probleme dupa ejaculare (stari de rau)

17-01-2011
adrian_soare
Nu este medic/terapeut
adrian_soare
buna ziua. ma numesc adrian. am 33 de ani. nu sunt casatorit.nu am copii. nu mi-am inceput viata sexuala pana la varsta aceasta. am avut acum vreo 3 ani o prietena dar nu am intretinut cu ea relatii sexuale pentru ca nu era genul meu.nu am probleme cu virilitatea. de vreo 6 luni, am fost diagnosticat cu epididimita la testiculul drept. am urmat un tratament dupa 3 luni de la diagnosticare perioada de de o luna. acesta nu a dat rezultate. nu stiu ce antibiotice sa mai iau pentru a-mi trece acesta infectie. de cand m-am imbolnavit am stari de rau generale atunci cand ma masturbez. dupa ejaculare ma iau durerile de cap, de urechi, de nas, de obraji, de tample, de frunte. am si o sinuzita de 13 ani care s-a cronicizat. ma masturbez de la varsta de 13 ani. nu stiu cum sa procedez pentru a nu mai avea aceste dureri insuportabile dupa ce fac sex de unul singur. de mic copil (de la 13-14 ani) am observat ca nivelul spermei din testicule scade mereu. acum 6 luni nivelul testesteronului era aproape de limita inferioara. poate e nevoie de un tratament cu testeron, ceva gen nebido sau pregnyl ??? domnul doctor mi-a recomandat sa nu urmez acel tratament cu testesteron. mi-a spus doar sa-mi fac o prietena si sa vad cum mai decurg lucrurile dupa ce voi face sex. atunci cand ma doare ingrozitor capul dupa ce ma masturbez iau doua lingurite de zahar. mai imi trece durerea dar nu intotdeauna.testiculele mele sunt foarte mici. As vrea sa ma ajute si pe mine un domn doctor cu un raspuns pentru a ma indruma ce fel de tratament sa incep pentru a mi se ameliora starile de rau.Mentionez ca am ma simt foarte obosit fizic (maini, picioare) dupa ce ejaculez.Mi-este frica sa imi fac o relatie cu o fata din cauza acestor dureri cumplite.
2 comentarii
0
21-10-2012, ora 05:00
fer111
Nu este medic/terapeut
fer111
sall. Iti dau un sfat incearca sa nu, te mai masturbezi singur. daca nai prietena si nu te poti abtine o data pe saptamana e suficient. si casa nu mai ai teama de fete, incearca la prostituate dar protejazate. daca te duci la alea de 2 ori nu mai ai treaba cu teama...Sper ca team ajutat:)
0
21-08-2014, ora 09:52
dragos marian
Nu este medic/terapeut
dragos marian
Citeste totul despre Post orgasmic illnes syndrom
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: