probleme in pat!:(

13-10-2013
m-amaria
Nu este medic/terapeut
m-amaria
am 26 de ani, suntem impreuna de putin timp, problema noastra care e:suntem indragostiti nebuneste unu de altu dar cand vine vorba de a face dragoste ceva se rupe.el ajunge pana in punctul de erectie si cand e vb sa intre moare.de ce?chiar suferim amandoi pe aceasta cauza...nu se intampla tot timpul...si e pt prima oara cand i se intampla asa ceva!poate cineva sa ne ajute?sa ne de-a un sfat?multumesc mult
8 comentarii
0
13-10-2013, ora 19:40
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Buna seara,

Partenerul ce varsta are? Spuneti ca nu se intampla tot timpul, cand se intampla? Ce insemna ca este pentru prima oara cand se intampla? S-a intamplat o singura data cu dvs. sau sunteti prima femeie cu care se intampla?
0
13-10-2013, ora 20:23
m-amaria
Nu este medic/terapeut
m-amaria
are varsta mea adica 26de ani.nu se intampla mereu si din pacate da! sunt prima femeie! cu care i se intampla asa cev a
:( cand se intampla..nu stiu..ajungem ne sarutam...ne excitam si cand sa intre nimic...sau intra si dupa putin timp moare:(
0
13-10-2013, ora 20:30
m-amaria
Nu este medic/terapeut
m-amaria
cum s-a intamplat...prima oara eram eu aia care aveam nevoie de mai mult preludiu si el murea pana ma excitam eu.acum am trecut de faza cu preludiu mult...ma excit destul de repede...saruturi, mangaieri si sunt ok! eu cred ca el inca a ramas la faza ca eu ma excitam greu si chestia asta il enerva ca nu i se mai intamplase cu nici o femeie si acum ii e frica.subconstient cred ca se gandeste.nu stiu cum sa-l ajut!!! azi am plans toata ziua pt ca il iubesc si nu mai vreau sa trecem prin asta!multumesc de sfaturi.*
0
13-10-2013, ora 21:25
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Draga m-maria,

Descrii o disfunctie erectila relativ usoara ce poate aparea la orice varsta. La varste tinere de cele mai multe ori cauzele nu sunt organice, ci psihologice. Atunci cand barbatul are erectie spontana noaptea si dimineata se poate vorbi cu o mai mare certitudine de cauze psihologice.
Spui ca nu se intampla mereu. Este important de observat dinamica dintre voi in general, din ziua respectiva si din momentul inceperii preludiului. Este foarte posibil ca partenurul tau sa traiasca o anxietate de performanta (sexuala), sa doreasca sa te satisfaca si sa uite sa mai traiasca si sa simta senzatiile aproprierii de tine. Referitor la faptul ca tu esti prima femeie cu care i se intampla asta, nu stiu ce sa zic, nu avem de unde stii ce s-a intamplat de fapt. Spui ca ai plans toata ziua azi, cu siguranta ca este ceva care te afecteaza, acum depinde cat de mult, ce credinte despre tine, despre feminitatea ta se reitereaza.
In astfel de situatii ajuta extrem de mult relaxarea. Ma refer la a te axa pe alte aspecte ale relatiei voastre, petreceti timp impreuna fara sa va ganditi la sex si fara sa va propuneti sa faceti sex. Faceti lucruri care va plac si lasati sa vina spontan sexul.
Spui ca nu stii cum sa il ajuti. Mai mult decat a evita o atitudine critica si presiunea de a se intampla sexul nu ai ce face pentru ca nu cred ca problema este la tine.
0
13-10-2013, ora 21:40
m-amaria
Nu este medic/terapeut
m-amaria
noi 2 momentan cum suntem la inceputul reatiei ne vedem destul de des dar nu avem cum sa stam singuri...suntem mereu in companie..familia lui sau familia mea...el locuieste cu familia eu la fel...am fost de cateva ori la el..sa raman peste noapte dar nu e ca avem intimitatea de care am avea nevoie.suntem putin inhibati cand vine vb de a face dragoste..se aude...nu suntem noi...dar la mine acasa chiar nu am reusit niciodata...nu stiu aveam un tablou facut de mine, format din mai multe fotografii decupate si lipite in care era si exul meu...exul meu fiind o persoana importanta pt mine, era omul cu care am decis sa ma casatoresc"singurul" e poi incet incet mi-am dat seama ca nu era barbatul potrivit pt a face o familie...in final ne-am despartit.asta e vb de un an si in urma.nu am mai avut relatii de atunci..serioase ma refer...acum a aparut el care mi-a atras atentia si cu care vreau sa fac ceva in viata...la fel o vede si el de alfel! era vb de dragoste sa revin.am inceput sa ne sarutam...mangaieri...si era in erectie...nu stiu cum s-a uitat la tablou si gata...a murit...dar eu nici nu mai calculam tabloul acesta care il aveam in camera...ramasese acolo...infine...am dat pozele jos...si nimic...cred ca a ramas cu gandul la camera mea, a fost camera in care am stat cu exul meu timp de 2ani si...nu stiu daca are legatura...nu stiu ce sa mai cred!!!!! o sa incerc sa vb cu el cat mai mult...sa facem alte lucruri...sa ne relaxam sa ne simtim bine si sa nu mai fim atat de incordati cand vine vb de a face dragoste!iti multumesc pt sfaturi.mult de tot
0
13-10-2013, ora 22:30
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Maria,
Cum spune si Ioana Frecan, e mai mult ca sigur vorba despre o afectiune psihologica, cu siguranta va depasi acest moment.
Ce i se intampla iubitului tau nu e strain pentru foarte multi barbati.
Partenerul tau trebuie sa realizeze ca nu e nimic in neregula cu el, ci doar un blocaj pe care il va depasi la un moment dat.
0
13-10-2013, ora 23:56
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Maria,
subscriu celor scrise de Ioana Frecan, si mai adaug ca v-ar ajuta pe amandoi daca ati discuta deschis despre lucrurile care va deranjeaza pe fiecare in parte. Insa, tonul, face muzica :), pt ca este foarte important ca iubitul tau sa se simta increzator in el si sa poata intelege ca uneori se mai intampla si lucruri neplacute, dar care trec daca nu le acorzi prea multa importanta.
0
14-10-2013, ora 03:28
m-amaria
Nu este medic/terapeut
m-amaria
va multumesc din suflet ca sunteti aici sa ascultati si sa sfatuiti alte persoane care au nevoie de ajutor.face mult! multumesc :* sa speram bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •