pt dl doctor DRAGOMIR!VA ROG, RASPUNS

07-09-2009
siri
Nu este medic/terapeut
siri
RASPUNDETI MI SI MIE LA SUBIECTUL POSTAT MAI DEVREME...CE SE INTAMPLA DAK LA O JUM DE ORA DUPA ADMINISTRAREA PRIMULUI COMPRIMAT DE POSTINOR AM AVUT DIAREE?NU MAI ARE EFECT?TREB SA MAI IAU INCA O DOZA DED POSTINOR?A DOUA PASTILA AM LUAT NORMAL LA 12 ORE FATA DE PRIMA SI A FOST OKE.DAR NU STIU DACA SI-A FACUT EFECTUL.VA ROG, DATI MI UN RASPUNS K MI E TARE TEAMA! MULTUMESC!
2 comentarii
0
07-09-2009, ora 11:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca ati avut un singur episod, adica un singur scaun diareic la 30 de minute de la administrarea primei tablete, atunci nu este nici o probelmă, fiindcă unei tablete ii ia peste 2 ore sa ajunga in intestinul gros, deci era prea la inceput de drum ca sa fie eliminata. Prin urmare, nu trebuie sa faceti nimic.

Daca ati avut mai multe scaunde diareice si doar primul a fost la 30 de minute, atunci abia trebuie sa considerati ca tableta nu si-a facut efectul. Prin urmare, trebuie sa o mai luati odata, IN INTERIORUL INTERVALULUI DE 72 DE ORE de la contactul presupus fertil. Daca au trecut mai mult de 72 de ore, nu are rost sa luati din nou (nu mai are efect), ci va veti baza pe noroc.

De notat ca scaunul diareic nu inseamna un scaun mai moale, cu un scaun complet neformat.
0
07-09-2009, ora 16:07
siri
Nu este medic/terapeut
siri
Multumesc pt raspuns, sunt mai linistita acum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul