probleme pe coloana

22-05-2014
mariamelita
Nu este medic/terapeut
mariamelita
acum un an am fost operata de hernie de disc cervical cu implant 'kage'( din cate am inteles e din policarbonat). Pot sa spun ca ma simt foarte bine de atunci datorita medicilor din Tg Mures. In Septembrie am suferit un accident( ruptura de muschi pe pulpa dreapta a piciorul. Din momentul acela am probleme cu piciorul( imi oboseste repede piciorul, dureri).Am fost la medic si am facut tratament fizioterapic si gismansitica recuperatorie. Mi-au facut si film din care rezulta ca partea de jos a coloanei e dreapta in loc de'S' si vertebrele tasate. In concluzia lor ' la un pas hernie de disc'. Am nevoie de un sfat...problemele poate fi inca de la ruptura de muschi sau de la coloana? Pe coloana nu am dureri, dar am dureri pe picorul drept, durerea merge de sus pana din josul genunchiului. Vreau sa spun ca am facut mult sport pana pe la 25 ani. In speranta ca voi un raspuns, va multumesc!!!
1 comentarii
0
22-05-2014, ora 23:42
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ar trebui sa mergeti la un neurolog sau neurochirurg care sa va examineze. pe radiografii nu se vad herniile de disc, pot fi semne indirecte, insa radiografia nu este investigatia adecvata pentru depistarea unei hernii de disc (pentru acesta, daca medicul il considera necesar, trebuie facut un RMN)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul