probleme cu AC?

23-08-2012
Manuela Blidaru
Nu este medic/terapeut
Manuela Blidaru
buna seara.as dori daca puteti sa imi dati un sfat.i-au de aprox. 1 an anticonceptive Novynette si in aceasta luna am avut un scaun destul de moale, dupa aproximativ 17 ore dupa ce am luat pastila, m-am speriat putin ptr ca am inteles ca acest lucru poate interactiona cu AC.acum au trecut 2 sapt de la 'incident' si ar fi trebuit sa imi apara si menstruatia, dar nimic...as putea fi insarcinata? mereu am luat pastilele cum trebuie si nu consum alcool sau alte medicamente, dar acum sunt putin speriata.daca cineva a fost intr-o astfel de situatie sau daca poate sa imi de-a un sfat at va rog sa nu ezitati sa scrieti...va multumesc anticipat.
o seara placuta!
1 comentarii
0
24-08-2012, ora 07:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
"Scaun destul de moale" nu interferă cu anticoncepţionalele.
Cu anticoncepţionalele interferă numai scaunul diareic, definit ca scaun neformat (popular: "scaun împrăştiat") şi numai dacă acest lucru se petrece în intervalul 2-6 ore de la administrarea medicamentului.

În concluzie, este extrem de improbabil să fie vorba de o sarcină din acest motiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici