pt dl.doctor

11-02-2009
andrar
Nu este medic/terapeut
andrar
pe data de 26.01 am luat pastila de a 2 a zi.dupa 6 zile de la administrarea pastilei am avut acea sangerare...scurgere.a tinut 4 zile.in a 5 zi s-a oprit.pe data de 8.02 mi-a curs o picatura...nu mai mult.a doua zi o secretie maronie.iar ieri a curs mai mult.normal mie trebuia sa-mi vina pe data de 13.02.am avut dureri de spate si ale sanilor...asa cum am de obicei cand trebuie sa-mi vina.si ieri crezand ca e ciclul normal am inceput sa iau anticonceptionale.cand m-am trezit am vz ca nu mi-a curs nimic pe timpul noptii si acum iar am dureri de spatele si ale sanilor.sa fi fost o alarma falsa.adica pastilele anticonceptionale daca le iau in continuare isi fac efectul?ma protejeaza in cazul unui raport sexual neprotejat?.
2 comentarii
0
11-02-2009, ora 16:17
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
postinorul produce dereglări hormonale. există şanse să fi fost şi sângerare falsă. ar trebui consultat medicul şi să te protejezi suplimentar
0
11-02-2009, ora 20:41
andrar
Nu este medic/terapeut
andrar
ma gandeam sa opresc luarea pilulelor si sa vad daca imi vine ciclu normal...si dupa ce vine si vad ca curge normal.adica cum imi curgea in general sa incep sa le iau iar.ma gandesc ca poate luarea pilulei ieri a oprit curgea ciclului.se poate?.adica asa brusc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul