probleme abdominale?

14-09-2011
euhavin
Nu este medic/terapeut
euhavin
buna.am 21 de ani.de la o vreme am observat ceva ciudat in mometul in care stau in pat intinsa pe spate abdomenul se misca ca si bataile inimii. ultima data cand am fost la medic toate analizele au fost ok dar atunci cei drept nu am sesizat aceasta problema.daca apas cu mana pe burta nu ma doare doar putin in capul pieptului.aceste miscari sunt vizibile in mometul cand stau intinsa destul de bine. cu 2-3 ani in urma am avut o problema cu stomacul gen gastrita, si eram si inbalonata in stomac.sa fie ceva grav?este posibil sa am ceva la ficat sau eu mai stiu ce?am facut o programare la doctorul de familie dar tocmai sapt viitoare.va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
14-09-2011, ora 22:42
Paula_Brigita
Nu este medic/terapeut
Paula_Brigita
salut nu sunt medic dar nu te-ai gandit poate esti insarcinata bine acum nu stiu eu problemele tale sau poate nu e cazul de asa ceva dar ma gandeam
0
15-09-2011, ora 00:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
De multe ori acest simptom apare la persoane perfect sanatoase, dar mai slabe. Rareori poate fi prima manifestare a unei afectiuni a părţii abdominale a aortei. În niciun caz nu e ceva urgent, de care să vă impacientaţi.
0
15-09-2011, ora 07:07
euhavin
Nu este medic/terapeut
euhavin
multumesc pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.