probleme cu digestia?

28-05-2008
crystal_18k
Nu este medic/terapeut
crystal_18k
in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu ulcer duodenal bulbar.Am facut diverse tratamente dar fara nici un rezultat.ma doare stomacul si dupa ce maninc de cele mai multe ori vomit.In afara de asta ma lupt cu o constipatie cronica si o bila lenesa.Tot timpul trebuie sa maninc cite putin(citeva inghitituri)si am senzatia ca stomacul e arhiplin. Ce pot face sa scap de aceste probleme?Nu stiu daca are importanta dar foarte multi ani am luat antiinflamatorii avind o problema la coloana in urma unui accident.ln prezent iau movalis(antiinflamator).Mi se intimpla ca o data la citeva luni sa vomit un acid gastric.Cum pot scapa de aceste probleme?Va multumesc!
2 comentarii
0
06-06-2008, ora 00:00
dora_dora490
Nu este medic/terapeut
dora_dora490
buna ziua, ce pot sa va spun eu despre o bila lenesa, am fost pe punctul de a ma opera din cauza starilor de rau si a regimului, dar, de cand am consumat un juice dintr-un fruct tropical multumesc lui D-zeu pot sa mananc orice si la orice ora, iar starea de balonare nu mai o simt.stiu ca juice-ul este bun si in cazul ulcerului(inlatura durerea, infectia si regenereaza celulele bolnave)
0
08-06-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
nu ne poti explica ce fel de juice?din ce fruct e preparat si cum?sau unde gasim???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •