probleme cu gingiile

26-01-2010
mupa 83
Nu este medic/terapeut
mupa 83
buna.am 37 de ani si am probleme cu gingiile.imi sangereaza mereu.am fost la medic si mia dat ceva tratament cu propolis, ossidenta si nu a dat nici un rezultaat.am incercat si tot felu de ape de gura dar nimik.am incercat si pasta de dinti de la publicitate "paradontax"dar nici aici nici un rezultat.ce sa ma fac?
ajutati-ma va rog.multimesc
2 comentarii
0
27-01-2010, ora 07:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Neaţa,

Consultaţi un medic homeopat. Gingivoragiile au cauze foarte profunde şi complexe, una dintre ele fiind şi scorbutul (afecţiune datorată carenţei de vitamina C. Se manifestă prin hipotonie, anemie, sângerarea gingiilor, căderea dinţilor, apariţia unor plăgi deschise, răceli reativ frecvente, probleme imunitare, etc.), dar nu cred că este cazul dvs., pentru că nu aţi precizat şi alte simptome.
Gingivoragiile pot exista şi pe fondul unei hipersensibilităţi ale gingiilor. Perii periuţei de dinţi pot abraziona, pot "eroda" gingiile, făcândule să sângereze, să doară, să usture, să se irite foarte mult, etc. De asemenea, gingivoragia poate exista şi pe fondul unei afecţiuni strict stomatologice, afecţiuni care implică un consult stomatologic.
Puteţi folosi Hofident Q10, este foarte bun (conform instrucţiunilor aferente acestuia), dar nu renunţaţi la un consult homeopat, vă poate ajuta enorm de mult.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
27-01-2010, ora 23:15
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
daca nu aveti boli generale, nu luati tratament constant cu nici un medicament, probabil cauza este locala. consultati un stomatolog cu specializare in parodontologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul