probleme sexuale

21-04-2010
florin92
Nu este medic/terapeut
florin92
una ziua. am 18 ani si cred ca am o problema, de la 15 ani am inceput sa ma masturbez uneori mai des si chiar in exces alteori mai rar.in ultimul timp o fac din ce in ce mai rar si vreau sa ma las. in timp ce stau cu prietena mea nu am probleme mi se scoala penisul iar cand am incercat sa fac sex nu se mai scoala. ea este virgina si am dezvirginat-o dar a 2 a oara cand am vrut sa mai fac sex nu mi sa mai sculat insa inainte de asta da. de ce se intampla acest lucru. dar nustiu de ce, cand vreau sa fac sex sunt si putin stresat poate de asta zic ca mi se intampla. va rog mult ajtati-ma cu niste pareri.. nu am mai avut relatii sexuale a fost prima oara.
2 comentarii
0
22-04-2010, ora 23:52
silica
Nu este medic/terapeut
silica
poate e din cauza emotiilor.
un sfat e sa nu te gandesi la faptul ca o sa faceti sex... sa nu programati lucru asta...
lasa sa vina de la sine... poate asa o sa mearga :D
0
30-05-2010, ora 01:21
erdees
Nu este medic/terapeut
erdees
bai frate ce sa zic se mai intampla asa eram si eu la inceput ziceam k am o problema.dar nu.daca vrei sa te apuci de treaba si penisul tau este intre, fa-ti putin curaj si i-ai mana prietenei tale si puneti-o pe penis sa til..frece.. un pik k nu moare.si ai sa vezi k usur usor singura pune mana.eu cel putin asa le fac toate, k k vorba aia, aia din filmele porno si tot abia li se scoala dapoi un om normal.incearca asa si eu cred ca o sa reusesti s spargi topurile ca si mine, nu ma laud dar cand se scoala ravagii face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici