probleme dantura

07-07-2012
dinca
Nu este medic/terapeut
dinca
de cativa ani imi sangereaza gingiile in timpul perajului. Anul trecut in august am avut niste dureri groaznice in partea de jos, fata, in dreptul incisivilor. Dintii nu au carii.Am luat antibiotic si nu mi a trecut.Am mers la stomatolog si pe radiografie aparea puroi la radacina lor. S a incercat tratarea lor dar dupa ce mi s a pus plomba definitiva din nou dureri.Alt antibiotic, alta radiografie din nou puroi.IN noiembrie am facut o rezectie apicala la toti 4 incisivii cu lambou. Iar antibiotic.In ianuarie mi a aparut pe gingie o mica punga de puroi. din nou la stomatolog din nou operatie la incisivul respectiv din nou antibiotic. Luna trecuta a aparut din nou un mic punc alb si daca presez gingia curge din nou puroi. Si la curent apare durerea nu foarte tare.Ce pot face? Ii scot pe toti 4?
1 comentarii
0
08-07-2012, ora 14:32
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
in ritmul acesta da, o sa ajungeti la extractii. cu fiecare repetare a rezectiei apicale, radacina dintilor sa scurteaza in plus si, cum incisivii inferiori sunt oricum niste dinti scurti, mici, veti ajunge la reducerea implantarii lor in os pana la necesitatea extractiei. este clar ceva nu functioneaza cum trebuie, fie rezectiile repetate nu au fost corect facute, fie de la bun inceput indicatia de rezectie nu a fost corecta.
in momentul acesta, numai din ce relatati dvs este greu de stabilit daca o nou interventie este posibila sau daca intr-adevar s-a ajuns la indicatia de extractie. acest lucru se poate stabili numai printr-un examen clinic si o radiografie recenta, eventual analizata, prin comparatie cu radiografii mai vechi, daca mai aveti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul