probleme hormonale sau ginecologice?

02-07-2008
anonima_007
Nu este medic/terapeut
anonima_007
Buna ziua,
Va scriu in dorinta mea de a elucida ceea ce mi se intampla de multa vreme.Prima menstra mi-a venit la varsta de 10 ani si de atunci s-a intamplat de f multe ori sa fie neregulata.acum 2 ani am urmat tratamentul cu Diane 35 timp de un an de zile, sub urmarea unui dr endocrinolog(dupa diagnosticul de ovar polichistic), cu care m-am simtit f bine.dupa intreruperea lor, am avut mestruatie regulata timp de 5 luni, dar din luna martie a.c. nu mai am.Am fost la consultatie ginecologica, dl dr m-a asigurat ca nu am nicio modificare, am facut examenul Babes-Papanicolau care a iesit 2, inclusiv dozaj hormonal(rezultate f bune)..doresc sa mentionez ca sufar si de hirsutism, ceea ce inseamna dereglare hormonala.acum 2 zile metoda anticonceptionala folosita(prezervativul) a dat gres si am luat postinor 2 pt prima data, dupa citirea prospectului.Se poate sa fi ramas insarcinata in ciuda faptului ca nu mai am menstruatie de mult timp?si care ar fi cauza acestei lipse totale de menstruatie?am 20 de ani si nu am avut niciodata o sarcina sau un avort.
Va multumesc anticipat si va felicit pentru acest site
2 comentarii
0
05-07-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pentru a putea sti cauza acestei amenorei secundare (lipsa menstrei) este necesar un consult si, foarte probabil, cateva investigatii. Diagnosticul de cauza in astfel de situatii nu e chiar asa de simplu.
0
05-03-2009, ora 17:36
iulia murar
Nu este medic/terapeut
iulia murar
buna ziua'..!!am o problema cu care ma confrunt de cateva zile..!!!...am niste mancarimi'si usturimi in zona' intima..!!!nu stiu de la ce sunt provocate...!!!imi este frica sa nu am o infectie..!!!contact sexual' nu am avut de curand..!!!...si mentionez am prieten stabil' de 2ani'!!!si am si o secretie vaginala.urat mirositoare si alba..!!!de la ce sunt provocate aceste mancarimi' si usturim?i'..am o teama sa nu fie ceva periculos,...!!!..va rog raspundeti-mi..!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •