probleme dupa 6ani a unui implant dentar

19-03-2011
sofia andronic
Nu este medic/terapeut
sofia andronic
buna seara, de cca2ani ma chinuie un abces la un dinte canin implantat cu 6ani in urma.Debuteaza cu miros neplacut si cand apas pe gingie iese infectie, dupa cateva zile imi trece.Cum in partea de sus am o lucrare mai mare cu 3implanturi in fiecare zi curat dintii cu firul interdental superfloss.cand trebuie sa-i curat in zona cu abcesul ma deranjeaza, iar daca insist dupa 1zi fac din nou abces, desi procedez cu mare atentie, doctora de aici din Italia, dupa ce am facut ortopanoramica mi-a spus ca lucrarea trebuie taiata ptr a curata totul din nou????!!!!!Imi puteti da un sfat, va rog. eventual preventiv pot lua antibiotice?multumesc!
1 comentarii
0
20-03-2011, ora 19:50
naturista
Nu este medic/terapeut
naturista
Cel mai bun sfat ti-l poate da un medic care TE VEDE. Despre implant insa (am si eu doua) medicul meu mi-a spus ca nu sunt garantate pe viata si ca, in plus, nici un medic nu iti poate garanta nici macar orientativ cat vor dura: depinde de organismul fiecarui pacient si de calitatea osului in care s-a implantat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul