prostatita sau colita?

04-07-2007
thenext
Nu este medic/terapeut
thenext
Sunt barbat in varsta de 38 ani. De 6 luni am fost diagnosticat cu prostatita cronica. Am si hemoroizi interni. De aproximativ 1 an am unele dereglari ale digestiei si defecatiei si anume: fatulatii intense, senzatie de scaun care de multe ori nu se evacueaza., sau se evacuaeza putin, scaunul este mai tot timpul moale, aform, si exista senzatia de evacuere incompleta, dureri sau jena abdominala in pertea inferioara, scaunul nu este cu sange doar rareori cu mucus, frecventa sacunului 1-3/zi. in urma cu 1-2 ani am avut unele probleme cu ficat/fiere, respectiv bilirubina crescuta, ureri in partea dr. sub coaste, greata.
Medicul mi-a spus ca prostatita poate produce unele dereglari ale tranzitului intestinal. parca mi-e greu sa cred ca acesta ar fi singurul motiv al problemelor de digestie/defecatie.Aa fie si hemoroizii? Sau o colita/colon iritabil? In urma cu 6 luni am facut endoscopie si totul era OK, doar hemoroizi interni.
Ce e de facut?
Va multumesc mult.
3 comentarii
1
17-10-2007, ora 00:00
anelisagreen
Nu este medic/terapeut
anelisagreen
Buna, am trecut prin probleme similare, numai ca la mine nu era mucus in scauna. Din cate mi s-a spus prezenta mucusului in scaun nu e un semn prea bun mai ales daca se repeta. Eu iti sugerez sa mergi sa faci in primul rand niste analize complete de sange (hemoleucograma completa si cele hepatice) si sa mergi sa mai faci o ecografie unde sa vezi care mai e treaba cu fierea si ficatul tau. Apoi cu toate aceste sa mergi sa faci investigatii la un medic specialist gastroenterologie. Multa sanatate.
0
10-02-2008, ora 00:00
vixas
Nu este medic/terapeut
vixas
faceti un test de Helicobacter pylori
1
31-10-2010, ora 14:35
barta.lucian
Nu este medic/terapeut
barta.lucian
Buna ziua, vreau sa adaug ceva in acest topic pt a preveni forumistii de a nu fii inselati de o persoana ( nu stiu daca am voie sa postez numele siteului lui) care este din Bucuresti si incearca sa vanda prin intermediul anumitor forumuri un aparat numit, Prostagym, Urogym, pt ca tot le schimba mereu numele, are un site deschis pt aceasta afacere, este o inselatorie, a postat pe forumul site-ului lui postari mincinoase, declaratii ale asa zisilor pacienti care chipurile sau vindecat folosind inventia lui. NU ESTE ADEVARAT.
Cere 500 de euro pt asa zisa inventie care trateaza prostatita, care nu are niciun efect curativ...mai degraba negativ...
Pe un alt forum a inceput sa posteze mesaje de multumire gen Mama Omida, dar sub nume false in care spune cum sa vindecat el de aceasta boala.
Fiti atenti daca intrati in legatura cu el si intrebati-l de eventuale contacte ale persoanelor care chipurile sau vindecat si o sa va convingeti singuri ca este un truc !!!
Asadar atentie mare !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: