probleme cu menstruatia

03-07-2009
girl10
Nu este medic/terapeut
girl10
buna ziua!am 16 ani si am ciclu de 3-4 ani.prima data cand mi-a venit mi-a venit ff mult si ma tinea 2 saptamani, apoi cand imi mai venea nu-mi venea regulat si imi venea tot asa mult.in fine era ff greu ma chinuiam si ziceam k poate se regleaza dar nu a fost asa si am fost la ginecolog k am avut o hemoragie.eram ff slabita si am luat tratament si acum sunt bine...nu imi vine regulat dar nu sunt in situatia aceeia sa nu se mai opreasca...ma tine 6zile doar k in ultimul timp o luna imi venea cealalta nu sau 2 da una nu.mai am prietene k aceeiasi problema.nu mi-am facut grijii cand nu mi vene deoarece sunt virgina si nu aveam grija unei posibile sarcini.dar, acum as vrea sa mi incep viata sexuala si nu stiu ce sa fac.mama mi-a spus k doctorul a zis atunci, k la 18 ani cand vreau saa mi incep viata sexuala k trebuie sa iau un tratament sa mi pregatesc organismul zice ea...nu stiu ce sa zc...ce tratament ar putea fii????ma gandesc k mama imi zice asa numai k sa nu incep.dar dak oare asa o fii?????sunt tare speriata.. am vb k prietenul meu despre asta si el zice k ma mai asteapta(m-a asteptat deja 2 ani :D) dar imi doresc eu...oare tratamentul acela se refera la niste anticonceptionale????eu nu as vrea sa iau de astea k am auzit k ingrasa. vreau sa folosesc prezervativul...va rog sa mi dati un raspuns!multumesc
4 comentarii
0
03-07-2009, ora 10:57
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
Trebuie sa mergi la un medic endocrinolog pt niste analize amanuntite :hormoni, echo pelvis.Nu e normal sa ai o menstruatie la 2 luni. Anticonceptionale ai sa primesti, dar trebuie sa faci analizele inainte ca sa ti prescrie ceea ce trebuie.
0
03-07-2009, ora 17:07
girl10
Nu este medic/terapeut
girl10
multumesc ff mult pt raspuns.scuze.. am uitat sa mentionez k inainte sa merg la ginecolog am fost mai intai la endocrinolog la trimiterea doctorului de familie doar k acolo nu am rezolvat nimic si ginecologul mi-a spus k a fost apa de ploaie tratamentul dat de endocrinolog.nu stiu ce sa mai zic.oricum multumesc fff mult!
0
21-05-2011, ora 20:23
anemary24
Nu este medic/terapeut
anemary24
am o pretena are 16 jumate dar are hemoragie ce se poate face
0
28-12-2018, ora 11:23
buzgaumirabela
Nu este medic/terapeut
buzgaumirabela
Mia venit menstruatia de doua ori intro luna in interval de 2 saptamani diferenta ce prima a tinut 3 zile iar acum am mai abundenta ce trebuie sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •