probleme artera femurala?

29-10-2009
anamanu
Nu este medic/terapeut
anamanu
Am de mult timp probleme cu piciorul drept. Este foarte rece in special laba piciorului. de la glezna pana la degete si talpa.
Am si probleme de coloana si mereu mi s-a spus ca este lombosciatica.
In urma cu 2 ani am fost la medic reumatolog la clinica in cluj si mi-a facut mai multe sedinte de tragere-intindere manuala a membrelor. Coloana s-a asezat intr-o pozitie mult mai buna si piciorul drept s-a incalzit brusc-senzatia fiind de prelingere a unui lichid cald din sold pana la degete. Am fost deosebit de multumita.
De vreo 2 luni s-a racit din nou si doare tare in sold, in zona inghinala si in special din genunchi in jos.In plus cand doare, se simt la palpare mici noduli.In pat daca indoi genunchiul si il aplec spre stanga gasesc o pozitie in care durerea inceteaza.De asemenea daca in lateralul soldului drept pun o paturica indoita sau mana ca sa stea putin ridicat fata de pat nu doare.
De curand am gasit un raspuns dat de medic ortoped unui pacient- ar putea fi artera femurala
Poate fi o problema de circulatia sangelui?
Cum se poate verifica?
Va multumesc !
1 comentarii
0
04-11-2009, ora 00:14
anca83emilia
Nu este medic/terapeut
anca83emilia
Socrul meu este diagnosticat cu cancer pulmonar stadiul 4. Carcinom plamanul drept cu extindere in plamanul stang. In urma tratamentelor a dezvoltat si o trombofleblita la artera femurala picior stang, cu amputatie deget mare ca urmare a gangrenei si mai nou trombofleblita la piciorul drept artera femurala, fara flux sangvin pe o portiune de 4cm. In aceasta perioada a mai suferit si un accident ischemic care a provocat tulburari de vorbire si de mers si o heipareza partea dreapta. Pri tratament starea lui s-a imbunatatit din punct de vedere neurologic. A fost internat la Alba Iulia si la Spitalul militar din Cluj. S-a externat de 2 zile dar piciorul drept arata janic. Ortopedul a fost de parere ca trebuie amputatie la 1-2 degete de la picior dar si o operatie de extirpare a trombilor din artera. In Alba Iulia nu avem9sau nu stiu sa avem) un medic de chirurgie cardio-vasculara.
Are dureri foarte mari si nu suporta caldura la acest picior.
Ma puteti indruma catre un medic specialist care ar fi dispus sa il opereze avand in vedere oala de baza(cancer pulmonar)?
Suntem disperati.Avem mare nevoie de ajutorul d-vs.
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.