prolaps de valva mitrala cu regurgitare

11-12-2007
raluca2000
Nu este medic/terapeut
raluca2000
Am fost diagnosticata de vreo 3 ani cu prolaps de valva mitrala, cu regurgitare mitrala gradul I, fractie de ejectie a VS 62%. Ideea este ca am luat fel de fel de tratamente - betablocante, calciu, magneziu, tratament homeopat., dar am niste tulburari de ritm de care nu mai scap. La cel mai mic efort sau la cea mai mica emotie, inima incepe sa-mi bata repede, aceste batai fiind urmate de batai cu pauze mai lungi, o bataie mai slaba una mai puternica, un ritm haotic as putea spune. Va rog ajutati-ma nu stiu ce tratament sa mai fac, am si niste tulburari gen anxietate, atac de panica, starile de rau imi apar din senin, am cresteri bruste de tensiune, tremuraturi si palpitatii binainteles. Mentionez ca am 29 de ani. Va multumesc.
2 comentarii
0
11-12-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Poate fi pe prim plan tulburarea psihica de tip panica, ea putind genera tulburari de ritm, dar poate fi si invers- o afectare cardiaca care determina tulburari de ritm, iar panica sa survina in mod firesc din cauza tulburarii de ritm.
Asadar, intai trebuie facuta echocardiografie, Holter de EKG pt a vedea daca e o afectiune cardiaca cauzala, caz in care aceasta va trebui tratata. Daca panica e pe prim plan, trebuie apelat la un specialist psihiatru.
0
21-02-2008, ora 00:00
gabriel3
Nu este medic/terapeut
gabriel3
aceleasi simtome le am si eu si am putut sa descopar tratamentul. scrie-mi - este mult de povestit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.