probleme gat piept si nas

20-03-2010
noexcape
Nu este medic/terapeut
noexcape
Acum 2 ani am fost racit serios tusam non stop nu puteam sa ma opresc si intr-un sfarsit mi-a trecut dar de atunci am ramas cu o durere in gat si in piept ca si cum as fi vesnic racit si imi curge nasul non stop + am o senzatie ca imi vine sa tusesc oricand. Am fost la orl acum 6 luni si mi-a zis k am gatul si nasul inflamat si mi-a dat niste antibiotice plus aerius ptr alergie si mi-a zis k o sa-mi treaca in timp daca nu mai beau rece si alte treburi si ca daca nu respect ce a zis el o sa fac astm, da degeaba sunt la fel ca inainte :), ce sa fac ca m-am saturat de senzatia asta?
2 comentarii
0
21-03-2010, ora 20:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai mereu acea jena in piept ar trebui sa te adresezi unui pneumoftiziolog. Nu te-ai intors la medicul ORL-ist ? O radiografie toracica si de sinusuri ai facut ?
0
22-03-2010, ora 03:07
noexcape
Nu este medic/terapeut
noexcape
am facut o radiografie a sinusurilor si am fost cu ea la orlist, asta fiind acum 6-7 luni, si mi-a zis sa vin la control peste 6 luni. Aceeasi jena care o simt in piept o simt mai accentuat in gat nu stiu de ce trebuia sa astept 6 luni pana la urmatorul control da banuiesc ca nici el nu stie ce sa-mi faca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.