probleme zona genitala

05-07-2007
warning
Nu este medic/terapeut
warning
acum aprox. 3 sapt. prietana a avut o scurgere albicioasa, in urma analizelor a fost diagnosticata cu tricomoniaza. am urmat impreuna tratamentul cu metronidazol. in timpul tratamentului si dupa am avut senzatii de caldura excesiva in zona scrotului. am mers la dermatolog si mi-a spus ca este o reactie adversa de la tricomoniaza sau la pastile, sa nu imi fac griji ca nu este nimic. in urma unui tratament cu augmentin (mentionez ca este al 2-lea pe anul aceta) m-am ales cu o candidoza bucala pentru care am primit tratament cu Flucovim. imediat dupa intreruperea tratamentului cu Augmentin in zona genitala, mai exact pe capul penisului mi-au aparut mici crapaturi si zone mai albe (mai decolorate). am mers iar la dermatolog si mi-a spus sa stau linistit ca nu e o candidoza, ca nu am nimic.
totusi, simptomele de mai sus inca le mai am, inclusiv senzatia de caldura din cand in cand. ce as putea avea si ce imi recomandati!
1 comentarii
0
05-07-2007, ora 00:00
warning
Nu este medic/terapeut
warning
P.S. mai nou am o senzatie de caldura in tot corpul (daca nu ma insel aproape dupa ce am inceput tratamentul cu Flucovim).
P.S.2 prietena mea nu mai prezinta nici un simptom
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.