pt dl Flueraru

01-04-2013
danyela30
Nu este medic/terapeut
danyela30
buna ziua,
de mult timp recomandati colargol pt copii dar va rog, imi puteti spune daca este bun pt cazul in care copilul are nasul infundat sau pt cazul in care are mucisori curgatori transparenti sau e ok si pt mucisori grosi galbeni care nu curg prea des in timpul zilei -acesta e cazul baiatului meu Andrei de 5 ani ( cand ii trage pe gat se aud foarte multi).ii pun Vibrocil de 3 zile si apa de mare si aerosol cu ser fiz. si 10 pic de ceai de musetel seara... (mentionez ca este operat de polipi de asta vara)

eu, mama lui, v-am mai povestit acum 2 luni ca mi-am cam pierdut mirosul -partial(sunt in aceeasi situatie inca) si in plus simt cateodata ceva dens ca niste mucozitati dar in cantitate f mica care imi aluneca pe gat f greu si apoi imi lasa o usturime pe care o am si acum, de aproape 3 saptamani...stiti ce ar putea fi?



multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul