probleme erectie dupa spitalizare

23-11-2008
cristi17
Nu este medic/terapeut
cristi17
Am si io o problema, banuiesc ca majoritatea celor care dau de acest forum si decid sa isi scrie problemele aici.

Am avut acum o luna un accident rutier. Am fost internat in spital 2 saptamani, mi s-a scos splina, si in timpul operatiei am avut pusa pe penis o sonda. Scoasa dupa vreo 3 zile de la operatie, m-a usturat vreo 2-3 zile dupa in timp ce faceam treaba mica, apoi mi-a trecut.

Ajuns acasa, am dat insa peste o alta problema. Intr-una din dimineti m-am trezit din cauza unei dureri la penis, si am observat ca aveam o erectie matinala, iar chilotii erau murdari putin de sange. M-am dus sa ma spal, si am vazut ca la urinare ma ustura. Tot in acea zii mi-a si trecut usturimea, nu a fost de durata.

Insa si astazi am avut o erectie (provocata, ca sa vad daca durerea mai este acolo ), si sangerarea a reaparut, a fost mai de durata, nu ma ustura la urinare, insa m-am speriat.

Ce sfaturi aveti, in afara de "trimiterea la urolog".. nu prea pot sa ies din casa din cauza unei alte complicatii la picior (flebita)

Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
23-11-2008, ora 18:50
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi sincer altă soluţie nu prea există. decât să stai calm şi să aştepţi şi să te duci la control când vei putea ieşi din casă. între timp nu-ţi chinui penisul prea tare pentru a vedea cum reacţionează. mai lasă=l în pace, poate a existat o rană provocată de sondă care are nevoie de timp să se vindece
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.