Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

probleme de colecist sau stomac?

02-06-2011, ora 21:39
In urma cu 2 saptamani am avut o criza.A inceput cu o jena dureroasa in epigastru si varsaturi. Medicul a vazut la ecograf fierea marita si a zis ca este o criza de fiere. Dupa varsaturi au urmat scaune lichide, dar nu foarte frecvente, scaune cu mucus. Acum scaunul este normal, dar ma balonez foarte rau indiferent ce mananc, chiar si dupa apa, am eructatii, gaze multe, bolborisme, mai ales noaptea, limba incarcata, gust rau si arsuri pe piept.
3 comentarii
02-06-2011, ora 21:52
Autor: diana dina
trebe sa tii un pic de regim alimentar, si trebuie sa iei ceva si de stomac un digestiv ceva incearca ceva pe plante sau biter suedez e facut din plante il gasesti la plafar! e foarte bun la toate organele!multa sanatate
04-06-2011, ora 20:05
Autor: Dr-D-T
Daca dupa 2 saptamani simptomele descrise de Dvs arata o suferinta digestiva recenta care trebuie sa mergeti la medicul de familie care numai el va monitorizeaza si hotareste la ce spital va trimite.
22-09-2012, ora 21:39
Autor: wandering
Asa dori sa stiu si eu. Pentru asemenea probleme, ce tip de BITTER suedez ar trebui folosit, pentru ca contin diverse plante diferite in ele, unele contraindicate poate. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns


12-03-2015, ora 13:50
NeoBianacid
NeoBianacid - Tratează aciditatea și refluxul gastroesofagian.

Protejează mucoasa gastrică, calmează rapid arsurile, durerea și senzația de aciditate. Ideal și pentru femeile însărcinate sau care alăptează.
Aflați mai multe
06-02-2015, ora 10:30
Zir-Fos
Ați urmat un tratament cu antibiotice sau acuzați dureri abdominale, diaree, constipație, balonări?
Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale și reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipației, cât și în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal. Aflați mai multe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: