psoriasis

18-06-2007
viobv
Nu este medic/terapeut
viobv
cunoaste cineva o metoda eficienta de tratament? va multumesc
79 comentarii 12 3 Înainte ›
0
20-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Sunt mai multe! Unele sunt recomandate de medici, altele de "vindecatori". Pe forum veti primi sfaturi doar de la "vindecatori".
0
21-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
BALNEOFITOTERAPIA PENTRU PSORIAZIS

PSORIAZISUL; este o afecţiune a pielii, cu evoluţie cronică, necontagioasă evoluând în pusee de reactivare, afectează 2-4% din rasa albă, mai frecvent la fumători şi/sau consumatorii dealcool. Deşi s-au făcut multe cercetări, progresele în privinţa etiopatogeniei sunt modeste.
S-a elucidat în mare parte mecanismul formării, dar nu şi acela al producerii ca boală. În consecinţă şi încercările de tratament local sau sistemic, continuă să fie numerose.

În acest context balneofitoterapia încearcă să ofere o variantă terapeutică, pentru ameliorarea de cât mai lungă durată, a puseelor acestei complexe afecţiuni, repausul şi îndepărtarea factorilor declanşatori, sunt importante pentru bolnavii cupsoriasis.

STATIUNEA BALNEARA BAILE HERCULANE oferă condiţii foarte bune pentu influenţarea factorilor declanşatori şi ameliorarea simptomatologiei prin climat şi apele minerale termo-sulfuroase aplicate în cură externă.

Apele termo-sulfuroase de la HERCULANE acţionează prin hidrogenul sulfurat conţinut. Acesta intervine în metabolismul celular şi are rol desensibilizant, activează microcirculaţia pielii are efect cheratolitic şi reechilibrează tonusul vegetativ.

Toate aceste efecte au dus la utilizarea apelor termo-sulfuroase şi în boli dermatologice precum: psoriazisul, parapsoriazisul, unele cheratodermii.

Numeroase studii şi cercetări arată că boli ca psoriazisul pot fi ameliorate cu ajutorul unor plante medicinale din flora României. În acest sens avem la dispoziţie ceaiul DENIPLANT, o pulbere obţinută din mai multe plante medicinale, care s-a dovedit eficient în PSORIAZIS. Folosind ceaiul DENIPLANT, ceai brevetat de către dl. GHEORHE GIURGIU, s-au obţinut ameliorări, din primele luni de tratament şi dispariţia elementelor de psoriasis după 6-12 luni. Ceaiul DENIPLANT acţionează la nivelul întregului organism, influenţează diferitele verigi ale lanţului etiopatogenetic ce declanşează şi întreţin boala, încetinind evoluţia şi chiar stopând-o. Tratamentul cu DENIPLANT este de lungă durată, este uşor de folosit, este bine tolerat şi nu au fost semnalate până acum efecte secundare nedorite.

Dl. GHEORGHE GIURGIU a fost bolnav de PSORIAZIS, iar după sute de ore de muncă a reuşit să creeze acest ceai de plante, care i-a adus o nesperată vindecare. Aceasta inventie a obţinut Medalia de aur la Salonul Internaţional de Noutăţi Tehnice „INVENTA 97”

FORMULA TERAPEUTICĂ LA HERCULANE

Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

1. Băi termo-sulfuroase (foto ) la temperatura de 37˚ în cură externă (la vană), aplicate 15 min. timp de 6 zile.

2. Ceaiul DENIPLANT – 750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea în cursul unei zile în mai multe prize, pe tot parcursul zilei, Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa cele 6 zile petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie întreruptă brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Dacă nu mai apare nici o leziune se poate renunţa definitiv la ceai.

3. De două ori în 6 zile se fac băi în cadă(foto) cu plante balneologice, cu efecte antiseptice, antiinflamatorii, cicatrizante, sedative.

Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara ungeuente, se poate folosi o crema cosmetica.

In functie de rezultatele obtinute, medicul curant va stabili cand se va putea repeta cura BALNEOFITOTERAPIE LA BAILE HERCULANE

DIRECTOR MEDICAL MEDIC ŞEF
S.C.HERCULES S.A.,
Medic primar dr. Gogâltan Iancu

Coordonator proiect
Medic primar dr. Teleman Mariana
0
22-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exact cum iti spuneam !! AU SI APARUT "VINDECATORII" PENTRU A-SI FACE RECLAMA !!! Domnul giurgiu este un "vindecator " care isi promoveaza ceaiurile pe net.
0
22-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Mido,
In primul rand eu nu am calitatea de vindecator sau poate te referi la faptul ca m-am vindecat singur de psoriazis si atunci poti sa-mi spui autovindecator
Eu sunt agricultor, cultiv si vand plante medicinale. In cazul de fata plantele Deniplant.

In al doilea rand sunt de acord cu tine ca fac promovare ceaiurilor pe net, pentru ca este si normal ca un produs, avizat de catre ministerul sanatatii pentru punere pe piata, o marca inregistrata romaneasca si in curand europeana, sa fie promovata. Daca nu ne laudam noi cu produsele romanesti cine sa ne laude.?

Daca nu esti de acord cu articolul semnat de cei doi medicei, este problema ta Pe-------* poti gasi si alte pareri ale altor medici despre acest produs
.
Daca nu esti de acord cu ce spun cei care folosesc acest ceai (-------*), iarasi e opinia ta si eu o respect.
Dar acesta nu inseamna ca ai dreptul sa le iei speranta celor care doresc sa scape de acesta boala.
Si un singur bolnav daca ar avea aceasta posibilitate(desi sunt mult mai multi )tot ar fi un lucru bun.
Nuj stiu dca ai avut curiozitatea sa vizitezi -------*. Acolo vei gasi toate informatiile despre mine si activitatea mea si poate ai observat ca eu pe net nu postez cu un pseudonim.Tu ai putea face acest lucru?

(*modificat de admin)
0
22-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Acum cateva minute cand i-am raspus lui midorin42 nu stiam cine este si de aceea il rugasem sa posteze cu adevaratul nume.
Acum cand am aflat ca este domnul doctor de la Iasi putem discuta la concret:

Domnule doctor, citind mesajul dumneavoastra, am crezut ca nu ma cunoasteti si de aceea ati afirmat ca sunt un “vindecator”. Dar dumneavoastra stiati cine sunt, pentru ca acum ceva timp v-am scris o scrisoare de intentie si v-am spus cine sunt, propunandu-va o colaborare, in sensul sa consultati si sa urmariti pacientii(din Iasi ) bolnavi de psoriasis, tocmai pentru a nu se interpreta ca vreau sa fac pe vraciul.

Va reproduc o parte din raspunsul dumneavoastra din data de :04.07.06

“ In principiu sunt de acord cu urmarirea evolutiei pacientilor cu psoriazis care urmeaza tratament cu ceaiul dvs., insa cu urmatoarele conditii:
1. Pana cand nu voi constata din proprie experienta ameliorarea bolii sub tratamentul cu Deniplant eu nu voi recomanda acest ceai.
2. De asemenea, nu il voi recomanda pana nu voi cunoaste substantele active din ceai precum si modul lor de actiune in psoriazis.
3. Sunt dispus sa fac si un studiu clinic, insa din punct de vedere
stiintific acesta este nul, cata vreme nu se spun principiile active ale
tratamentului.
4. In ceea ce priveste plata consultatiilor, sunt de acord cu suma de 25 RON, insa incepand cu a doua prezentare. Consultatia initiala, care presupune luarea pacientului in evidenta, examenul clinic general, antecedente fiziologice si patologice, date privind debutul si evolutia bolii, tratamente urmate anterior, etc. va fi taxata cu 50 RON.
5. Activitatea se va desfasura in baza unui contract de colaborare. La sfarsitul fiecarei luni se va emite o factura catre firma dvs., iar plata serviciilor se va face pana cel tarziu in data de 20 ale lunii curente pentru luna precedenta.
6.Ar trebui sa ganditi o modalitate de confirmare de catre pacient sau de catre firma dvs. a faptului ca intr-adevar pacientul urmeaza tratamentul cu acel ceai, iar dvs. consimtiti sa achitati costurile legate de consultatii.
Alte amanunte le vom pune la punct pe parcurs.
Cu stima,
Dr. D.M.”

Stau si ma intreb acum, daca as fi fost de acord cu conditiile puse de dumneavoastra de la punctele 1, 2, 3, si daca v-as fi dat cate 100 lei(nu cate 50 si respective 25 lei) pentru fiecare pacient consultat, acum ati mai fi spus ca sunt un vindecator, sau ati fi recomandat chiar dumneavoastra tuturor pacientilor (inclusiv pe forumul acesta) sa foloseasca DENIPLANT !
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Asa cum spunea domnul doctor, sunt mai multe tratamente pentru psoriasis
Iata o parte din recomandarile medicilor:
Daca doriti sa vedeti si efectele lor secundare si reactiile adverse puteti vizita urmatoarea adresa:
-------*
Iar daca doriti sa cititi parerea celor care au folosit deja o parte din ele, intrati pe unul din forumurile de la -------*

HIDROXICLOROCHIN
ACTH
LOCACORTEN
LOCACORTEN TAR
LOCASALEN
LOCOID 0, 1 %, crelo-emulsie topica
LOCOID 0, 1 %, crema
LOCOID 0, 1 %, lipocrema-crema grasa
LOCOID 0, 1 %, lotiune
LOCOID 0, 1 %, unguent
MELADININE, compr.
MELADININE, sol.forte
MELADININE, sol.slaba
METHOTREXATE, compr.
METHOTREXATE, fiole
NEOTIGASON
PIVALAT DE FLUMETAZON, crema
PIVALAT DE FLUMETAZON, unguent
PIVALAT DE FLUMETAZON N, crema
PIVALAT DE FLUMETAZON N, ung.
PLAQUENIL?, comprimate filmate 200 mg
ASORIAN
PREDNISON, compr.
PREDNISON, compr.
ROFERON-A?
ATENOCOR 50, 100
SANDIMMUN NEORAL, caps.
SANDIMMUN NEORAL, fiole
SANDIMMUN NEORAL, sol.orala
SOLU-MEDROL, pulbere sterila
SOTALEX?, comprimate 80 mg, 160 mg
SOTALEX? i.v. 40 mg
SUPERPREDNOL
SYNACHTEN DEPOT
SYNALAR, crema
SYNALAR, unguent
ULTRALAN UNGUENT, cu triamcinolon acetonid
VIPSOGAL
VITAMINA A, draj.
VITAMINA A, sol.inj.
VITAMINA A, sol.int.
VITAMINA A + D2, compr.film.
VITAMINA A + D2, sol.buv.
VOLON A 40
WELLFERON, injectabil
BETALOC 1 mg/ ml, solutie pentru injectie i.v.
CUTIVATE, crema
CUTIVATE, ung.
DERMESONE-N, crema
DERMESONE-N, unguent
DERMOVATE, crema
DERMOVATE, lotiune capilara
DERMOVATE, unguent
DICLOFENAC, draj. enterosolub.
DICLOFENAC, supoz.
DIPROSALIC, lot.
DIPROSALIC, ung.
ELOCOM, crema
ELOCOM, lotiune
ELOCOM, unguent
FENILBUTAZONA, supozitoare
FENILBUTAZONA, supozitoare
FLUOCINOLON, crema
FLUOCINOLON, unguent
FLUOCINOLON N, crema
FLUOCINOLON N, unguent
FLUOCINOLON N, unguent
GEROVITAL H3, draj.
GEROVITAL H3, sol.inj.
GILUCOR
GILUCOR Mit
TACROL, ELIDEL

Si bomboana de pe tort eu presupun ca este
Infliximab= Remicade (anticorpi monoclonali )
-------*
Aveti idée cat costa o fiola ? Pe internet am gasit in jur de 1000 lei noi (prêt de fabrica ) si 2500 lei noi prêt de magazin

Asadar, iata ca sunt tratamente la alegere !

In urmatorul mesaj voi prezenta un alt articol scris de un medic intitulat
TERAPIE DE PRIMA OPTIUNE IN PSORIAZIS

(*modificat de admin)
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
TERAPIE DE PRIMA OPTIUNE IN PSORIAZIS-PROVOCAREA DENIPLANT

Pornind de la prevalenţa deosebit de mare a acestei maladii, care afectează circa 3% din populaţia generală, considerăm oportună o evaluare a raportului beneficiu/risc în stabilirea terapiei de primă opţiune în Psoriazis.
Cu toate progresele ştiinţifice înregistrate până în prezent, etiologia psoriazisului rămâne în continuare obscură, evoluţia sa fiind în general lentă, în pusee, benignă însă în ceea ce priveşte prognosticul vital. Cu alte cuvinte, evoluţia naturală a bolii nu ameninţă viaţa bolnavului. Această trăsătură este deosebit de importantă în alegerea tratamentului de primă opţiune. Personal, consider o eroare folosirea unor preparate medicamentoase ori a unor proceduri care pot genera efecte adverse cu mult mai grave decât boala însăşi. Chiar şi unguentele cu corticosteroizi, folosite adesea în aplicaţii locale, nu fac altceva decât să „păcălească” boala pe moment, cu consecinţe ulterioare nefaste pentru pacient, căci, după o scurtă perioadă de remisiune, boala revine în forţă, erupţia devenind mai pronunţată şi mai întinsă, în foarte multe cazuri (bolnavii ştiu foarte bine acest lucru, pe propria lor piele, la propriu).
Iată, pe scurt, în tabelul de mai jos, enumerativ, la ce efecte adverse ne putem aştepta, în cazul folosirii diferitelor medicaţii sau proceduri terapeutice utilizate astăzi în tratamentul Psoriazisului:


Nr. crt. PREPARATUL/PROCEDURA
( în ordine alfabetică ) POSIBILE EFECTE ADVERSE
1 ANTICORPI MONOCLONALI Infecţii, trombocitopenie, tumori maligne, anemie hemolitică, agravarea psoriazisului
2 CIGNOLIN (DITRANOL) Roşeaţa, iritaţia şi colorarea în brun a pielii, rash cutanat, alergie
3 CORTICOSTEROIZI Suprainfecţii, atrofia tegumentelor, prurit, iritaţie tegumentară, foliculite, fenomen de „rebound” la întreruperea tratamentului
4 METOTREXAT Diaree, înroşirea pielii, uscăciunea buzelor şi a gurii, dureri stomacale, melenă, hematurie, tulburarea vederii, dureri toracale, convulsii, tuse, răguşeală, febră, frisoane, ulceraţii ale buzelor, căderea părului, dispnee, echimoze, sângerări diverse, descuamarea pielii, algurie, disurie, urini hipercrome, greaţă, vărsături, inapetenţă, îngălbenirea pielii şi sclerei, ameţeli, cefalee, dureri de spate, leucemie şi alte forme de cancer
5 PSORALENE Prurit, edem, arsuri, hiperpigmentare, carcinom, keratoacantom, keratoză actinică, iritaţii locale, hipercalcemie, hipercalciurie, greţuri, insomnie, depresie
6 PUVA Efectele adverse ale psoralenelor la care se adaugă cele ale radiaţiei ultraviolete de tip A, care pot duce de la o uşoară înroşire şi prurit al pielii până la dezvoltarea de carcinoame cutanate
7 RETINOIZI Prurit, alopecie, epistaxis, efecte teratogene, cheilită descuamativă uscată, ragade ale comisurilor labiale, uscăciunea şi inflamaţia epiteliilor de tranziţie, epistaxis, conjunctivită, intoleranţă la lentilele de contact, căderea părului, paronichie, fragilitatea unghiilor, descuamarea tegumentelor palmo-plantare, cefalee, scăderea vederii crepusculare, dureri musculare şi osteoarticulare


Tabelul de mai sus nu are pretenţia unei tratări exhaustive şi sub toate aspectele a problematicii efectelor secundare ale tratamentului antipsoriazic, însă aruncă o lumină asupra multora dintre posibilele efecte adverse pe care terapia actuală le-ar putea genera. Este o obligaţie de ordin deontologic a medicului curant, ca pacientului să-i fie aduse la cunoştinţă, înainte de începerea vreunui tratament, a beneficiilor şi a riscurilor acestuia. Numai după încuviinţarea dată de pacientul aflat în cunoştinţă de cauză, medicul poate iniţia terapia prescrisă.
În sensul celor prezentate, considerăm de o importanţă covârşitoare aprecierea corectă a gravităţii riscului asumat şi nu doar a măsurii acestuia, întrucât nu este atât de important cât riscăm, ci ceea ce riscăm. De pildă, dacă prin traversarea unui pârâiaş de munte riscăm ca în proporţie de 80% să ne udăm şosetele, consider că ne-am putea asuma acest risc, chiar dacă e ridicat. Nu în aceeaşi situaţie ne-am afla însă dacă ar fi să sărim peste un şanţ îngust, dar adânc de zeci de metri şi pe fundul căruia colcăie şerpi veninoşi: chiar dacă am risca să ne pierdem viaţa în proporţie de doar 1% prin ratarea săriturii şi alunecarea în acel şanţ, nu cred că cineva întreg la minte şi-ar asuma acest risc, oricât de mic ar fi procentul. Revenind la riscul unei terapii, nu contează atât de mult procentul mai ridicat sau mai scăzut al acestuia, ci obiectul riscului respectiv (subiectul fiind, în mod evident, pacientul). Dacă obiectul riscului, adică ceea ce riscăm prin respectiva terapie, este sănătatea sau chiar viaţa bolnavului, atunci consider că acea terapie trebuie evitată pe cât posibil şi în nici un caz nu ar trebui folosită ca terapie de primă opţiune. Să nu uităm că Psoriazisul, cu toate neplăcerile şi suferinţa pe care le produce bolnavului, este o boală cronică benignă, cu debut lent, ceea ce, în concordanţă cu principiul hipocratic „primum non nocere”, contraindică în mod categoric instituirea ab initio a unei terapii ale cărei efecte adverse pot fi mai grave decât boala însăşi.

În concluzie, în alegerea tratamentului adecvat şi înainte de începerea acestuia, bolnavul cu Psoriazis trebuie să cunoască următoarele:
1. Care sunt beneficiile şi care sunt riscurile terapiei recomandate de medic. Referitor la riscul tratamentului propus, bolnavul trebuie să reţină faptul că este important ceea ce riscă, adică gravitatea riscului, şi nu cât riscă, adică procentul statistic al riscului manifestării efectului advers. Bolnavul este un individ singular, unic, nu o cifră sau un procent.
2. Terapia de primă opţiune în Psoriazis trebuie să comporte riscul cel mai mic din punct de vedere al gravităţii acestuia, după cum am arătat la punctul 1. Fiind vorba despre o maladie cu debut şi evoluţie lente, cu caracter benign, nu este recomandabil să ne „năpustim” asupra bolii cu terapii de tip şoc, în care riscul asumat al tratamentului depăşeşte adesea beneficiul aşteptat. De aceea, personal recomand ca primă opţiune, cu toată răspunderea, folosirea alternativei naturiste de tratament, care în acest caz are riscuri practic nule.
3. Pe baza experienţei personale, cât şi a celei împărtăşite de alţi pacienţi, recomand în mod concret cura internă cu ceai DENIPLANT, ca terapie de primă opţiune în Psoriazis. Efectele sanogene încep să apară după prima lună de tratament, iar după două sau cel mult trei luni de cură, pielea este aproape complet vindecată. Tratamentul trebuie însă continuat mai multe luni, întrucât este necesară eradicarea cauzei interne a bolii, şi nu numai partea vizibilă, care reprezintă doar „vârful aisbergului”, după cum am arătat într-un articol anterior pe această temă.

DR. CALIN CARMACIU
0
23-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Domnule giurgiu, insinuarea precum ca "daca v-as fi dat 100 de lei pe pacient" acum nu as mai fi spus ca sunteti "vindecator" dovedeste lmitele intelectuale intre care va desfasurati activitatea. Imi pare foarte bine ca nu am continuat colaborarea cu dvs. pentru ca m-as fi prostituat profesional.
Pentru cei de pe forum care citesc aceste mesaje, ma bucur ca ati afisat raspunsul meu la propunerea dvs de colaborare, care este un raspuns de bun simt din punct de vedere profesional. Din punct de vedere material, aflati ca acestea sunt tarifele cabinetului pentru orice consultatie : 50 lei consultatia initiala si 25 de lei controlul ! Dumneavoastra voiati sa-mi oferiti numai 25 de lei pe orice consultatie, fapt inacceptabil pentru mine, deoarece nu fac munca voluntara ! Daca mi-ati fi oferit 100 de lei pe pacient v-as fi refuzat oricum, pentru ca m-as fi simtit mituit sa spun pacientilor ca ceaiurile dvs. sunt nemaipomenite. Probabil ca medicii in numele carora ati semnat asa primesc drept mita ! Nu cunosc niciunul dintre acele nume de medici insirate de dvs si nici nu am observat sa fie vreunul dermatolog!
In ceea ce priveste "cauzele interne ale psoriazisului", este o formulare de "aburit" pacientii si pe cei ce nu cunosc cat de cat aceasta boala. Dvs impreuna cu acolitii dvs nici nu ati descoperit CARE sunt acele cauze si nici nu ati explicat CUM trateaza ceaiul dvs. acele cauze misterioase!!!
In rest... e numai reclama ieftina si incasari cat mai consistente in buzunarul dvs. folosindu-va de naivitatea pacientilor.
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Domnule doctor,

Desigur, fiecare dintre noi are niste limite intelectuale.. Daca eu cand eram bolnav, m-as fi limitat la ce mi-au spus medicii dermatologi (inclusiv Cpt. Dr. Nedelcu Ion sau Generalul Antonescu de la SMC) si acum m-as fi chinuit cu acesta boala psoriasis.
Dar pentru ca eu nu am acceptat acest lucru si mintea mea a refuzat sa creada ca boala este incurabila, am trecut peste acele bariere psihologice peste care medicii dermatologi nu vor sa treaca si am reusit sa-mi rezolv problema. Daca acest lucru inseamna ca sunt vindecator este ok si accept si acesta titulatura, mai ales cand vinde de la un medic.
Cand un medic dermatolog recomanda unui bolnav de psoriasis dermovat sau metotrexat, cand stie ca pe termen lung mai rau ii face, eu nu as numi prostitutie ci inconstienta acest lucru.

Este posibil sa nu fi auzit de acesti medici, asa cum nici dansii nu au auzit de dumneavoastra. Intr-adevar, nu sunt medici dermatologi insa au inteles ca acesta boala are origini interne si atata timp cat nu se incearca inlaturarea deficientelel interne, pielea se va vindeca doar partial. Daca peste 30 -50 de ani se va dovedi ca boala psoriazis poate fi catalogata drept o boala interna cu raspuns cutanat le veti da voie si acestor medici sa se ocupe de ea?
Daca doar aburim pacientii cu rezolvarea cauzelor interne, explicati dumneavoastra faptul ca numai band un ceai de plante medicinale, fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar pielea se vindeca singura. Daca omul vede acest lucru, cum puteti sa-i spuneti ca este aburit. Credeti ca pacientul doreste explicatii sau rezolvari concrete.
Desigur veti spune ca pentru acest lucru trebuie sa stiti formula si ce plante sunt.
Cum va spuneam si in corespondenta, Deniplant fiind o marca inregistrata si o inventie totodata, licenta este de vanzare. Acest lucru l-am spus si Prof Nedelcu si prof Forsea si de aceea cred ca nu i-a interesat acest procedeu.

Daca ati vazut pe -------* exista o garantie 100%. Anume daca pacientul dupa o luna de zile nu este multumit de ceaiul deniplant, el are posibilitatea sa vina si sa primeasca banii inapoi, fara nici o explicatie. Dumneavoastra de cate ori ati facut acest lucru cand pacientii care v-au calcat pragul au fost nemultumiti ?
Cel putin cand cumpara un pachet de ceai pentru o luna de zile, platind 150 lei sau 75 lei daca este pensionar sau 15 lei daca este un caz social, primeste ceva.Dar la dumenavoastra cand plateste 50 lei ce primeste in afara de indicatiile pe care le-a primit anterior de la alt coleg dermatolog. Care buzunare se umplu nemeritat?

(*modificat de admin)
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Pentru cei care nu au fost incantati de articolele scrise de cei doi medici, postez un articiol din revista -------*
Aveti aici parerea specialistilor dermatologi despre acesta boala si tratamentele indicate.
Intrebarea care indraznesc sa mi-o pun este :Ce vor face parintii dupa ce au facut copilului toate tratamentele prescrise.?

-------*

(*modificat de admin)
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Continui cu seria medici de care nu a auzit domnul doctor

Ma numesc Preda Nicolae de profesie medic cu domiciliu in Resita, sunt tata a unui baiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu Psoriazis gutat, din anul 2001.

Diagnosticul a fost stabilit si confirmat inclusiv prin prelevare biopsie din produs biologic specific cutanat la Spit. Jud. Resita sectia Dermato-Venerice si Centrul Universitar Timisoara. Baiatul a urmat multiple scheme de tratament prescrise de medici dermatologi, clasice, moderne care au fost tranzitorii si nesatifacatoare.

Intamplator am citit brosura AM FOST BOLNAV DE PSORIAZIS autor Gheorghe Giurgiu editura Tinerama- care promoveaza produsul CEAI DENIPLANT. Lectura a fost interesanta. Din 18.01.2005 baiatul meu a inceput tratamentul cu acest produs respectand intru-totul sfaturile si recomandarile care se desprind din continutul brosurii.

Acum in luna februarie 2006, baiatul fiind inca sub tratament, pot spune ca tata si medic, ca sunt multumit de rezultatele acestui produs naturist, previziunile si pronosticul pus de domnul Gheorghe Giurgiu adeverindu-se, ceea ce m-a determinat sa dau adresa domniei sale si altor oameni suferinzi de aceasta boala.

Pe aceasta cale consider si subscriu in mod favorabil oportunitatea promovarii ceaiului DENIPLANT pe orice cale, fiindca este un remediu real, care nu ar trebui sa lipseasca din schema, moderna de abordare si tratare a afectiunii Psoriazisului de catre cati mai multi medici dermatologi. Pe aceasta cale i-mi exprim multumirile domnului Gheorghe Giurgiu urandu-i succes in continuare.

22.02.2006

Dr. PREDA NICOLAE

Medic Primar Medicina Interna; Medic Primar Cardiolog; Doctor in Stiinte Medicale; Ecocardiografie
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Din aceeasi serie:

Psoriazisul este o boala de piele, destul de frecventa care ridica inca dificultati de tratament, chiar si la inceput de mileniu 3. Este prezent atat in mediul urban cat si rural.
Boala nu este contagioasa. Se caracterizeaza prin aparitia ei la orice varsta, uneori chiar din copilarie. Evolutia sa este cronica, cu tendinte la recidive, la intervale diferite de timp. Uneori elementele de psoriazis persista tot timpul vietii bolnavului, situatie in care va determina tulburari psiho-comportamentale si sociale.
Elementele specifice de manifestare a bolii, constau in placarde rosietice, acoperite de scuame groase, stratificate si lucioase. Apar oarecum simetric, avand initial predilectie pentru coate, genunchi, pielea capului, constituind forma localizata a bolii. Cu timpul sunt prinse si alte regiuni(torace, abdomen, membre superioare si inferioare) constituind forma de psoriazis generalizat.
Baza tratamentului alopat o constituie cel local cu unguente, creme, solutii, pe baza de cigmolin, acid salicilic, cortizon, etc. Acestea au efect local uneori destul de rapid, dupa preparatele pe baza de cortizon. Dar recidivele sunt din ce in ce mai dese, sunt mai intense, uneori chiar la cateva zile de la intreruperea tratamentului. De aceea acesti bolnavi sunt nevoiti sa foloseasca continuu aceste preparate, care au multiple efecte secundare nedorite.
Folosind Ceaiul "Deniplant®" in cadrul Fundatiei Medicale "Speranta", s-au obtinut ameliorari din primele luni de tratament si disparitia elementelor de psoriazis dupa 6-12 luni. Tratamentul cu Deniplant poate fi folosit singur, nefiind necesara asocierea cu preparate locale alopate, sau regim alimentar.
Ceaiul Deniplant actionand la nivelul intregului organism, influenteaza diferite verigi ale lantului etiopatogenic ce declanseaza si intretin boala, incetinind evolutia ei si chiar stopand-o.
Tratamentul cu Deniplant desi este de lunga durata, este usor de folosit de catre pacienti la domiciliu, este bine tolerat, iar pana in prezent nu au fost semnalate efecte secundare nedorite.

Cei peste 200 de pacienti care au trecut pe la fundatie de la constituirea acesteia, pot demonstra oricand ca tratamentul cu Deniplant da rezultatele scontate, pe care fiecare bolnav le asteapta.
Din acest motiv si fundatia a primit denumirea "Speranta", pentru a-i da bolnavului o speranta ca s-ar putea vindeca, in pofida faptului ca medicina alopata din intreaga lume ii spune bolnavului ca boala este incurabila.

Bolnavul are dreptul sa afle ca s-a inventat in Romania un produs care il va ajuta.

24.08.2002

DR. ION GHEORGHE
Cercetator Stiintific Principal. gr.II
Medic Primar. M.G.
0
23-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
In incheierea seriei

La congresul ce a avut loc la Centrul National de Acupunctura si Homeopatie in anul 2002, a fost prezentata o lucrare de catre doi medici, renumiti specialisti in acupunctura, Dr. Corneliu Moldovan si Dr. Ion Gheorghe, intitulata"Acupunctura si Fitoterapia in Psoriazis-Observatii Clinice."

S-au prezentat rezultatele unui studiu efectuat pe 20 bolnavi din care:
- 12 cu Psoriazis localizat (coate, genunchi, pielea capului, ), 5 de sex feminin, 7 de sex masculin;
- 8 cu Psoriazis generalizat: 5 de sex feminin, 3 de sex masculin.

Varsta : 19 - 54 ani, cu pondere mare la grupa de varsta 20-30 ani (10 cazuri ).

Toti bolnavii erau în tratament alopat cronic cu ameliorari temporare, în unele cazuri, reaparitia elementelor de psoriazis imediat dupa întreruperea tratamentului.

Diagnostic Energetic:
- Psoriazis - sindrom Vant-Caldura piele +staza Xue = 9 cazuri;
- Psoriazis - sindrom Vant-Uscåciune piele si Xue = 11 cazuri.

Tratament folosit: A.-Acupuntura+B.-Fitoterapie

Principiile de tratament in acupunctura au fost:
- activarea circulatiei energetice;
- activarea microcirculatiei sangvine locale;
- racirea sangelui;
- îndepartarea stazei si vantului patogen;
- umezirea uscaciunii.

Ritm : 1 sedinta la 2 zile x 8 sedinte / serie; 4 serii / an.

B. Fitoterapie.

Pe timpul tratamentului si in pauza dintre seriile de acupunctura, bolnavii au urmat fitoterapie zilnic, cu produsul Deniplant®,

Bolnavii au fost urmariti clinic pe o perioada de 5 ani.

Rezultate.
-ameliorarea leziunilor dupa primele 4-6 sedinte de acupunctura;
-disparitia leziunilor dupa 3 serii de tratament asociat (acupunctura + fitoterapie ) la to¡i bolnavii cu psoriazis localizat;
- in cazurile de psoriazis generalizat, ameliorarile au fost obtinute dupa 10 luni - 2 ani de tratament asociat;
- disparitia leziunilor la 80% din bolnavi (nu au fost recidive în perioada de 2-3 ani).

Concluziile acestui studiu au fost:
- forma localizata de psoriazis raspunde foarte bine la tratament asociat (acupunctura + fitoterapie );
- forma generalizata este varianta în care dezechilibrele energetice sunt complexe, pe un fond de imunitate scazuta, necesitand un tratament de lunga durata;
- un tratament asociat, acupunctura + fitoterapie, ofera mai multe sanse de abordare a unor mecanisme fiziopatologice ce induc aparitia si recidivele bolii, pentru ambele forme de manifestare a bolii..

Asadar iata ca aplicand aceste doua tratamente naturiste, psoriaziul poate fi stapanit si controlat.
0
25-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu am dorit sa mai intru in polemica cu domnul giurgiu insa, observand ca utilizeaza toate trucurile proprii escrocilor versati pentru a pacali cat mai multi creduli, nu pot sa nu atrag atentia cititorilor forumului asupra metodelor utilizate:
1. Metoda prezentarii produsului drept "o mare inventie", protejata in Romania, iar "in curand si in Europa" :
- protejarea unei marci la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), se face platind o taxa a carei marime variaza in functie de durata de timp pe care se face protectia. Domnul giurgiu a protejat-o pentru 10 ani, incepand cu 2005. (pentru atat timp a avut bani si spera sa mai adune prin vanzarea ceaiului niste bani pentru a o proteja si in Europa, unde taxele de protectie ale marcii sunt mult mai mari).
- pentru cei ce nu stiu, protectia se refera strict la denumirea acestui ceai, adica DENIPLANT! Daca cineva amesteca aceleasi ierburi si le denumeste altfel, nu este nicio problema!
2.Metoda exemplului personal: "si eu am avut boala si am scapat de ea band ceaiul Deniplant".
- Pe site-ul deniplant. ro este prezentata fotografia inventatorului "inainte" si "dupa" tratament., insa exista o mica observatie: in poza "inainte" NU se vede chipul pacientului !! (Trebuia sa va obositi macar sa o trucati domnule giurgiu ! Exista programe pentru asa ceva!).
3. Metoda sustinerii din partea specialistilor.
- sunt insirate o serie de nume de specialisti, "medic primar", "cercetator gr.II", etc., insa aceste persoane in primul rand nu sunt identificabile (adresa, numar de telefon, sau macar locul de munca: denumirea institutiei, orasul, str., nr.).
- oare de ce nu este niciun DERMATOLOG CUNOSCUT (nu Manta V.)????
- oare de ce doua somitati in domeniul dermatologiei din Romania, prof. dr. Forsea si prof. dr. Nedelcu l-au refuzat pe inventator ??? Desigur, din invidie si rautate !!!
4. Metoda multumirilor din partea celor care s-au vindecat band acest ceai. Este similara cu cea folosita de "ghicitoare" in ziare, care la rubrica "anunturi" tin sa multumeasca "mamei Omida" pentru dezlegarea la cununie sau pentru intoarcerea sotului acasa.
- bineinteles ca toti cei care multumesc nu sunt identificabili si nu pot prezenta dovezi privind evolutia boliii sub tratament !
Ar mai fi multe de spus domnule giurgiu, insa ocup spatiul forumului degeaba. Pe mine ati reusit sa ma convingeti in ceea ce priveste ceaiul dvs : NU IL VOI RECOMANDA NICIODATA !!!
Cu acesta promit sa inchei discutia pe aceasta tema.
0
25-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Domnule Dr. Dorin Mihalache medic primar dermatovenerolog,

1.Sa inteleg ca ma faceti si escroc, frumos din partea unuia care a facut liceul militar in aceeasi perioada cu mine. Diferenta este ca eu am dorit sa ma fac ofiter de tancuri si auto iar dumneavoastra medic.
Eu am inventii brevetate in medicina, electronica, armament si inovatii in mecanica. (sunt convins ca ati vitzitat acest link(-------*), lucru cu care nu stiu daca va puteti lauda, chiar daca ati devenit intre timp medic primar dermatolog.
Ca sa participi la un concurs de inventii cu o escrocherie cred ca numai in dermatologie se poate intampla. Eu unul am participat in anul 1997 la Salonul International de Noutati Tehnice 27-30 Mai 1997 –Bucuresti si am primit Diploma "Medalia de Aur", cu acea inventie care se intituleaza “Procedeu pentru obtinerea unui extract de plante pentru tratarea psoriazisului “ si pentru care am obtinut si un brevet de inventie. Din '97 pana acum, dovedea cineva ca OSIM a dat un brevet pentru o escrocherie.
La facultatea de medicina se vede ca nu s-au predat cursuri de Proprietate industriala si intelectuala si de acea nu cunoasteti ca INVENTIA este una si MARCA este cu totul altceva. Inventia este protejata pe 20 de ani iar Marca se inregistreazasi protejeaza numai pe 10 ani, indiferent ca ai banii obtinuti din vanzarea plantelor sau de la cabinetul particular.
Marci poate inregistra oricine, insa inventii nu poti face de cat daca dovedesti ca ai descoperit ceva ce pana la acea data nimeni nu a facut.
Sigur, oricine poate amesteca niste ierburi sa faca un ceai, insa sunt convins ca poti avea 10 facultati de medicina si nu vei reusi performanta Deniplantului, cum nu a reusit nimeni in lume asa ceva.
De aceea cred ca doreati sa aflati formula si plantele continute.

2.Daca doream sa truchez adevarul cred ca si fardam fotografia aceea.
Cand faceati practica la spitalul militar ati vazut vre-odata ca pozele medicale se faceau cu fata dezvaluita. Asa v-a invatat la facultate sa protejati bolnavii?
Celor care nu cred ca dumneavoastra le sugerez sa mearga la spitalul militar, sa caute in arhiva si vor gasi adevarul. E atat de usor!
Cu asa ceva nu te joci domnule doctor ca, este foarte usor de dovedit si daca nu stiati pentru escrocherie poti ajunge in inchisoare, ca de altfel si pentru calomnie se pare.

3. In mesajele anterioare au fost prezentati medici si cu locul de munca si cu adresele lor. Trebuie numai sa recititi cu atentie.
O lucrare la un congres de acupunctura nu poate fi prezentata de catre nespecialisti.
Cand va pregateati si invatati pentru medicina, cred ca ati vazut o biologie scrisa de Dr. Carmaciu. Ei bine DR.Calin Carmaciu este fiul lui, si lista poate continua.
Cei care doresc sa afle mai multe date despre acele persoane au la dispozitie internetul cu toate facilitatile lui.
De ce m-au refuzat medicii dermatologi ? este foarte simplu. Odata ce va fi acceptat Deniplantul, se va recunoaste ca psoriazisul nu mai este o boala dermatologica ci una interna si inlaturand deficientele interne, pielea se vindeca singura. Fara unguente, fara ale medicamente si fara povestea cu regimul alimentar.
Iar daca pacientul poate cumpara ceaiul din farmacie sa isi rezolve problema singur acasa, ce nevoie ar mai avea sa mearga la cabinetul dermato la consultatie. Si cum numarul acestora este intre 2% si 4% din populatie, se intelege de la sine cine va avea de pierdut.

4. Nu inteleg de ce nu vreti sa recunoasteti ca ati vizitat cele doua forumuri de discutii
(-------*) unde bolnavii cu psoriasis isi spun parerea fata de tratamentul cu Deniplant, fata de tratamentele cu medicamente si fata de medicii dermatologi. Acolo sunt persoane care si-au dat si adresele si numerele de telefon si pot fi contactate. In scrisoarea de intentie, v-am spus ca si din Iasi sunt peste 10 persoane in acest moment care folosesc acest procedeu. De ce nu vreti sa dicutati cu aceste persoane in cabinetul particular. Sau va e teama ca vor veni confratii si va vor acuza ca ati incalcat juramantul lui Hipocrate, ca ati dat curs anunturilor mamei Omida ?

Domnule doctor, puteti continua cu intrebarile si parerile dumneavoastra pentru ca eu consider ca nu este degeaba, cum observati va raspund punctual si pacientii au posibilitatea sa afle si parerea medicilor dermatologi despre aceasta descoperire.
Sunt convins ca asa se intampla si pe vremea cand Fleming inventa penicilina dintr-un mucegai. Sunt convins ca daca erati contemporan cu el, tot la fel ati fi procedat cum procedati acum cu descoperirea Deniplantului.
Nu este nevoie sa recomandati acest produs pentru ca cei care il folosesc si le ajuta, au grija sa spuna si celor din jur.

Eu ma asteptam sa veniti cu argumentele stiintifice pe care le-ati invatat la facultate, sa le spuneti pacientilor cu acesta boala cum sa foloseasca acele medicamente insirate in raspunsurile anterioare.
Pe acelea de ce nu indrazniti sa le comentati, doar stiti ca fac bine bolnavilor, sa spuneti bolnavilor din propria experienta, care e bun si care nu.
Veniti dumneavoastra cu o solutie salvatoare pentru acesti bolnavi si atunci Deniplant va fi o istorie singur nu impins fortat de la spate. Nu credeti ca neputinta celor ca dumneavoastra imping pacientii catre Mama Omida ?

Cu aceasta, eu promit ca nu voi incheia acest subiect pana cand nu vor mai exista bolnavi de psoriazis, pentru ca vor mai fi noutati pe care ar fi bine sa le comentam.
.
0
27-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Domnule Dr. Dorin Mihalache medic primar dermatovenerolog,
Ok, am intelesc ca nu doriti sa mai intrati in discutie cu mine, insa meseria va obliga sa nu abandonati bolnavii cu psoriazis.
Acestia au nevoie de sfaturi pertinente din partea specialistilor nu sfaturi ca cel dat prima data celui care a deschis acest topic.
Daca nu mai vreti sa comentati aici referitor la acesta boala, deschideti un nou topic in care sa spuneti bolnavilor ce trebuie si ce nu trebuie sa faca atunci cand se pricopsesc cu acesta boala.
.
0
28-06-2007, ora 00:00
Giurgiu Tzeparu'
Nu este medic/terapeut
Giurgiu Tzeparu'
Ma numesc Giurgiu Tzeparu' de profesie mincinos in toate. As avea o intrebare pt dl Giurgiu: Domnule Giurgiu ce fel de persoana sunteti daca va place sa mintiti cu nerusinare pacientii de psoriazis si sa le luati atatia bani doar pentru niste 'plante'? Va dati drept salvatorul pacientilor cu psoriazis dar nu este asa si sarmanii naivi de pe forumul dvs sunt indusi in eroare de tehnici de manipulare si promisiuni desarte.
Interesant cum asmutiti naivii de pe forum pe domnul doctor sa-i puna intrebari pertinente despre psoriazis...
Evident ca eu sunt unul dintre cei 20% la care miraculosul tratament nu a mers si acum incerc sa ma razbun pe Mesia psoriazisului dl ofiter in tancuri si bombe Giurgiu Gheorghe. :-)
Zambaretule tu unde esti sau nu mai vezi lumina zilei de la atata pupat in cur ? dar poate ca si tu esti una dintre multiplele personalitati ale dl Giurgiu Gheorghe.
0
28-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Interesant, vorbesti de tehnici de manipulare. Vad ca tu esti un profesionist in asa ceva si le cunosti mai bine ca mine, deci am ce invata de la tine. Chiar mi-ar placea sa avem mai multe discutii.
Cum am scris mai sus, eu nu ma ascund in spatele unui pseudonim, indiferent ca postez pe forumul meu sau pe alt forum. Toate mesajele mele poarta numele si semnatura mea, pentru ca cel care le citeste sa stie cu cine vorbeste si unde ma poate gasi..
Tu poti face la fel?
Daca spui ca ai folosit Deniplant, inseamna ca ne-am cunoscut fie personal fie prin intemediul intenetului sau telefonului. Asadar stii cine sunt.
Daca esti o persoana suparata pe mine, era normal sa ma contactezi, cum m-ai contactat cand ai primit ceaiul si sa-mi spui verde-in fata nemultumirea ta. Daca vei face acest lucru iti promit ca vom inregistra discutia si o vom posta pe acest forum.
Daca tot spui ca esti unul din cei 20% si eu incerc sa nu contest acest lucru pana la proba contrarie, ce zici te tenteaza o astfel de provocare?

Totusi, as dori sa te intreb: esti suparat ca Deniplant nu a fost bun, si daca este asa, aveai posibilitatea dupa o luna de zile sa vii sa-mi spui acest lucru si primeai banii inapoi, sau esti suparat ca organismul tau nu a raspuns pozitiv.

Nu inteleg totusi, daca spui ca esti unul din cei 20%, (poate ai si postat pe forumul deniplantului sau numai ai vizitat ) cum nu ai reusit sa iei legatura cu zambaretul care si-a lasat si un numar de telefon o adresa de mail si de messenger. Eventual eu ii voi transmite mesajul tau si daca vrei te va cauta fie aici fie in particular sa va intalniti. El este din Bacau, dar va veni curand in Bucuresti si cred ca doreste sa se intalneasc cu alti bolnavi.
De fapt pe forum sunt cred, peste 10 bolnavi care si-au exprimat dorinta de a se intalni si discuta problema lor. Poate vii si tu la o astfel de intalnire, sa le spui chiar lor de nemultumirea ta, ce zici?

Asadar, iata ca ti-am raspuns razbunarii si daca vei spune totusi cum te numesti, poate vom continua dialogul

Ps.
Putem continua dialogul si pe forumul de la -------*
Pentru ca voi posta si acolo mesajul tau

(*modificat de admin)
0
28-06-2007, ora 00:00
zambaretzu
Nu este medic/terapeut
zambaretzu
buna ziua tuturor! ma numesc adrian sunt din bacau si am 23 de ani si sufar de psoriazis de circa 2 ani. Fac tratamentul cu ceaiul deniplant sanatatea-i mai presus de toate de un an si o luna si rezultatele sunt foarte bune, in urma consultului la medici mi s-a spus ca boala este incurabila eu nu am putut accepta aceasta idee si am cautat pana am dat peste acest tratament cu adevarat miraculos am aflat de acest site de pe forumul pe care postez al ceaiului deniplant sanatatea-i mai presus de toate. Acum vreau sa subliniez ca dupa o lectura a celor postate mai sus asa cum am mai scris si pe forumul deniplantului observ ca medici nu vor sa recunosca ca nu mai este psoriazisul o boala incurabila si ca tin pareera lor continuand sa prescrie medicamente care de fapt nu sunt altceva decat niste otravuri dat voluntar de catre medici, in urma tratarii psoriazisului, nu sunt medic si nici intelectual sunt un simplu student care s-a priscopsit cu aceasta boala, ma intreb oare acesti doctori care prescriu tratamente si sunt constienti de reactiile adverse pe care le au asupra organismului au suflet, eu zic ca nu, de ce dl-lor doctori nu sfatuiti bolnavul de psoriazis sau macar sa-l informati asupra faptului ca medicamentele nu fac altceva decat sa ii minta ca s-au vindecat?: va simtiti bine cand un pacient intra in cabinet la dvs dupa ce ca plateste un sac de bani consultatia sa-l mai si mintiti, asa cum a spus si dl giurgiu gheorghe cand un pacient intra la dvs in cabinet va plateste si dvs ii dati sfaturi si vorbe si o reteta care pur si simplu nu face altceva decat sa agraveze boala, suntem constienti de aceste efecte pun aceeasi intrebare de ce faceti asta?, oare noi nu suntem oameni? nu avem familie nu avem suflet?, macar daca ar fi fost ceva imaginar cum spuneti dvs dar sa stiti ca nimeni din cei bolnavi nu si ar pirde timpul la povesti nemuritoare npoi vrem sa trimitem un semnal de alarma ca exista leac pentru psoriazis si ca noii suntrem dovada faptica pe care voi o reefuzati poate pentru ca.aici continuati voi.cat despre dl giurgiu teparu dle eu nu va cunosc pe dvs, si cred ca nici dvs nu ma cunoastei ce v-am facut eu sa imi spuneti ca sunt pupat in cur, sau chair daca sunt de ce nu veniti aici in bacau sa verificati si sa ajungeti la concluzia ca sunt dvs dar real nu vorbe -n vant, este imoral sa judeci un om fara sa-l cunosti si inadmisibil mai ales pe internet, daca vreti putem sat de vorba deschis dar fara sa ne jignim eu sincer nu va cunosc dar poate dupa ce va voi cunoaste voi spune si eu cate ceva dar pana atunci nu imi permit acest lux, cu toate ca dvs vi l-ati permis, de ce?.vreau si eu un raspuns si ca sa eradicam ideea de mascote sau pacienti imaginari ale forumurilor de catre administratorii lor haideto sa ne intalnim sa vedeti ca suntem oameni ca dvs., si ca nu ne mintim pe noi insine ar fi prea absurd...astept raspunsurile vastre si fara jigniri...numai bine!
0
28-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Cum am spus, i-am transmis zanbaretului mesajul si iata ca a devenit si el membru al acestui forum, exprimandu-si opinia. Drept sa spun, cum il stiu eu pe el ca riposteaza uneori pe forumul Deniplant, ma asteptam sa fie mai dur, insa vad ca a mai invatat ceva din sfaturile pe care i le-am dat referitor la agresiunea pe forum.

Un alt pacient care foloseste deniplant si care lucreza acolo unde se urmareste traficul si tot ce misca pe internet in romania(cred ca stiti unde pentru ca nu va pot spune), a vazut si el acel atac si mi-a spus ca nu este nici o problema sa afle cine si de unde a scris mesajul, pentru ca fiecare utilizator are un ID la calculatorul de unde scrie si acel ID lasa multe urme chiar daca se incearca pacalirea intrand din Japonia sau america. Tot el mi-a spus ca daca doresc pot primi chiar poza celuia care scrie. Aici nu l-am crezut, insa mi-a explicat ca daca respectivul mai scrie vre-o data de la acel calculator, programul de identificare ID il gaseste imediat si centralizeaza tot ce scrie si daca exista undeva o imagine cu el, il inregistraza automat.

Stiti ce i-am raspuns :Nu doresc acest lucru pentru ca este mai interesant sa discuti cu cineva pe care nu-l cunosti sau care are el impresia ca nu-l cunosti.

In alta ordine de idei, am pus deja pe unul din forumurile deniplant ceea ce a scris amicul nostru care posteaza cu numele meu, si vom vedea care va fi reactia celor care scriu acolo.

V-am spus, mie imi place sa joc cu cartile pe masa pentru ca numai asa poti castiga. Daca trisezi, o data si o data tot vei fi descoperit.
0
28-06-2007, ora 00:00
zambaretzu
Nu este medic/terapeut
zambaretzu
eu cred ca a depasit limita bunului simt...ceea ce din punct de vedere socio-uman nu este de acceptat.astept raspunsurile lor ce am postat eu si haideti sa fim oameni seriosi si sa nu ne mai impungem ca nu avem de ce, in loc sa ne consumam energia in scopuri benefice ne jognim fara rost si fara sa stim macar un pic din viata fiecaruia...sanatate!
0
29-06-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Domnule Dr. Dorin Mihalache medic primar dermatovenerolog,

Pentru a va demonstra ca nu tinem neaparat ca bolnavii de psoriazis sa foloseasca numai Deniplant, iata ca valentin daniel a postat pe unul din forumurile noastre(-------*) raspunsurile si recomandarile pe care le-ati dat dumneavoastra unor pacienti. As fi putut sterge acel mesaj insa nu am facut acest lucru tocmai pentru a da posibilitatea pacientilor sa aleaga in cunostinta de cauza.

(*modificat de admin)
0
02-07-2007, ora 00:00
ValentinDaniel
Nu este medic/terapeut
ValentinDaniel
In lume exista intotdeauna limite. Pamantul tine aproximativ 6 miliarde de oameni. Fiecare este caracterizat de perceptii, sentimente si limite proprii. Nu toti vad si nu toti pot percepe lucrurile in acelasi fel. Unii pot vedea un metru de sfoara, altii pot vedea un kilometru de sfoara.

Tu, Tzeparule, cat vezi din ea: un metru, un kilometru sau poate doar un centimetru?

Intotdeauna conteaza prima impresie pe care o lasa cineva celor din jur - spune multe despre el. Modalitatea prin care te caracterizezi tu acum este mesajul postat pe forum. Nu pot sa spun decat ca nu as vrea sa te cunosc vreodata - nu as avea nimic de castigat (asta doar ca sa fiu in ton cu abordarea ta rautacioasa).

Tu, in momentul cand ai inceput tratamentul, stiai la fel de bine ca toti ceilalti, ca raportul este de 80 - 20% - oricum, nu te-a obligat nimeni sa il urmezi. Din pacate, spui ca esti intre cei 20%, care nu au raspuns favorabil tratamentului. Imi pare rau sa aud asta, insa nu-ti da nici un drept pentru o astfel de atitudine. Tot ce ai putea face este sa le spui altora despre care stii, auzi, ca sufera la randul lor, ca pot avea o sansa, ca pot incerca altceva care nu se gaseste in farmacii. Deja nu mai este o optiune, ci este o obligatie sa incerci sa ii ajuti pe ceilalti. MACAR ATATA LUCRU BUN la tine.


Cine sunt eu?

Poate sunt doar una dintre multiplele personalitati ale dl. Giurgiu Gheorghe, "Mesia psoriazisului si ofiter in tancuri si bombe". Sau poate sunt doar o persoana care a gasit in Deniplant speranta pentru o viata cat mai apropiata de normalitate. Poate sunt doar o persoana care a incercat timp de 13 ani aproape toate "aberatiile farmaceutice" existente pe piata, aberatii pe care doctori ca dl. dr. Dorin Mihalache si altii, le recomanda cu o nonsalanta aproape nebuneasca.

Cine este Zambaretzu?

Poate este doar una dintre multiplele personalitati ale dl. Giurgiu Gheorghe, "Mesia psoriazisului si ofiter in tancuri si bombe". Sau poate este doar un baiat de 23 de ani din Bacau, care a gasit in Deniplant o sansa; sansa de a nu se indoba cu toate citostaticele si cortizonii din alifiile voastre, dl doctori.

Este bun Deniplantul? Se pare ca da, si asta nu reiese din "reclamele" pe care si le face dl. Giurgiu pe diferite forumuri, asa cum spun unii. Asta reiese din afirmatiilor zecilor de persoane care il folosesc si care vad ca "nu au luat tzeapa". Asta reiese din ce spun forumistii si asta mai reiese din ceea ce spun si constat eu.

Nu vrea nimeni sa foloseasca deniplant, dermovate, diprosalic sau alte zeci de vaseline si tratamente. Nimeni nu vrea sa fie privit ca un handicapat, nimeni nu vrea sa nu se poate simti om, egal cu ceilalti. Spuneti-ne, va rog, dati-ne, va implor, altceva care credeti, ba nu, care FUNCTIONEAZA mai bine decat deniplantul. Da, stiu, NU PUTETI, NU AVETI CE; intre toate astea, deniplantul pare cel mai potrivit pentru ceea ce inseamna psoriazis. Dar, CE STITI VOI!!!

Ramaneti cu bine!

"Sa nu osandesti chiar de-ai vedea cu ochii tai, caci nu de arareori acestia de inseala!"


Valentin.
0
03-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Domnule ValentinDaniel, nu am mai dorit sa continuu aceasta discutie pe acest forum, deoarece nu prea are sens insa, pentru ca m-ati vizat direct cu pledoaria dvs pentru Deniplant, as dori sa va fac niste precizari:
1. Eu sunt medic primar dermatolog si doctor in stiinte medicale, avand teza de doctorat "Consideratii privind etiopatogenia si tratamentul psoriazisului", asa ca ma consider, cel putin in acesta boala, o persoana avizata.
2. Domnul giurgiu, ca ofiter de tancuri, poate sa recomande orice pentru tratamntul oricarei boli, asa cum fiecare "forumist" isi poate da cu parerea despre orice medicament, ceai sau alta metoda terapeutica. Eu nu pot face acelasi lucru, deoarece sunt incorsetat de un juramant si niste legi stricte care imi reglementeza activitatea. De aceea, eu sunt OBLIGAT sa recomand in tratamentul psoriazisului acele "aberatii", asa cum le numiti dvs., insa nu le recomand "cu nonsalanta", ci in cunostinta de cauza si cu precizarea ca acele "aberatii" sunt cele AVIZATE de catre Ministerul Sanatatii in tratamentul acestei boli.
Daca prin absurd, as recomanda Deniplant, pe o reteta semnata si parafata de mine, iar pacientului i s-ar intampla o reactie adversa, eu as fi raspunzator in fata legii si nu domnul giurgiu!!
3. Plantele medicinale au fost si sunt remediul multor boli de milenii, asa ca nu domnul giurgiu detine monopolul cunoasterii acestora. Ca exemplu, pot sa va spun ca inclusiv in terapia psoriazisului se foloseste de secole Fumarita (Fumaria officinalis), atat sub forma de decoct cat si ca ceai. De aici, a plecat izolarea acidului fumaric, utilizat in terapia orala a psoriazisului, insa orice medicament pe care dvs. il cumparati din farmacie, are in spatele sau o munca colosala si investitii enorme financiare, constand in izolare, purificare, testare pe animale, testare pe voluntari, studii dublu orb, etc. In final se ajunge la acele "aberatii" pe care medicii le recomanda "cu nonsalanta" deoarece sunt avizate, li se cunoaste cu precizie marea majoritate a efectelor adverse si pot fi oricand verificate in ceea ce priveste dozajul substantei active sau termenul de valabilitate. Uneori, cu toate precautiile luate, apar accidente ce determina retragerea de pe piata a medicamentului si aruncarea la cos a milioane de dolari si a mii de ore de cercetare! Aceasta este medicina "aberanta" de care beneficiati si dvs. in cele mai multe dintre situatii.
4. Pentru informarea dvs. va pot spune ca psoriazisul "beneficiaza" poate de cele mai multe metode terapeutice, deoarece NU I SE CUNOASTE CAUZA. La fel de bine se poate trata prin cura marina la Marea Moarta, prin simpla expunere la ultraviolete, prin aplicarea de gudroane, prin bai de lumina si chiar numai prin bai calde. Uneori este suficient ca bolnavul sa-si schimbe modul de viata sau serviciul pentru a beneficia de ameliorari importante ale bolii.
5. In final as dori sa mai fac o precizare: indiferent ce calitati are ceaiul Deniplant, propaganda acestuia are scop pur comercial si nu scop umanitar. Daca domnul giurgiu ar fi cu adevarat interesat de problemele pacientilor cu psoriazis ar apela la una din marile firme medicale ce investeste miliarde de dolari anual in cercetare si ar pune la punct o metoda terapeutica brevetata si AUTORIZATA pentru psoriazis, scutindu-ne pe noi, medicii, de a mai prescrie "cu nonsalanta" acele "aberatii".
Promit sa inchei definitiv acest subiect !!
0
03-07-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Domnule doctor,
Vad ca aveti ceva impotriva tancurilor si nu stiu de ce, dar cred ca stiti cine este cel caruia tot la fel nu-i plac tancurile si bombele.
La noi in Romania de foarte mult timp nu mai mor oameni ucisi de bombe sau tancuri, in schimb s-au cam inmultit cazurile in care oamenii mor prin spitale.

La un moment dat m-ati intrebat de ce Dr Forsea nu a dorit sa colaboreze. Este aceeasi situatie ca a dumneavoastra. Cum un profesor, cu doctorat in dermatologie sa afirme ca exista niste plante care pot trata psoriazisul. Daca ar fi fost asa, ar fi stiut americanii sau japonezii mai inatai.!

Nu uitati ca in prima scrisoare pe care v-am trimis-o personal, nici nu am pomenit ca dumneavoastra sa recomandati pacientilor Deniplant. Va cerusem numai ca bolnavii care folosesc acest produs sa poata veni la cabinet si sa ii consultati. Pentru acest lucru nu cred ca era necesar sa va spun ce plante sunt si care era formula.
Nu cred ca deontologia profesionala va interzice sa consultati un pacient care pentru a se trata utilizeaza alte metode, decat cele clasice.

Asa cum chiar dumneavoastra spuneti ca acidul fumaric a fost izolat dintr-o planta, nu inteleg de ce nu credeti ca din formula Deniplant s-ar putea obtine un nou produs.
Stiu prea bine ce inseamna sa scoti un nou medicament pe piata, ce dosare trebuie sa intocmesti si cat timp trebuie sa treaca pana ce acel medicament iese pe piata (nu mai spun de ce sume ai nevoie). La un moment dat am avut aceasta intentie, insa asa cum ati precizat, daca Deniplant s-ar fi transformat in medicament obtinut prin sinteza, el ar fi avut si acele efecte secundare si reactii adverse de care aminteati. De aceea am preferat ca Deniplant deocamdata sa fie numai un ceai medicinal.

Sunt de acord ca in psoriasis nu se cunosc cauzele, insa acele tratamente fie ele chiar de la marea moarta, sau de la turci cu pestisori, razele UV sau PUVA nu fac altceva de cat sa rezolve problema epiteliala. Intamplator sau nu, ceaiul Deniplant prin actiunea sa exclusiv interna determina organismul sa isi resolve problema epiteliala singur si de aici ameliorarea poate fi de o mai lunga durata. Daca eu nu pot explica stiintific acest lucru, nu credeti ca specialistii ar trebui sa o faca ?.

Referitor la caracterul umanitar, sa stiti ca ani de zile a existat in cadrul Fundatiei Medicale “Speranta” programul psoriazis tratat cu plante. La incheierea lui, Ministerul Sanatatii de la noi nici macar nu dorea sa primeasca spre inregistrare un raport de activitate al acestei fundatii. Iar acum daca ati vazut pe site exista programul Deniplant social.

Propaganda pe care o facem si ati numit-o strict comerciala, o facem pentru ca acele firme de care aminteati sa auda de existenta Deniplantului si sa doreasca includerea lui in acele programe de cercetare.
Prima intrebare pe care mi-au pus-o acele firme(si au fost destule) a fost, cati pacienti au folosit pana acum acest ceai..Cand le-am spus ca au fost cateva sute, mi-au raspuns ca nu este semnificativ pentru ei.
Asadar trebuie mai intai ca Deniplant sa devina BRAND pentru a fi luat in seama.
Daca pentru ei cateva sute de pacinti nu este relevant, pentru mine conteaza fiecare bolnav care a fost ajutat. Si daca acel procent de nereusita vi se pare mare, spuneti dumneavoastra ce procent au medicamentele care ies pe piata si sunt aprobate fie de FDA fie de Ministerul Sanatatii din Romania.
0
03-07-2007, ora 00:00
zambaretzu
Nu este medic/terapeut
zambaretzu
ce sa mai mediatizam atat subiectul acest, un lucru stim sigur psoriazisul nu mai este boala incurabila, exista leac care nu este tinut ascuns, asa cum exista leac si pentru cancer dar aici sunt interese financiare imense si nu vreau sa intru in detalii si sa deschid un alt subiect de discutie controversat, d-le doctor daca dvs spuneti ca sunteti constient de reactiile adverse pe care le au medicamentele asupra bolnavilor de psoriazis, de ce le prescrietie pentru ca asa spune ministerul sanatatii, eu as spune ca ar fi mai bine sa prescrieti celor care asa cum precizati cu subinteles, va obliga sa administrati aceste medicamente bolnavilor cu simt de raspundere, o nota prin care ar fi bine sa se rezolve ceva, si sa incepeti sa prescrieti deniplant, pentru ca ce-i drept este singurul cu risc zero de reactii adverse ca sa spun negative, si inainte de a afirma ceva mai faceti si un ocol prin jur sa vedeti totusi daca ceea ce doriti sa afirmati este si plauzibil...numai bine!
0
04-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru domnul Giurgiu:
1.Nu am facut referire la profesia dvs. la modul peiorativ, ci dorind sa scot in evidenta faptul ca nu sunteti supus acelorasi legi ca un cadru medical, deci va puteti permite sa recomandati orice. Asa ca nu are relevanta comentariul "la noi nu mor oamenii de bombe, ci in spitale".
As putea sa va intreb: unde ati dori dvs sa moara? Sau credeti ca in alte tari nu mor oamenii in spitale???
2. Dvs va faceti ca nu intelegeti, sau chiar nu pricepeti sensul discutiei noastre: profesorul Forsea, prof. Nedelcu, subsemnatul, sau oricare dintre medicii dermatologi din Romania sau din orice tara a Europei, Asiei, Americii, etc. nu au absolut nimic impotriva plantelor medicinale! TOATE medicamentele aflate astazi pe piata au ca punct de plecare un extract natural din plante, fungi, microorganisme, organe de animale, etc. Problema a fost CUM sa ajunga in farmacii substanta activa cat mai pura, cat mai stabila si in doze terapeutice !
De aici au inceput greutatile, adica munca aia titanica ce inghite foarte multi bani!
3.Dvs, spuneti empiric "psoriazisul are cauze interne, iar Deniplantul actioneaza asupra acelor cauze". Asta dovedeste cat de novice sunteti in aprecierea acestei boli si cat de hazliu apareti in fata lumii medicale. Este acelasi lucru precum eu as afirma ca "motorul tancului este stricat din cauza unei defectiuni interne" sau "bomba explodeaza pentru ca are explozibil in ea".
Evident ca psoriazisul are cauze interne!!! Daca ati avea macar sumare notiuni de embriologie umana, ati sti ca pielea se dezvolta din aceeasi foita embrionara cu creierul. Prin urmare, s-ar putea spune ca pielea este prelungirea creierului la exterior asa explicandu-se declansarea psoriazisului sau agravarea sa dupa un soc psihic. Creierul este cel care controleza prin neurotransmitatori activitatea tuturor organelor interne. Problema este UNDE este defectiunea care duce la proliferarea de peste 30 de ori mai rapida a pielii in placa de psoriazis?? Daca raspundeti la aceasta intrebare si demonstrati ca fix acolo actioneaza Deniplantul, eu ma angajez sa-l prescriu fara rezerve!
4. Ati facut o afirmatie privind transformarea Deniplantului in produs de sinteza, care demonstreaza ca nu aveti nici macar notiuni elementare de botanica, nemaivorbind de farmacologie, biochimie, biofizica, etc. Ati spus ca in stare naturala Denipalntul NU ARE REACTII ADVERSE! ! Este cea mai mare gogomanie care mi-a fost dat sa o citesc pe un forum!!! Aflati ca ORICE planta, (inclusiv romanita, teiul, menta sau ce mai doriti dvs. ) contine substante chimice care pot provoca reactii adverse, incepand cu reactiile de tip alergic si sfarsind (sau continuand) cu cele toxice. De asemenea, ORICE substanta activa cu rol in vindecarea unei boli, poate provoca reactii adverse! Aceasta este de fapt tinta spre care se indreapta purificarea si prelucrarea substantelor extrase din plante : izolarea compusilor cu rol terapeutic, stabilirea cat mai exacta a reactiilor adverse produse de acestia si incercarea eliminarii lor totale sau partiale.
5.Ca persoana care afirma ca se pricepe la cultivarea si exploatarea in scop terapeutic a plantelor medicinale va intreb, domnule Giurgiu, Deniplantul este acelasi in fiecare an?? Adica plantele care il compun au aceeasi concentratie in substantele active?
Pacientul care isi prepara ceaiul, isi dozeaza perfect cantitatea zilnica terapeutica?
Ati urmarit dvs. TOATE constantele biologice ale TUTUROR pacientilor tratati pana in prezent cu Deniplant, pentru a afirma cu certitudine ca nu ati produs niciun efect advers??
Stiti ce efecte are acest ceai asupra produsului de conceptie, asupra fertilitatii sau asupra functionarii altor organe ?
6. In concluzie, sunt prea multe necunoscute pentru ca un medic sa va ofere neconditionat sprijinul !!! Asta nu o sa va impiedice sa recomandati in continuare ceaiul dvs.! Eu va doresc din suflet sa nu apucati sa intalniti pe parcursul vietii acel efect idiosincrazic (care apare 1 /100 000 sau 1/1 000 000) avand ca urmare moartea pacientului si sa dati socoteala in fata justitiei pentru aceasta !
In rest, sa va mearga afacerile bine!
0
04-07-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Desigur ca oamenii trebuie sa moara numai in spitale, asa este normal, insa problema este ca la noi statisticile arata altfel de cat cele din tarile civilizate.

Ei, vedeti dumenavoastra, o echipa de medici din germania, dupa ce a urmarit un pacient de acolo care folosise Deniplant m-a contactat si mi-a propus sa formeze un lot de cativa pacienti care sa foloseasca numai Deniplant, un alt lot sa foloseasca Deniplant si unguentele folosite uzual de ei, iar un alt lot sa foloseasca deniplant dupa externarea din spitalul lor. Ei au urmarit acesti pacienti pe o perioada de timp si au vazut ca Deniplant si acolo ca si aici, la unii a dat rezultate, la altii nu. Nu a fost nici o suparare din partea conducerii spitalului si nici din partea confratilor dermatologi.
Deci iata ca acolo unde este vointa si dorinta de a cerceta se poate chiar daca nu au stiut ce plante sunt combinate. Bineinteles au facut mai intai analizele asupra ceaiului, au constat ca el actioneaza asupra reactiei de oxidare si asupra radicalilor liberi si de aici a plecat colaborarea.

Ministerul sanatatii de la noi si lumea medicala din intreaga lume, au acceptat ca plantele sa fie folosite separat sau in combinatii ca ceaiuri medicinale. Acestea se gasesc in farmacii si in acele magazine tip plafar sau asa zise naturiste si unele sunt chiar recomandate de medici. Din cele afirmate, inteleg ca dumneavoastra sunteti impotriva tuturor acestor preparate, nu-i asa?
Si Deniplant, avand avizul de a fi pus pe piata, a fost vandut in farmacii si plafaruri.
Faptul ca in acest moment nu se mai gaseste, se datoreaza tocmai politici de preturi pentru ca acolo pretul era cu 50% mai mare.
Credeti ca daca ceaiurile medicinale ar fi fost daunatoare omului, ar mai fi fost aprobate pentru a fi comercializate. Credeti ca Plafarul care este inca o firma de stat este in afara legii, sau zecile de firme din tara sau strainatate care produc ceaiuri si le comercializeaza sunt in afara legii.

Daca eu nu am notiuni elementare de botanica, farmacologie, biochimie, biofizica, cred ca nu puteti spune acest lucru si de cei care lucreaza in ministerul sanatatii si dau aprobari ca aceste ceaiuri sa iasa pe piata.
Aveti impresia ca un manual de medicina sau farmacie poate fi citit si studiat numai de cei care au luat examenul la facultate. A studia medicina inca nu este interzis celor care doresc acest lucru. Este interzis insa a profesa fara o licenta. De aceea eu de fiecare data precizez ca nu sunt medic si nu consult bolnavii. Eu fabric si vand ceaiuri medicinale si pentru acest lucru legea nu stipuleaza vre-o interdictie.

Cand ma hotarasem sa fac un medicament din acele plante, am mers la ministerul sanatatii si am discutat cu cei care se ocupa cu controlul medicamentului si dansii mi-au explicat de acele 4 dosare (asa era prin anii ’90)care trebuiesc intocmite si tot ce implica acest lucru. Chiar s-au oferit sa ma sprijine in acest demers, dorind sa fie coautorii acestuia. Am renuntat insa cand mi-au explicat ca anumiti bioflavonoizi nu i-ar fi putut sintetiza in Romania si cum spuneam anterior era vorba si de acele efecte secundare.
De aceea am renuntat la acel proiect.

Cat despre locul unde actioneaza Deniplantul este atat de simplu, avand in vedere ca eu stiu fiecare planta ce contine, ce efecte are si unde actioneaza. Cercetatorul doreste sa descopere un produs care sa faca ceva si de aceea este atat de greu.
Pe cand mie mi-a fost mult mai usor sa plec pe calea inversa. Am rezultatul, stiu ce am folosit si a trebuit numai sa vad de ce se intampla acel fenomen. Daca urmaresti exact ce se intampla cu Deniplantul de la intrarea in cavitatea bucala si pana la eliminarea lui, poti vedea clar ce se intampla acolo. Tot intr-o carte de medicina era scris ca de intretinerea tesutului epitelial sunt raspunzatoare anumite organe interne, cum ar fi ficatul, rinichii, organele suprarenale si altele. Poate ca nu este tocmai un exemplu bun, insa au vrut sa dau numai un exemplu de cum poti interpreta actiunea deniplantului. Desigur, daca doriti puteti ajunge si la acele mutatii genetice care stau la baza psoriazisului, insa daca acesta teorie este inca adevarata, atunci meritul deniplantului este enorm.(acele plantute sa poata actiona asupra genelor!) drept sa spun nici mie nu-mi vine sa cred acest lucru, insa cum am spus daca se urmareste calea inversa si se ajunge acolo, nu mai este problema mea.

In general, nu am constatat ca plantele sa fie diferite de la an la an.Pentru a face astfel de afirmatii ar trebui sa am acces la acea aparatura care in tara noastra nu prea este de gasit.
Totusi, pot spune ca Deniplant a avut efect nu numai in acest an.

Referitor la cele procente de 1 /100 000 sau 1/1 000 000 eu as intreba : care este numarul mai mare, al producatorilor de ceaiuri sau al producatorilor de medicamente alopate, actionati in judecata
0
05-07-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exista o singura omisiune importanta in tot ce ati afirmat aici : pe toate ceaiurile medicinale comercializate in farmacii sunt trecute (cu denumirea internationala), TOATE plantele care il compun.
Aici este marea diferenta intre ce vindeti dvs si ce se vinde in farmacii
0
05-07-2007, ora 00:00
giurgiu
Nu este medic/terapeut
giurgiu
Vedeti, facem ce facem si tot la formula ajungem.
Daca as fi trecut pe cutie o serie de 20-30 de plante aiurea, era mai bine?
Cel putin eu am bunul simt si ii spun omului in fata ca formula este secreta, de cat sa-l mint si sa-i spun povesti. Credeti ca pacientul ar fi mai linistit si ar avea incredere mai mare in produs daca ar vedea ca scrie pe el musetel si romanita in combinatie cu menta, in toate limbile de circulatie internationala?

Acesta discutie am avut-o si cu medicii din germania si solutia pe care au gasit-o ei pentru ceaiul Deniplant de acolo a fost :Medizinischer Pflanzentee si au insirat trei plante cu denumirile in latina.

Daca as fi facut acelasi lucru si in cazul dumneavoastra, pentru ca oricum nu puteati sa va dati seama ce contine pulberea respectiva, ar fi fost mai bine.?

Cum credeti ca marile firme isi pastreaza secretele de productie. Punandu-le pe tava concurentei?.

Luati de pe piata un produs obisnuit, nu un medicament, si incercati sa il realizati combinand ce este scris pe eticheta. credeti ca veti reusi sa faceti ceva asemanator, eu va asigur ca niciodata nu veti reusi acest lucru.

Pe toate sticlele de bere scrie:" Ingrediente:apa. malt din orz, malai, orz, hamei." Totusi vedem ca pe piata sunt peste 20-30 de marci, de ce nu toate au acelasi gust?.

Cred ca dumneavoastra nu beti bere pentru ca pe eticheta nu vedeti explicit formula si constituentii sai.
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •