programul lui bebe de 2 luni

03-04-2010
yoanaa
Nu este medic/terapeut
yoanaa
Buna ziua!!As avea si eu o intrebare!!Cum as putea sa-i fac un program unui copil de 2 luni, mentionez ca il alaptez, si din cand in cand ii dau putin lapte praf!!Problema este ca manaca putin si des, asta insemnand, si de 2 intr-o ora, varsa foarte mult, si m-am gandit ca poate acesta este motivul ptr care mananca asa des, plus de asta nu doarme si cate 3, 4, cateodata nici 5 ore!!in greutate a luat aproape 1 kg pe luna!chiar nu stiu cum sa procedez!!!!Multumesc anticipat!!
3 comentarii
0
03-04-2010, ora 17:11
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Greseala este la dumneavoastra si nu la copil. In primul rand 2 ore pt. digestie este mult prea putin. Daca ii dati mereu de mancare copilul mananca si tocmai aici este greseala. De aici provin si colicile la copii, din greseala mamelor.
Alaptatia ar trebui redusa la 3, 5- 4 ore in mod consecvent ca sa aiba timp de digerat. Bineinteles ca vomita daca ii dati din nou lapte cand inca il mai are in stomca. Iar cu laptele praf nu ii faceti decat rau pt. ca este o amestecatura de chimicale cu multe toxine, droguri si medicamente care nu ar trebui date nici la detinuti politici, cu atat mai putin la bebelusi.
Daca vomita in ciuda la intervale sanatoasa, s-ar putea ca sa aiba si o problema cu asimilarea de calciu la care nu va poate ajuta decat un remediu homeopat dat de un medic homeopat.
0
03-04-2010, ora 18:37
yoanaa
Nu este medic/terapeut
yoanaa
Multumesc ptr raspuns!!Da, teoretic stiu cand trebuie sa manance dar mananca putin odata, oricat incerc eu sa-l tin la san!!cum sa-l fac sa mance mai mult?intre mese daca plange pot sa-i dau ceai?multumesc!!!
0
03-04-2010, ora 21:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Inseamna ca are o problema cu asimilarea calciului. Puteti sa descrieti copilul ? Scrieti-mi mai bine pe messenger, daca dati un click pe id-ul meu vedeti adresa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Cerealele în biberon?
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  • Top 10 alimente importante în meniul copilului mic
  •