probleme cu nasucul

03-06-2008
floryna
Nu este medic/terapeut
floryna
Baietelul meu are 6 luni. Decand l-am nascut are probleme cu nasucul.
In spital am observat ca nu respira bine cand suge, iar doctorii i-au dat ceva picaturi cat timp am stat in spital. Au zis ca probabil a tras pe nas lichid atunci cand l-am nascut.
Dar acasa a inceput sa-i curga nasul si de atunci suntem cu ser fiziologic si acum apa de mare, asa ne-a spus doctorul sa nu-i dama altceva. Problema e ca si atunci cand nu-i curge nasul respira greu pe nas de parca e infundat. ma gandesc sa nu aiba polipi. Acum nu-i mai curge nasul dar peste noapte tot se usuca muculetii in nasuc si cu toat e ca sunt foarte mici se ineaca si trebuie sa-i pun apa de mare si sa-l desfund ca sa poata respira.
ce puteti sa-mi spuneti despre aspiratorul pentru nasuc "batista bebelusului" cum ii spune la farmacie? Mi l-a recomandat o farmacista.
Poate avea polipi de pe acum?
2 comentarii
0
06-06-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Polipii sunt putin probalbili la aceasta varsta insa puteti face un consult ORL pentru a vedea cu exactitate despre ce e vorba. Multi parinti au incercat cu succes batista bebelusului. De asemenea, continuati cu apa de mare.
0
20-08-2008, ora 00:00
floryna
Nu este medic/terapeut
floryna
va multumesc mult.
peste vara a fost bine acum a racit si ii curge din nou nasul. Acum stiu ca e racit si dea ceea ii curge nasul, .

Vrem sa mergem in mina cu cel mare (3 ANI) pentru ca are probleme cu tusa dar nu stiu daca pe el (acum are 10 luni) avem voie sa-l ducem in mina si daca ii este de folos la nasuc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul