probleme cu fata

05-11-2008
paula2906
Nu este medic/terapeut
paula2906
Buna. Am si eu o problema...de vreo 2 luni incoace mi se roseste fatza si imi arde. Pana acum nu am observat din ce cauza. Tenul meu este indradevar mai sensibil.Am perioade cand am probleme si cu cosurile. De la ce credeti ca ar putea fi si ce as putea face? Astept raspuns. Va multumesc!
4 comentarii
0
06-11-2008, ora 19:07
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai folosit in aceste doua luni vreo crema anume de fata sau vreun unguent pentru cosuri?
0
06-11-2008, ora 21:27
paula2906
Nu este medic/terapeut
paula2906
Tin minte exact ziua de cand a inceput.Dar atunci nu ma dadeam cu nimic, doar cu crema Dove.Am folosit de vreun an pana acum o saptamana sapun antiacneic de la Sebamed dar acum folosesc numai lotiune tonica de la Garnier si ma dau cu o solutie preparata la farmacie pt cosuri.Nu am f multe.Ma gandeam ca poate fac alergie la ceva.Dar nu'mi pot da seama la ce.Si inca ceva...parca imi simt fatza murdara tot timpul...dar ma dau cu lotiune de cateva ori pe zi:). Va multumesc!
0
07-11-2008, ora 06:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E clar ca te-ai iritat de la astea.Nu mai pune nimic pe fata din cele ce ai pus pana acum.Timp de trei zile nu folosi nimic decat apa calduta la clatit fata.Apoi pune zilnic timp de o saptamana pe fata miere de albine si dupa 15 minute te clatesti.Asa tenul tau o sa-si revina.Daca nu ai foarte multe cosuri nu-ti mai chinui pielea cu medicamente.Foloseste o data pe saptamana o masca pentru tenul gras si obisnuieste-te cu mierea de albine aplicata pe fata.Da rezultate foarte bune.Numai bine!
0
14-03-2009, ora 20:18
mimi1
Nu este medic/terapeut
mimi1
am si o problema legata tot de fata mi se infloare dupa ce ma spal dimineata si chiar daca folosesc crema nu ma ajuta decat pentru cateva minute.ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Estetica feței
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  •