probleme cu pielea de pe degete

03-01-2011
utilizator
Nu este medic/terapeut
utilizator
De cativa ani ma confrunt cu urmatoarea problema: pielea de pe varful degetelor se cojeste si uneori sangereaza. A aparut prima data la un singur deget, imi taiasem rau unghia cu un forfecut nou, apoi s-a extins si la alte degete si la degetele mari de la picioare, dar intr-o forma mai usoara. Unele degete, la care problema este mai grava, s-au micsorat putin in varf, unghia a devenit mai scurta, se desprinde mai de jos din carne. Uneori, ma si dor degetele respective, in zonele cu probleme, sau am mancarimi, daca de pilda s-au lovit sau frecat de ceva tare. Simptomele se agraveaza la contactul cu detergenti sau cu produse de curatat.
Am incercat fel de fel de tratamente: vitamine, pastile (cred ca Terbisil), fe de fel de creme (xerolys, diprogenta, miconaft, clotrimzol, fluocinolon, travocort, triderm etc), unguent de galbenele, care ma ajuta doar prin faptul ca hidrateaza pielea, dar nu reduce disconfortul prea mult. si multe altele pe care nu mi le mai amintesc.
Sper ca imi poate da cineva un raspuns, pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema daca nu grava, cel putin incomoda. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.