probleme cu erectia si mentinerea ei

13-10-2012
Felix_the_meow
Nu este medic/terapeut
Felix_the_meow
Buna ziua! Am 23 de ani si am o problema. Cand sunt in preludiu am erectie dar exact cand incep actul sexual ma apuca o frica ca nu ma descurc si imi dispare erectia. Am facut sex doar de 2 ori pana acum si mi s-a intamplat de ambele dati la fel. Transpir, ma supar foarte tare, intru in panica, am tahicardie. Iau si tratament antidepresiv si am inteles da o oarecare impotenta, dar eu am erectie numai ca exact cand incep actul sexual imi dispare. Nu stiu ce sa fac. Este legata de psihic? Va rog mult sa ma ajutati.
9 comentarii
0
14-10-2012, ora 12:54
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, este psihic si cu cat te vei gndi mai mult la aceasta problema cu atat ea va deveni mai apasatoare. Trebuie sa te relaxezi si doar sa simti fara a te gndi la performanta ta ori a avea teama ca se va intampla din nou.
In timp, odata cu cresterea increderii in sine nu vei mai avea nici probleme erectile. Totul tine de incredere si autocontrol.
0
14-10-2012, ora 14:04
Felix_the_meow
Nu este medic/terapeut
Felix_the_meow
Deci sa perseverez si sa nu ma mai gandesc la probleme si doar sa simt. Trebuie sa merg la un specialist sau trece cu timpul? :)
0
14-10-2012, ora 23:46
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Eu cred ca va trece cu timpul :). Nu trebuie sa te impacientezi dupa doua incercari esuate. Esti prea entuziasmat, de aceea patesti asa.
Primele dati nu e deloc precum in filme, asa ca nu te astepta la asta. Putini barbati reusesc un contact sexual normal la primele incercari, de obicei se intalnesc doua fenomene : unii nu au erectie, altii au erectie dar nu pot ejacula.
Esti absolut normal. Peste cateva luni va fi ca in filme..
0
16-10-2012, ora 23:47
Felix_the_meow
Nu este medic/terapeut
Felix_the_meow
Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari :)
0
26-10-2012, ora 23:38
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
Draga Felix,
Poate ca aceasta experienta este un mesaj divin prin care ti se transmite ca destinul tau nu este in randul celor ce se zvarcolesc sub guvernanta trairilor primordiale, brute, subzietentiale.
Avand in vedere varsta ta, poate ca ar fi mai bine sa te orientezi spre un alt tip de experiente, de exemplu un masterat, un doctorat, etc. Nu-ti mai pierde timpul aiurea...
Best of wishes!
0
27-10-2012, ora 11:51
mihaita09
Nu este medic/terapeut
mihaita09
va rog sa ma ajutati, nu stiu ce se intampla, am facut sex cu mai multe femei fara probleme, dar de 2 saptamani am o iubita, vrem sa facem dragoste, am erectie in timpul preludiului, dar cand e sa trecem la fapte nu stiu ce se intampla, pana sa pun prezervativul erectia dispare
0
27-10-2012, ora 18:33
Felix_the_meow
Nu este medic/terapeut
Felix_the_meow
Maria52 sincer si eu m-am gandit la asta desi pare amuzant. Pana acum am ascultat sfatul preotilor de a ma pastra pana la casatorie dar nu am putut sa o fac. Studiez in continuare. Multumesc d sfat. O seara frumoasa in continuare.
0
28-10-2012, ora 18:38
Dudu93
Nu este medic/terapeut
Dudu93
Buna seara! Am o problema: Ejaculez doar cand ma autostimulez, dar cand o fac cu iubita mea nu ejaculez, cu toate ca am erectie. Ma puteti ajuta?
0
31-10-2012, ora 22:59
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
@ dudu: Eu zic ca problema ta e mai mult o binecuvantare: daca nu poti ejacula, atunci inseamna ca exista sanse mult mai mici de a o lasa pe iubita insarcinata, doar nu vrei sa trantesti acum un copil, care sa ajunga in cele din urma sa ingroase numarul emigrantilor, al picatilor la bac sau al somerilor...
Nu stii ce situatie avantajoasa ai.

@ felix: in ceea ce-i priveste pe preoti, da-i in p***a ma-sii de nenorociti. Eu cred ca Dumnezeu vrea ca noi sa fim impacati cu deciziile noastre si sa fim intr-un echilibru. Preotii se comporta exact ca niste brokeri lacomi, care vor sa castige cat mai mult nefacand nimic.
In ceea ce priveste echilibrul asta launtric, din pacate nu se pre potriveste cu ce zice popa. Relatiile sexuale sunt un necesar, intrucat creierul are nevoie de anumite substante care se secreta in acele momente. totusi la aceasta problema exista si substituienti ieftini si accesibili (si in acelasi timp si mult mai putin riscanti) precum mb.
Bineinteles ca popa are tot interesul sa-ti zica ca mb nu e buna, dar interesul lui e sa faci cat mai multi copii, saracind astfel (printr-o alocare deficitara a resurselor, catre gurile din ce in ce mai flamande ale copiilor, din ce in ce mai lipsiti de perspective, pe masura ce numarul lor intr-o familie creste), ca pe urma cand vei fi in pragul disperarii sa fii dispus sa crezi orice, doar sa scapi din acea situatie dificila. Astfel popa te va convinge de pilda sa contribui la cutia milei in speranta ca o sa te ajute Dumnezeu, in timp ce popa va baga mana pana la cot in cutia milei fara sa-i mai pese de Dumnezeu, catusi de putin. Eu cred ca cea mai buna cale spre Dumnezeu este dezvoltarea propriei constiinte si renuntarea definitiva la orice prejudecati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: