prostatita acuta.. tratament?

02-04-2015
alex51
Nu este medic/terapeut
alex51
Buna ziua. Am fost diagnosticat cu prostatia acuta, intr-o noapte m-am dus la toaleta si cand m-am intors au inceput dureri mari in semicerc deasupra la penis intepaturi senzatie de umflat si inflamat. Am facut un tratament acum 2 luni cu levofloxacina 21 de zile m-am simtit mai bine si am ramas cu UROREC pentru disectazie. Acum mi s-a intaplat sa apara aceste simptome chiar inainte de control, am dus urocultura, spermocultura nu am putut duce pentru ca nici o picatura nu a iesit, din cauza la urorec?... si fac tratament cu Xifia 400.

Sunt destul de nasoale simptomele deasupra la penis, n-am mai luat niciodata acest antibiotic, mi s-a spus ca e puternic, in cat timp pot spera sa mi se amelioreze simptomele? ( medicul mi-a prescris tot pentru 21 de zile ) deocamdata am cumparat doar cateva sa vad daca il suport.
1 comentarii
0
21-04-2015, ora 12:48
DavilovA
Nu este medic/terapeut
DavilovA
Am avut o problema asemanatoare si am reusit sa scap cu un supliment naturist si cu ceai de pufulita cu flori mici 3-4 cani pe zi. Suplimentul se numeste Prostadvance, este bun pentru adenom si pentru prostatita de orice fel. Recomand sa fie luat in paralel cu ce a prescris medicul, dar eu am luat doar acestea de mai sus si mi-am revenit rapid.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: