dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru

29-01-2012
maro
Nu este medic/terapeut
maro
buna ziua, am si eu o problema la stomac, de un timp dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru si simt ca imi vine pe gat o caldura si parca m-ar ustura in gat.mentionez ca nu beau cafea, nu grasimi si nici prajeli si nici fructe.am facut acum un an endoscopie si mi s-a zis ca am gastrita.poate cineva sa-mi dea niste sfaturi?
o fi de la gastrita?
6 comentarii
0
29-01-2012, ora 18:03
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poate fi si de la gastrita, aciditate mai mare, dar poate fi si de la vezica biliara (colecist). De multe oti, alimentele dulci declanseaza aceasta stare. Daca faci ecografie se vede daca sunt probleme. Indicat ar fi sa eviti aceste alimente care dau aceasta senzatie, la fel acidulatele, prajeli etc.
Sanatate!
0
29-01-2012, ora 19:53
maro
Nu este medic/terapeut
maro
da am probleme si cu fierea (e puturoasa)mersi pt raspuns
0
05-02-2012, ora 21:19
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Suferinta Dns. este bucala (gust, greu de localizat usturimea care nu avea cauza aparenta), trebuie inceput cu medicul de familie care monitorizeaza cercetarea amanuntita si ampla incepand cu gura si regiunile invecinate, solicitand eventual stomatologul sau orelistul, trecand apoi mai departe chiar daca s-a gasit ceva. Investigatia generala sigur vor explica procesele bucale descoperite si sunt foarte multe afectiuni capabile sa explice atat suferinta cat si procesele bucale descoperite.Cauzele sunt foarte nulte dar unele pot lamuri ca o cauza hemopatica, dismetabolice, medicamentoase, , cancerofobie, stari neurostenice, gastrite atrofice, etc..
0
05-02-2012, ora 21:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Domnule Dr-D-T,
Mi-am permis sa va trimit un mesaj privat. Daca va rapeste din timp, ignorati-l.
Multumesc!
0
06-02-2012, ora 20:11
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Mia-ti solicitat un lucru care nu este o specialitatea mea dar pot sa va spun ca Dvs aveti intoleranta alimentara cu toate tipurile de reactii patologice alergii alimentare, aparatul digestiv si tulburari metabolice.Toleranta alimentara la Dvs nu este din nastere ci dobandita. Ar trebui sa incercati un tratament natural si mai ales sa folositi produse ce pot inlocui cu succes alimentele ce pot cauza intoleranta. Mergeti la medicul de familie pentru monitorizare si legaturi de specialitate.
0
06-02-2012, ora 20:27
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Va multumesc mult pentru timpul acordat!
Medicul de familie m-a trimis la gastroenterolog, acesta la nutritionist, nutritionistul a spus ca tine de gastro si chiar de alergologie.Iar eu nici azi nu stiu o lista scurta de substante de care depinde poate chiar viata mea...
Sanatate si multumesc inca o data!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e un pansament gastric?
  • Tratament gastrită
  • Antiacidele au fost asociate cu riscul de migrene
  •