Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

probleme de colecist sau stomac?

02-06-2011, ora 21:39
In urma cu 2 saptamani am avut o criza.A inceput cu o jena dureroasa in epigastru si varsaturi. Medicul a vazut la ecograf fierea marita si a zis ca este o criza de fiere. Dupa varsaturi au urmat scaune lichide, dar nu foarte frecvente, scaune cu mucus. Acum scaunul este normal, dar ma balonez foarte rau indiferent ce mananc, chiar si dupa apa, am eructatii, gaze multe, bolborisme, mai ales noaptea, limba incarcata, gust rau si arsuri pe piept.
3 comentarii
02-06-2011, ora 21:52
Autor: diana dina
trebe sa tii un pic de regim alimentar, si trebuie sa iei ceva si de stomac un digestiv ceva incearca ceva pe plante sau biter suedez e facut din plante il gasesti la plafar! e foarte bun la toate organele!multa sanatate
04-06-2011, ora 20:05
Autor: Dr-D-T
Daca dupa 2 saptamani simptomele descrise de Dvs arata o suferinta digestiva recenta care trebuie sa mergeti la medicul de familie care numai el va monitorizeaza si hotareste la ce spital va trimite.
22-09-2012, ora 21:39
Autor: wandering
Asa dori sa stiu si eu. Pentru asemenea probleme, ce tip de BITTER suedez ar trebui folosit, pentru ca contin diverse plante diferite in ele, unele contraindicate poate. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK