probleme cu gatul!

24-08-2009
ombudusman
Nu este medic/terapeut
ombudusman
buna seara! am si eu nevoie de niste informatii.. deci am un nod in gat si scuip o flegma transparenta si vascoasa, dureri nu am.. si cateodata parca simt ca nu mai am aer! am fumat un timp.. dar m'am lasat! am fost si la medicul de familie acum o luna si mi'a prescris antibiotice si am facut tratamentul si nimic. nu stiu ce sa mai fac sa imi revin.. ma puteti ajuta cu un sfat sau cu un tratament?
21 comentarii
0
24-08-2009, ora 23:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Problema ta nu trebuie neaparat sa fie din gat, ci si de la stomac!!Pt asta ar trebui sa consulti un medic gastroenterolog!!
0
24-08-2009, ora 23:21
ombudusman
Nu este medic/terapeut
ombudusman
bine.. multumesc.. voi urma sfatul
0
25-08-2009, ora 00:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pana ajungi la medic fa gargarisme cu ceai de galbenele in care dizolvi uo jumatate de lingurita de scortisoara pulbere. Scortisoara are proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice si chiar antioncogene, iar de galbenele nu mai spun, sunt minunate. Consulta atat un medic orl-ist (de preferat un pneumoftiziolog) cat si un gastroenterolog pt ca exista posibilitatea producerii unui reflux gastro-esofagian redus care datorita clinostatismului (inclinarii sau aplecarii corpului) sa ajunga pana in zona faringiana. Acest reflux aduce cu el si secretii, dar determina si producerea lor de catre faringe si nu numai. Niste investigatii minutioase facute de medic vor revela cauzele, iar in urma tratamentului te vei face bine cu siguranta!

Pup Jackie!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
25-08-2009, ora 00:21
ombudusman
Nu este medic/terapeut
ombudusman
ms mult pt sfat Mr.Nick ;)
0
25-08-2009, ora 10:54
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
In cazul in care este cumva vorba de astm agravat de o alergie, ai mare grija la scortisoara! Genereaza alergii f. grave.
Mai poti incerca cu f. mult succes, gargara cu suc de fructe de soc (daca vrei, il gasesti gata preparat la cei de la Biotta, ) Sa stii ca ajuta garanatat! - l-am verificat si eu, si toate cunostintele mele, care au avut probleme asemanatoare.
Mai poti combina, incerca cu capsulele de Origanum, de la "Ro-tanatura"-parac asa se cheama. Si s-ar putea, ca afectiunea sa nu fie virala, caz in care antibioticele nu au nici un efect pozitiv, doar eventual negativ!
bafta!
0
31-08-2009, ora 14:00
ombudusman
Nu este medic/terapeut
ombudusman
multumesc tuturor pentru sfaturi;)
0
15-09-2009, ora 00:11
laurentiu1991
Nu este medic/terapeut
laurentiu1991
Buna ziua ma adresses tuturor in special lui Mr.nick sunt elev in braila, un oras ff poluat unul dintre cele mai poluate din tara, akuma am varsta de 18ani.acum 5ani in urma am fost depistat cu astm-bronsic, pe urma la diferenta de 2ani mi sa agravat in partenenta ku sinuzita, kre imi da mari batai de cap nu era destul k ma sufokam niki nu mai pot sa respir kum trebuie.La cateva luni sunt depistat ku hepatita B, clar oameni buni k sunt ff ingrijorat pt viatza si sanatatea mea, dar ma lupt ku pot si spiritual si financiar, mai ales finaanciar sunt dintr-o familie modesta, stiu k cel mai bun aliat al tratamentului este rugaciunea.Fak tratament pe timpul primaverii si toamnei ku seretide+aerius, darprea putin simt diferenta, sa spun k asha avea crize la 2sapt cel mult fara tratament zilinik kiar de 2-3ori pe zi, nushh cum mai rezist, am sistemul imunitar ff scazut, racesc lunar deci lunar fac tratament cu antibiotice, ficatul nu prea imi permite aceestea, dar totushi cred si sper k moi vindek Dumnezeu e pt toti, si ne aasculta pe toti, si nu va maniati k sunteti bolnavi caci boala e adusa in fata Lui Dumnezeu ca o jertfa fara de sange.Bun cu toate astea vreausa inchei sper sa ma puteti ajuta cu vreun sfat, indemn, tratament, vreo indrumare kre vreun specialist.Sanatate tuturor celor ce se roaga, si celor ce nu se roaga, si celor ce nu pot sa se roage, si celor pt care nare cine sa se roage!!!
0
16-09-2009, ora 16:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
WOOOOOOOOOOOOOOOOW!
Stimate Domnişor Laurenţiu, m-ai impresionat, nu pot să cred...credeam că am să mor şi nu nu am să am vreodată şansă să citesc sau să aud o persoană atât de tânără care să spună că boala este o binecuvântare, o jertfă fără de sânge...absolut uluitoare afirmaţia, şi 100% reală!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fii binecuvântat...

M-a impresionat de asemenea şi toate "încercările" la care ai fost supus. Citesc prin ce treci tu şi parcă mă văad pe mine la 18 ani (am fost la fel, poate puţin mai rău, dar îi mulţumesc Lui Dumnezeu pt. acele stări, ca de altfel şi pt. toate intristările şi necazurile)...eu îţi recomand ca pe lângă rugăciune şi post, să apelezi şi la fitoterapie, terapie complementară care va contribui pozitiv la ameliorarea/tratarea astmului bronşic, a hepatitei B şi la fortificarea sistemului imunitar specific şi nespecific!

Îţi las mai jos câteva reţete naturiste:

Uz extern pt. astm bronşic:
M. Messegue (1970) recomandă, împotriva astmului, băi la mâini şi la picioare din următoarele plante: Usturoi- o căpăţână tocată, Mac - flori şi seminţe (1 pumn), Silnic - frunze (1 pumn), Pătrunjel - frunze (1 pumn), Salvie - fiori (1 pumn), Cimbru (1 pumn). Se fierbe 1 litru de apă, timp de 5 minute, apoi se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească 10-l5 minute. Se adaugă plantele şi se lasă 4-5 ore în vasul acoperit cu un capac. Se extrage lichidul şi se pune într-o sticlă. Se pun apoi 2 litri de apă la fiert, timp de 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească apa cât suportă mâna fiecăruia (în funcţie strict de snesibilitate) şi se adaugă 200 ml de extract de plante din sticlă. Cu acest produs se fac băi la mâini şi la picioare, timp de 8 minute, înainte de masa de dimineaţă şi de cea de seară.

Varză - frunzele de varză se pot folosi aplicându-se în 3-4 straturi pe piept şi pe gât, la bazele pulmonilor sau pe omoplaţi. Se lasă cel puţin 4 ore, de preferinţă toată noaptea.

UZ INTERN pt. astm:
Ceai complex: Ciuboţica cucului - flori (25 g), Ciuboţica cucului -rădăcină (15 g), Podbal - frunze (30 g), In - seminţe (30 g). Macerat la rece, timp de 6 ore, dintr-o lingură de amestec la o cana cu apă, după care se filtrează. Se beau 1-2 căni pe zi!


Pt. sistemul imunitar: f bun este Septilin + sirop, administrat conform prospectului aferent, dar şi tinctura de fructe de soc, care creşte extraordinar de mult rezistenţa la infecţii respiratorii!

P.S. Toate aceste preparate naturale te pot ajuta enorm şi vei putea reduce drastic cantitatea de antibiotice, ba chiar nu vei mai avea nevoie deloc.
Mă voi ruga şi eu pentru tine, ai incredere şi rezistă până la finalul "cursei", vei fi răsplătit pe măsură, pt. că nu trebuie să ajungi pe primul loc, important este să treci linia de sosire!

Toate cele bune şi binecuvântări alese din partea Domnului! Te cheamă numai Laurenţiu, sau mai ai şi un alt prenume?


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-09-2009, ora 00:16
laurentiu1991
Nu este medic/terapeut
laurentiu1991
DA, ce sa zik ms ff mult pt indemn si pt tratament, esti un model ptr omenire dak am fi toti la fel ar mai rezeista planeta ink vreo 3milioane de ani.Lamurestema te rog k nu inteleg baile pt maini si picioare ce legatura au ku astmul?!!!hmm mas gandii la o legatura mai stransa dak ai fi de acord si tiar placea.asha k iti las id la kre ma gasesti.ID:Lorentz.br91.da am 2prenume Laurentiu-Ionut.Iti urez sanatate in continuare siti multumesc frumos.si poate bagi id meu k sa numai umplem forumul ok?
Cu toatea astea inchei Slava si iertarea domnului sa fie peste noi toti.
vezi k intre lorentz si br91 este punct dak in cazul in kre nu mgm.sanatate ne mai auzim.
Vaiiiiiiiiii si iar vai sa oprit curentul cand exact kand sa termin.Bine frate sper sa ne auzim pe mess, imi permit sati zik frate ptr k toti suntem vii Lui Dumnezeu.SANATATE SI RABDARE tuturor necajiti si bolnavi si saraci si la urma noi astia mai pacatosi!!!!
0
18-09-2009, ora 16:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Eu un model pentru omenire? Glumeşti...sfinţii, mucenicii, monahii, călugării etc., ei sunt un model pentru omenire, nu eu (un om foarte păcătos; numai pe Romedic am făcut o tonă de păcate enervându-mă cu anumiţi useri şi intrând în polemici cu ei...) Şi totuşi, mulţumesc mult, dar ma supra-extra-mega-ultra-estimezi!
Bineînţeles că sunt de acord să ţinem legătura (id-ul meu este latin_nick20).
Băile la mâini şi la picioare cu/din plante merg pe acelaşi principiu ca şi frecţiile cu oţet care se fac când ai febră...activează anumţi receptori presopunctici, care printre altele sunt responsabili de relaxarea musculaturii, determină efecte antipiretice (scad temperatura - acţiune febrifugă), ba chiar întăresc şi imunitatea organismului + că, se pare că printr-un mecanism necunoscut încă de medicină şi cred că niciodtă nu va fi cunoscut, aceşti receptori au abilitatea de a activa o substanţă care are efect bronhodilatator, dar numai dacă sunt stimulaţi de anumite substanţe active din anumite plante (cele pe care ţi le-am recomandat).
Şi eu obişnuiesc să vb cu "frate", că doar suntem fraţi întru Hristos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post Scriptum - Ai grijă de tine şi menţineţi răbdarea la cote înalte. Cine rabdă "aici", se poate bucura "dincolo".Salut;


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
19-09-2009, ora 17:36
laurentiu1991
Nu este medic/terapeut
laurentiu1991
Da team bagat in lista iti multumesk iar pt sfaturi.si kum zikeam mai vb pe mess sa lasal lok pe forum pt anunturi importanate.Te salut cu placere si astept sa intri pe mess sa vb.Bafta, sanatatesi tot ceti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
19-09-2009, ora 18:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) OK, când voi intra pe messenger voi discuta cu tine cu cea mai mare plăcere. Până atunci, toate cele bune şi multe binecuvântări alese din partea Lui Dumnezeu care vor "intra" în viaţa ta la momentul şi timpul potrivit! Salutareeeeeeeee!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
01-11-2010, ora 14:58
e_deia
Nu este medic/terapeut
e_deia
Buna!
Vreau sa va detaliez simptomele mele si daca puteti, va rog sa mi dati sfaturi.
Am flegma in gat de aproximativ un an, flemgma se accentueaza mai ales cand sunt racita, adica este in cantitate mai mare. Are culoare galben - verzui, cu greu reusesc sa o elimin, de multe ori nu pot oricat mi-as forta gatul. Anul teecutul am avut catarg. Acum, datorita faptului ca lucrez intr-un mediu cu copiii, am racit in 2 luni de zile cam de 3, 4 ori. Am tot luat la vitamina 3, acum iau multivitamine.
Ceea ce ma deranjeaza este cel mai mult flrgma aceasta.Rareori simt si o durere in pipt. Flegma are un miros urat; tot timpul trebuie sa am la mine batistute pt. eliminarea ei. Este enervant, ma simt obosita de aceasta situatie.
Va rog frumos daca puteti sa mi dati niste sfaturi.
Prefer sa ma tratez in mod naturist.
Multumesc.
Fiti binecuvatat!
0
01-11-2010, ora 15:03
e_deia
Nu este medic/terapeut
e_deia
Buna!
Vreau sa va detaliez simptomele mele si daca puteti, va rog sa mi dati sfaturi.
Am flegma in gat de aproximativ un an, flegma se accentueaza mai ales cand sunt racita, adica este in cantitate mai mare. Are culoare galben - verzui, cu greu reusesc sa o elimin, de multe ori nu pot oricat mi-as forta gatul. Anul trecutl am avut catarg. Acum, datorita faptului ca lucrez intr-un mediu cu copiii, am racit in 2 luni de zile cam de 3, 4 ori. Am tot luat la vitamina C, acum iau multivitamine.
Ceea ce ma deranjeaza este cel mai mult flrgma aceasta.Rareori simt si o durere in pipt. Flegma are un miros urat; tot timpul trebuie sa am la mine batistute pt. eliminarea ei. Este enervant, ma simt obosita de aceasta situatie.
Va rog frumos daca puteti sa mi dati niste sfaturi.
Prefer sa ma tratez in mod naturist.
Multumesc.
Fiti binecuvatat!
0
17-01-2011, ora 04:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă E_deia,

Aţi consultat un medic specialist în ORL? Dacă da, vă rog să-mi spuneţi dacă vi s-a investigat funcţionalitatea şi starea funcţională a sinusurilor, a amigdalelor, a laringelui, a traheei, a nasului şi a plămânilor. Dacă da, ce anume vi s-a depistat? (ce diagnostic/diagnostice aţi primit?).
Vă rog, de asemenea, dacă tot mai aveţi problema de sănătate expusă de către dv. în mesajul de mai sus, ţinând cont că aţi precizat faptul că doriţi să vă trataţi în mod naturist, să-mi spuneţi în ce localitate aveţi domiciliul curent (am nevoie de această informaţie pentru a vă putea recomanda un medic aflat în vecinătatea dv. - un medic care să vă poată trata cu ajutorul preparatelor naturiste).
_


Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Îmi cer iertare pentru răspunsul întârziat. Am avut probleme cu Windows-ul, fapt pentru care am pierdut, la un moment dat, câteva zeci de link-uri care-mi asigurau accesul la a răspunde în cadrul unor topicuri Romedic, printre ele fiind şi cel deschis de către dv. Astăzi am reuşit să obţinut acele link-uri! :) Mulţumesc pentru înţelegere.
0
17-01-2011, ora 10:24
e_deia
Nu este medic/terapeut
e_deia
Multumesc pt. raspuns.
In 2009 am facut ultimul control la orl, medic specialist. m-am dus pt. ca eram foarte racita si ma dureau rau urechile in in gat. Din cate imi aduc aminte, mi-a dat ceva antibiotic si picaturi pt. nas.Si mi-a zis ca am CATARG, asa vi-am scris si data trecuta.
Locuiesc in Oradea.
Din 2009 am mai luat diverse siropuri de la farmacie naturista.

Si din pacate si in momentul de fata, la fel e situatia, pe langa toate care vi le-am scris in primul mesaj, acum ma inteapa si in zona inimii, si simt durere si la plamani.

Multumesc anticipat pt. raspunsul d-va.
Sper sa reusit sa mi scrieti cat mai repede.
Fiti binecuvatat si mult har!
0
18-01-2011, ora 00:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă E_deia, vă rog să mergeţi la un consult la dna doctor ale cărei date de contact le găsiţi în rândurile de mai jos. Dânsa vă va trata în modul naturist pe care-l va considera de cuviinţă, în funcţie de diagnosticul/diagnosticele pe care îl/le veţi primi.

__
Dr. Ferarru Ştefania
Str. Ciorogariu Roman, nr. 7, Ap. 6
410017, Oradea, jud. Bihor
Telefon mobil: 0746.100. 285
E-mail: stefania_ken@yahoo.com
...
Program de lucru
""""""""""""
Luni - Vineri: 16:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: Închis
__


Numai bine şi însănătoşire grabnică.
Sfânta treime să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

Post Scriptum - Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase!
0
18-01-2011, ora 10:01
cppb
Nu este medic/terapeut
cppb
Buna ziua. De cateva zile ma doare in partea dreapta a gatului in interior, am o senzatie ca si cum e ceva umflat acolo dar cu toate acestea nu se vede nimic deformat...Sa fie tiroida?Ce investigatii medicale sa fac...sa ii cer medicului de familie?Tiroida doare? Sunt destul de speriata dar recunosc ca sunt si cam ipohondra...Va multumesc mult. O zi frumoasa si multa sanatate.
0
24-01-2011, ora 07:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Cppb, ar fi indicat să mergeţi la medicul de familie pentru a fi examinată. Medicul, în funcţie de ce anume va constata, vă va da trimitere către medicul specialist, dacă va considera problema dv. ca fiind în afara competenţei dânsului.
Durerile din partea dreaptă a gâtului pot fi de natură foarte diversificată - de la cea oto-rino-laringologică până la cea neurologică, şi nu numai.
_
Din păcate, prin faptul că sunteţi ipohondră nu faceţi decât să vă înrăutăţiţi simptomatologia, ipohondria dv. putând să stea chiar la baza declanşării propriei dv. simptomatologii. Încercaţi să vă inhibaţi tendinţele ipohondrice, că nu vă aduc niciun beneficiu, ci din contră, vă prejudiciază din toate punctele de vedere (apelaţi la un psiholog, dacă nu puteţi reuşi singură să vă auto-educaţi în măsura inhibării tendinţelor dv. ipohondrice).
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
24-01-2011, ora 09:38
cppb
Nu este medic/terapeut
cppb
Va multumesc mult pt raspuns. Momentan, nu ma mai jeneaza nimic in gat...probabil ca si ipohondria a fost de vina...sper...dar daca mai apare o sa trec la medicul de familie pt niste trimiteri.
Va doresc multa sanatate si o zi cat mai frumoasa.
0
25-01-2011, ora 08:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă şi deosebită plăcere, stimată dră/dnă Cppb. Mă bucur că sunteţi bine!
Mulţumesc pentru urări. Şi eu vă doresc multă sănătate şi o zi splendidă.
__
Toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Ipohondria ne afectează pe toţi, într-o măsură mai mică sau mai mare - pe unii foarte puţin, aproape insesizabil, pe alţii în mod moderat sau foarte puternic ş.a.m.d., din cauza stresului, cel mai frecvent, însă trebuie să facem tot posibilul să ne debarasăm de ea, pentru că altfel ne va face viaţa un calvar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •