probleme dupa cezariana

01-03-2011
tufenaruanamaria
Nu este medic/terapeut
tufenaruanamaria
Buna ziua.Am nascut acum 2 luni prin cezariana un baietele de 4.3 kg.Dupa 3 saptamani m-am internat din nou pentru ca am facut infectie la operatie(stafilococ auriu) si am avut si jos infectie cu streptococ si eram si foarte anemica.Am stat 3 saptamani in spital si am scapat de infectie.Cand am ajuns acasa nu m-am simtit bine.Ma durea capul.aveam dureri de muschi si articulatii, ma durea in capul pieptului si aveam si o stare de subfebrilitate.Am inceput sa iau calciu fier, dar durerile au continuat.Mi-am facut niste analize si mi-a iesit VSH 30 si fibrinogenul 461 si sideremia si hemoglobina putin sub limita dar fata de cum am fost erau bune, si helicobacter, 3, 16, iar limita era 1.Nu mai am analizele ca sa va zic exact cat a iesit.acum am inceput tratamentul pentru helicobacter iau amoxicilina 1 la 6 ore, claritomicina una la 12 ore si metronidazol 1 la 8 ore si omeran 2 pe zi, si ma simt groaznic, nu pot sa mananc nimic mai ales dimineata, ametesc, ma dor foarte tare articulatiile si muschii, am spasme musculare si mi s-au umflat niste ganglioni la gat si ma doare si urechea stanga si parca si putin o masea tot in partea stanga, si transpir noaptea foarte mult.Familia imi zice ca poate am simptomele astea si din cauza depresiei ca am facut depresie post partum, Iau antidepresiv de 2 saptamani dar nu vad nici un rezultat.Am in continuare o frica in mine ca am diverse boli grave.Acum mi-e frica sa nu ma fi infectat cu hiv din spital ca mi-au bagat si sange.Ce ma sfatuiti sa fac ce analize sa fac ca sunt disperata.Va multumesc.
2 comentarii
0
02-03-2011, ora 07:35
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Depresia nu explica in mod suficient semnele observate. Ar trebui eliminata posibilitatea ca sa fi persistat infectia streptococica. Un exudat faringian si nazal, plus un ASLO v-ar ajuta in acest scop. Nu ati mentionat motivul operatiei de cezariana: erau probleme si inainte ?

In ceea ce priveste riscul contractarii HIV, probabilitatea este extrem de mica: la fiecare donare, sangele se verifica.
0
17-09-2016, ora 22:24
gabriela vasilica
Nu este medic/terapeut
gabriela vasilica
Buna seara!Mama mea a nascut prin cezariana pe data de 16 08 2016 luand virusul stafilococul auriu...s.a format puroi dupa 4 zile si curegea mereu...a luat tratament cu borax doxicilina acid boric eter iod format si a fost nevoie sa o opereze pt a 2 oara, , , , in acest moment operatia este prinsa in interior dar s.a format iar puroi si este necesar iar tratamentul cu borax si doxicilina.ce e de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul