probleme cu dintii si nu numai la bebe de 8 luni

19-03-2010
florinalacramioara
Nu este medic/terapeut
florinalacramioara
Buna ziua.
De aproximativ o luna de zile fetita mea de opt luni e foarte agitata ziua, mananca numai lapte si foarte putin mancare solida, are gingiile foarte imflamate. De o saptamana ii curge nasul si folosim batistuta bebelusului de 3-4 ori pe zi. De 2 zile e si mai nervoasa ziua si se tot trage de o ureche si isi baga degetul in ea. Precizez ca acum 2 sapt am fost la medicul de familie si mi-a spus ca nu are nici o problema cu urechile.
Va rog sa imi spuneti de la ce poate avea aceste reactii in acelasi timp: gingii imflamate, se trage de o ureche si isi tot baga degetul in ea, plange si in brate, e usor constipata si iritata la fundulet, mananca numai lapte din biberon, doarme noaptea de la 22.00 la 6.00, are nasul plin de mucozitati.
Batistuta bebelusului ii poate afecta urechile?
Pana acum a fost un copil cuminte si foarte vioi. In schimb de cateva zile e foarte seriaosa, efectiv urla cand vreau sa o pun in pautu culcata. I-am dat Dentinox gel si o data pe zi Nurofen, si apoi reuseste sa adoarma.
1 comentarii
0
19-03-2010, ora 20:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fetita este bolnava, probabil din cauza iesirii dintilor care consuma multe resurse la copiii mai slabi cu sanatatea. Deja constipatia o arata si constipatia este o problema in sine care duce la alte afectiuni.
La copii carora le ies dintii apar tot felul de probleme din cauza slabiciunii si nevoii de calciu. Ii faceti extrem de rau dandu-i Nurofen, care este un medicament f. puternic si toxic si care intrerupe eliminare atoxinelor din corp cauzazand boli cronice si defecte majore.
Toate simptomele arata o dereglare de calciu si dintisorii nu pot sa iasa usor. Aceasta dereglare se poate regla usor cu ajutorul remediillor homeopate. Daca ii dati insa calciu alopat sau lapte praf, acestea ii ingreuneaza iesirea dintilor si ii dergeleaza si mai mult metabolismul de calciu,
Ar trebui sa mergetzi cu fetita la un medic homeopat cu experienta si cu cateva remedii problemele acestea vor disparea usor. Medicul de famile, daca se foloseste numai de alopatie, nu va poate ajuta decat cu medicamente toxice care nu fac decat rau si suprima simptomele la fel ca si Nurofenul sau Dentinoxul.

Dentinoxul este un medicament pe baza de morfina (lidocaina) si inca o toxina si un zahar daunator care contine si un pic de musetel. Nu este ceva care ar trebui sa se dea la copii mici, caci lidocaina nu are numai efect anestezic ci si un efect de durata asupra psihicului si sanatatii copilului, mai ales la aceasta varsta.

Dentinoxul contine tinctura de musetel, Lidocainhydrochlorid, Macrogollaurylether, Xylit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Albirea dinților acasă
  • Obiceiuri care afectează dantura
  • Dinții antimicrobieni printați 3D
  •