probleme cu scaunul

06-09-2011
victor_mbm
Nu este medic/terapeut
victor_mbm
de vreo 4-5 saptamani am scaun cu apa(lichid ) si sange (mai putin). Am mai avut si acum vreo 4 ani si am fost la doctor (am crezut ca am hemoroizi). Nu aveam si mi-a dat un tratament cu vitamina K. Mi-a trecut. Acum a aparut iar problema si am folosit crema HEMORZON si am luat pastile pentru viermi intestinali (fata mea avea si am luat si eu pastile). nu mi-a trecut si am scaun mai des.Nu stiu ce sa fac. Vizita la doctor acum 4 ani a fost cumva neplacuta(atitudinea si sictirul pe care il avea). Daca trebuie o sa fac din nou o vizita. Mentionez ca mi-am facut analize anul trecut si au iesit bune. Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
0
07-09-2011, ora 14:17
Alexandra2704
Nu este medic/terapeut
Alexandra2704
Buna! E important sa observi in ce conditii apar acestea, daca sunt lucruri care se repeta. Cred ca un nou consult e binevenit. Unul care sa ajunga la cauza.
Altfel, pentru ca nu sunt medic, nu imi permit sa dau sfaturi. As fi atenta la nutritie, la contextul general. Dar eu as merge si pe terapii complementare. Asta pentru ca se poate face un bine in multe feluri. Aici putem discuta! Dar nu in afara unui diagnostic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici