probleme in casnicie

28-07-2014
szbannamaria@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
szbannamaria@yahoo.com
Buna ziua as avea nevoie de ajutor.Sunt casatorita de 7 ani si sotul meu nu mai vrea sa aiba nimic de aface cu mine.Avem o fetita minunata de 5 ani si zice ca este singurul motiv pt care nu pleaca.Am incercat tot ce am putut sa imi salvez casnicia si nu vreau sa ne despartim pt ca il iubesc foarte mult.Am gresit amandoi in aceasta relatie si poate nu am stiut sa ne rezolvam problemele la momentul respectiv si poate toate acestea au dus la acest punct.Eu miam cerut iertatre de la el pt ce cred ca am gresit fata de el dar el nu mai vrea sa accepte nimic ma acuza doar pe mine de toate problemele care le avem si sustione ca el nu a gresit cu nimic crede ca are dreptul sa faca tot ce doreste ma ignora a avut momente cand ma jignit foarte urat.Mam umilt de multe ori in fata lui am incercat sa vorbesc cu el sa ne rezolvam problemele pt ca am trecut prin lucruri mult mai grave dar el pur si simplu nu vrea sa auda nimic.Sufar anorm pt ca nu mai stiu ce sa fac dar pur si simplu nu mai stiu ce sa fac.Eu mam schimbat in bine zic nu mai sunt deloc ce am fost incerc sa ma preocup mai mult de fetita si de mine si sa nu mai pun la suflet dac zi8ce ceva si sa nu ma mai doara ignoranta lui si faptul ca mia zis ca nu ma mai iubeste.Incerc sa imi recastig increderea in mine pt ca au fost momente cand mam acuzat pe mine de toate dar acum stiu ca nu sunt singura vinovata.De casa am avut grija de el la fel deci sunt o femeie gospodina si familista pt mine mereu familia a fost pe primul loc.As vrea sa imi reunesc familia dar nu mai stiu cum.Tin sa mentionez ca sotul meu a dat pe toata lumea deoparte inclusiv familia lui nu mai zic de a mea.M a considera dusmanul lui de moarte si nu merit asta pt ca am dat totul de la mine pt el cat cred eu ca am putut.Astept sfatul vostru
Va multumesc
36 comentarii 12 Înainte ›
0
28-07-2014, ora 19:07
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
@anamaria: e intr-adevar neplacuta situatia in care te afli, dar sa stii ca singura care poate decide esti tu, fara vreo contributie din afara. Oricine te-ar sfatui, ar fi extrem de subiectiv, pt ca nu traieste nimeni in locul tau. Tu ai nevoie sa-ti faci o analiza a ceea ce iti doresti sa se intample in viata ta in continuare, analiza la care sa iei in calcul: ce castigi, ce pierzi si ce ai avea nevoie pt oricare hotarare ai lua (si cum poti face rost de ceea ce ai avea nevoie). Si ar fi bine sa ai cel putin 2 variante de solutii pe care sa aplici aceasta analiza. Pur si simplu, imparti o foaie in 4 si in fiecare patrat scrii, pe rand urmatoarele: 1 = ce castig, 2 = ce pierd, 3 = ce am nevoie pt a lua aceasta hotarare, 4 = cum fac rost (si de unde) de ceea ce am nevoie pt ac. hotarare. Iar analiza asta o aplici pt fiecare solutie care ti-ar veni in minte (ex de solutii: "raman cu el", "nu raman cu el")
Aparent banala, aceasta analiza te ajuta sa vezi in scris pe unde esti si unde poti ajunge, dar mai ales, cum poti ajunge acolo unde ti-ai propus. Are un puternic impact asupra mintii tale, vei vedea.
De asemenea, iti pot recomanda psihoterapie de cuplu (daca sotul va dori), si/sau individuala.
Spor in tot ce alegi sa faci!
Psih. Cristina Stoian
0
29-07-2014, ora 10:20
szbannamaria@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
szbannamaria@yahoo.com
Am inceput sa ma duc la psiholog doar eu pt ca el nu accepta nici un ajutor el stie ce vrea dar ce vrea numai el stie.Am trecut prin multe impreuna copilul a venit neprogramat dupa care am avut probleme financiare car nu au fost neaparat din cauza noastra dupa care am avut si un accident care sa soldat cu decesul unei persoane care stiu ca la afectat foarte tare si de acolo a inceput sa se raceasca.Sotul meu era o persoana foarte sufletista, generoasa.Avea foarte multe calitati cu care eu mereu mam mandrit.Nu pot sa zic ca era ca restul barbatilor care nu ajuta in casa nu se joaca cu copilul lui.Tin sa mentionez ca este si mai tanar decat mine (29 ani)si poate toate au fost asa dintr-o data.Am inceput sa iasim in par unde am cunoscut cateva famili cu care neam inprietenit de unde au urmat cateva chefuri si pur si simplu totul a luat-o razna.Cum mai trecea o saptamana pur si simplu nu lam mai recunoscut.Sa apropiat de una dintre maimici mai mult decat mi se parea mie normal si atunci am incercat sa discut cu el dar el zicea ca mi se pare dar fata de mine se racea tot mai mult si mai mult de.Atunci mi se parea normal sa ii pun unele intrebari si sa il rog sa nu mai faca unele lucruri care nu erau la locul lor nu era comportamentul unui om casatorit care are familie si la fel i sa parut si sotului respectivei femei.De acolo sa iscat si un scandal destul de mare care pana la urma sa rezolvat dar pur si simplu facea unele lucruri parca intentionat.Zicea ca nu ii treaba mea ce face ca nu ii zic eu lui ce sa faca si cum sa se compoarte.Au trecut cateva luni si sa mai linistit atunci am incercat s ma apropii de el dar degeaba la fel sa comportat.Dupa toate jignirile pe care leam suportat iam zis ca mie frica sa ma mai apropii de el si a zis sa mai las cuvintele si stunci am incercat sa ma apropiu de el si atunci a avut o reactie urata, Nici de fata nu se mai ocupa cum se ocupa mai demult este scimbat total.familia lui nu il mai recunosc este plin de ura si dispret de frustrare.Era o persoana glumeata dar avea limite acum pur si simplu a devenit un om care daca se poate isi bate joc de toata lumea jigneste pe multi nu ii pasa de nimic.Am vazut ca si faptul ca el este din alt oras si uni lau luat la misto si de atunci parca incearca sa se apere ca si cum ar fi o masca.Vad ca sufera si nu pot face nimic dar de ce sufera pur si simplu nu mai stiu daca e din cauza accidentului, pt ca trebuie sa stea cu noi nu stiu pt ca poate nu iar ajunge salariul sa stea separat si sa mearga inapoi la ai lui nu vrea ca ar trebuii sa faca naveta.Asa e bine are unde sa stea, are de mancare are haine curate tot ce vrea.Nu stiu stiu doar ca eu sunt la pamant pt ca nu imi imaginez viata fara el pt ca il iubesc enorm de mult fetita la fel dar tot asa in unele momente il si respinge.Inca ceva a inceput sa si bea nu zlnic dar la sf.de saptamana da.E foarte greu
0
29-07-2014, ora 12:12
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Situatia d-voastra este destul de ampla ptr a fi dezbatuta pe un forum. Cunoastem doar punctul de vedere al unui singur participant la problemele vietii de familie si asta nu ajuta decat la a vi se da dreptate. Ori, ce sa faceti cu dreptatea daca nu va rezolvati relatia?
Vorbiti aceste lucruri cu terapeutul d-voastra fiindca este cel mai in masura sa va ajute.
Orice sfat primit nu poate fi luat ca panaceu universal. Cu cat cunoastem mai putin situatia d-voastra cu atat mai multe sfaturi va vom da!
Si iata sfatul meu - oricat de multe schimbari ati face, ptr a schimba cursul mariajului e nevoie sa schimbe ceva si partenerul.
0
29-07-2014, ora 14:13
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
anamaria: int-adevar, orice sfat ar veni pe fondul unor presupuneri din partea noastra, deci nu vad rostul discutarii problemei tale pe vreun forum, atata vreme cat mergi la un psihoterapeut. Deschide-te in fata lui si vei avea ocazia sa primesti indrumare pt solutia pe care o vei alege.
0
29-07-2014, ora 14:56
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Stimata doamna Anamaria sa stiti ca in Romania psihozele compensate sunt in floare, avem chiar si un presedinte care se manifesta ca un psihotic !
Posibil ca acel accident sa-i fi declansat sotului o psihoza sau o depresie psihotica ! Puteti incerca in mod direct cu 1-2 picaturi de Haldol din farmacie pe care i le dati seara intr-un lichid ! Daca reactioneaza bine atunci poate il convingeti sa mearga la un medic specialist sau mergeti numai dumneavoastra, pt alte medicamente sau alte doze !

Lasati psihologii pt ca sunt numai pierdere de timp si bani in probleme patologice !
0
29-07-2014, ora 15:59
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
@stevens: aaaaaa, sa mergi la medic daca mai esti in viata sau cat de cat lucid/lucida, dupa ce ai luat haldol fara sa fie cazul si mai ales, fara sa te fi consultat un medic, nu-i asa @stevens????! Bineanteles ca poate fi si o depresie in cazul sotului, dar cum sa-i recomanzi pe forum medicamente "dle/dna stevens?" Si cum sa-i dea sotului medicamente fara stirea lui???! Consider ca asemenea comentarii ar trebui sa fie interzise de admin, pt ca pot dauna! Si nu spun asta pt ca ai incurajat-o pe anamaria sa nu aiba incredere in psihologi (e parerea ta si ti-o respect), ci pt ca incurajezi oamenii sa recurga la gesturi total inadecvate, cum ar fi tratarea dupa ureche si mai ales, tratarea fara stiinta persoanei in cauza!!! Pt binele pacientilor, mai pot spera ca nu esti medic!
@anamaria: medicamentele nu-ti rezolva problemele, doar le estompeaza! Bineanteles ca poti consulta si un psihiatru, insa atata vreme cat ai inceput sa mergi la un psiholog, ai incredere in el pt ca te poate indruma(inclusiv la psihiatru daca va fi cazul, sau la alt medic), dar cum iti spuneam si mai sus, doar tu poti alege ce vrei sa faci cu viata ta. Viata si comportamentul sotului tau nu le poti schimba - sper ca ai inteles asta. Daca el nu constientizeaza ca are o problema, tu nu ai ce-i face.
0
29-07-2014, ora 16:18
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Aaaa, Doamna Stoian, ce bucurie sa va intalnesc ! :)))

Medicamentul E PENTRU SOTUL d-nei Anamaria si este doar UN TEST ! Din pacate pt Dv sunt mai mult decat un medic, recunosc o psihoza din 3 cuvinte !
Doamna poate continua sa mearga la psiholog dar e inutil atat timp cat nebunul o asteapta acasa si o da 10 pasi inapoi dupa ce doamna psiholog ii zugraveste curcubee la cabinet ! Nu sunteti de parere !?

Daca sotul dansei s-a separat de familia lui, a doamnei si apoi si de doamna insasi, probabil ca sugerati sa astepte ca se separe si de el insusi ca sa puteti Dv psiholoagele de pe forum sa diagnosticati cu certitudine schizofrenia !
Nu stiu ce se intampla dar parca ati chiulit in grup de la stagiile de psihiatrie ! Taman ieri am avut aceeiasi discutie cu alta doamna psiholog !

Eu consider ca faceti malpraxisuri grave si v-as reclama dar nu pot pt ca sunteti clienti pt site si nu vreau sa fiu un oaspete necioplit pt forum ! :)
0
29-07-2014, ora 16:24
szbannamaria@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
szbannamaria@yahoo.com
Va multumesc incerc sa fiu tare orice ar fi finalul pt ca am o fetita minunata care merita tot si sper inca la ceva bun si medicul meu sa ma ajute am increere in el numai stiti cum e cand mam intalnit cu el imi era rusine sa zic tot ce simt a fos mai usor asa fara sa stiu cu cine vorbesc.Cu ajutorul bunului Dumnezeu sper sa fie bine pana la urma.Speranta moare ultima desi acum a mai ramas foarte putina speranta.Va multumesc inca o data si ma scuzati daca am deranjat pe cineva nu asta a fost intentia mea nici sa il pun pe sotul meu untr-o postura urata
Il iubesc mult prea mult asa ca va dati seama ca nu ii vreau raul numai tot binele din lume mai bine sa fie fericit el decat sa sufere si eu voi supravietuii cumva.
0
29-07-2014, ora 16:31
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Doamna Maria nu ati deranjat pe absolut nimeni, eu imicer scuze daca m-am exprimat prea abrupt ! Daca va iubiti sotul atunci IL DIAGNOSTICATI CORECT si apoi IL TRATATI !
Altfel binevoitoarele doamne psiholog o sa va recomande cu toata gingasia.. DIVORTUL !

Sa transferi O BOALA in domeniul barfelor sau al caracterului omului pe un site medical mi se pare cea mai mare mistificare posibila ! O jignire la adresa bunului-simt si ratiunii ! Aceasta parte e pt doamnele psiholog, nu va faceti probleme ! :)
0
30-07-2014, ora 06:40
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
Ce sa ti povestesc recunosti o psihoza din trei cuvinte dar destept mai esti nene stevens.Te cam dai grozav pe forumul asta.Ataci psihologii fara rost asa doar sa te afli in treaba si bagat in seama.Le sti pe toate si nu sti nimic.
0
30-07-2014, ora 18:28
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Etichetarile sunt o caracteristica pentru stevens, cu care probabil o sa va obisnuiti daca ii urmariti comentariile.Oricum e foarte probabil ca nimeni din aceasta lume nu are posibilitatea de a identifica o psihoza din 3 cuvinte. De asemenea, orice indicatie de tratament medicamentos venita din partea unei persoane ce nu este de specialitate e bine sa fie privita ca o simpla parere ce necesita sa fie confirmata sau infirmata de catre un medic.

Din cate povestiti pare o problema ce are sanse sa fie abordata doar prin intermediul psihoterapiei..insa, dupa cum spunea si colega Delia, sunt necesare schimbari de ambele parti ale cuplului.

Va incurajez sa nu va pierdeti speranta si sa incercati prin mai multe cai sa-l convingeti sa participe si el la cateva sesiuni de psihoterapie de cuplu. Eventual puteti sa va consultati cu psihoterapeutul cum sa faceti asta mai bine
0
30-07-2014, ora 20:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Mersi Elena draga ! O gramada de condimente psihologice mi-ai facut : 'destept', 'grozav', 'nene' :))! Dar tu, vara nu dormi ?! Vad ca zorii zilei te prind, pe forum scriind, pt ca nu ai somn ? :)

Eu as zice ca le-am supervizat medical pe anumite doamne, nu le-am atacat ! Puteam sa mai imbunatatesc tonul, dar cand am vazut ca doamne cu studii medicale dau in bobi (o fi- n-o fi, ma place- nu ma place) si isi scuipa in san cand aud de schizo si o picatura de haloperidol am luat atitudine dura, dar severa !

Despre diagnosticarea precoce as spune ca nu o fac din 3 cuvinte, ci din 3 simptome, evident ! Poate ati observat si D-na Delia a scris 3 fraze cu un final foarte corect ! Eu nu am facut decat sa arat cum poate fi schimbat un pic sotul D-nei, cu o sticluta de 8 lei ! Sa incerci sa convingi un psihotic de ceva despre el, e lupta cu morile de vant !
In schimb alte doamne vad ca merg pe varianta hawaiana, vezi Doamne!, anume ca D-na sa lucreze atat de mult asupra ei insasi, incat ori sa nu-i mai pese ori sa se vindece suferindul de langa ea ! Ceea ce e o inducere in eroare, o psiho-ologizare !

Parerea mea de (ne)specialist ! :)
0
30-07-2014, ora 20:29
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
Nu am avut somn si am dat de comentariile tale.Le recomanzi tot felul de licori magice ce vrei sa si omoare femeile barbatii?Si tot bagi schizofrenia aia peste tot.Dar ce ai draga cu boala asta :))))))))))Crezi ca toata lumea are schizo ?Nu stiu in ce comentariu i-ai zis Andreei sa-i da mamei ei cipralex fara stirea ei.Vara nu dorm nu am somn.ma doare capul mie ce mi recomanzi ?sa nu zici ca am schizofrenie?:)))))))
0
30-07-2014, ora 20:44
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Deblocheaza-ti profilul sa-ti mai vad din comentarii/ plangeri, ca nu sunt tata omidei !
Capul sigur te doare de la fumat daca fumezi sau de la mancaruri aiurea, cu prea multe E-uri !

PS Competente profesionale ?!?? GARLA ; Facultatea de medicina din Scambridge (Anglia) absolvita cu mentiunea 'narecin sama laudae', Doctor honoris pausa al Universitatii din Orshowa (Canada) :)

PPS Autodidact :( :)))
0
30-07-2014, ora 20:49
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
... competente profesionale???...
0
30-07-2014, ora 20:52
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
Nu am comentarii ca eu nu intru pe forum decat foarte rar.In fine am vrut sa modific comenatariul si nu am mai putut.Vroiam sa ti zic ca conteaza foarte mult terapia cu un psiholog pe mine ma ajutat foarte mult asta.Tu cel mult ai putea doar sa indrumi pe cineva la un specialist fara sa recomanzi anumite medicamente.si am glumit nu ma doare capul :)))))))
0
30-07-2014, ora 21:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
In fine, cum vrea fiecare, e o tara libera ! Libera chiar si la malpraxis ! Fara gluma acum !
0
30-07-2014, ora 21:11
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
noapte buna !!!!!
0
30-07-2014, ora 21:19
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
@elena: iti irosesti energia...si cuvintele :).
0
30-07-2014, ora 22:26
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Doamna Stoian imi cer scuze de la dumneavoastra ! Intentia mea n-a fost sa va intristez ci doar sa va atrag atentia asupra unei alte abordari !
Considerati toate afirmatiile mele ca intrebari aduse in discutie si la judecata fiecaruia si in final a medicilor de specialitate !

Ar trebui sa urmez un curs de comunicare asertiva, nonviolenta ! :|
0
31-07-2014, ora 16:26
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
@stevens: pai daca iti doresti cu adevarat, te invit sa vii la cursul meu, pe 4 si 5 septembrie, in Bucuresti :)!
0
01-08-2014, ora 21:46
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pai doamna Stoian chiar daca as fi in proximitate credeti ca as putea da ochii cu Dv. ?! Si acum mi se pare ca va uitati la mine cu repros din poza aia ! :) M-ati lasat in ofsaid rau de tot, nu credeam ca sunteti atat de sensibila..sau eu atat de mitocan ! :|
Sa stiti ca va apreciez foarte mult pt faptul ca ati ajutat o fata numai prin niste simple emailuri ! In asta consta valoarea unui terapeut, in numarul de oameni care se declara ajutati !

Numai bine !
0
01-08-2014, ora 21:54
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
@stevens, chiar crezi ca sunt asa sensibila?! Doar imi pastrez energia pt alte lucruri mai importante. Cand m-am adresat tie initial, am facut-o doar pt ca ceea ce spuneai nu era ok din punctul meu de vedere.
Si iti multumesc, dar prefer (asa cum spuneai si tu :))sa primesc feedback-uri de la clientii mei (fie ele pozitive, cat si negative - pt ca am din ce invata).
Te invit acum sa iti canalizezi si tu energia spre lucruri care sa-ti aduca liniste, bucurie si sa nu ocupam aiurea spatiul de aici comentand intre noi pe teme care n-au legatura cu topic-ul.
O seara buna tuturor!
0
04-08-2014, ora 21:13
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
ati mai incercat sa-l convingeti sa participe impreuna cu dvs la sesiunile de psihoterapie?
0
05-08-2014, ora 11:56
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Am trecut si eu prin ceea ce treci acum si inteleg perfect situatia.
Partea buna in cazul meu este ca in prezent e liniste (sper sa si tina).
Am facut si eu psihoterapie, iau si tratament pentru anxietate. El nu intelege "boala" asta, imi spune ca imi place sa ma droghez cu antidepresive.
De mers la psiholog, nici vorba, la fel ca sotul tau refuza sa creada ca ar avea vreo problema.
Nu vreau sa te descurajez, dar in cazuri din astea rar se mai idreapta situatia, chiar si eu am senzatia ca merg pe gheata si se poate rupe oricand.
Te-as putea sfatui sa renunti la el, da-ti sansa unei vieti linistite de mama singura, dar fara sa duci zilnic in carca aceasta povara care intr-un final te va distruge.
Gandeste-te ca acel copil nevinovat are nevoie de tine in primul rand, de o mama puternica sa fie langa ea tot timpul.
Posibil sa gresesc, dar eu asta cred ca e cea mai buna solutie.
0
05-08-2014, ora 22:44
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
probabil ca multi barbati vor refuza in momentul in care se sugereaza ca ar putea avea ei o problema
...ajuta insa de multe ori daca partenera ia asupra ei 'problema' si il roaga sa o sprijine pe ea ca sa-si revina...sa o ajute (pe ea) sa inteleaga mai bine (ea) ce ar putea sa faca (ea) pentru a ca relatia sa functioneze mai bine
0
06-08-2014, ora 13:19
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Un barbat nu se va schimba niciodata, ei sunt perfectionisti la maxim, iar daca doamne fereste fac vreo greseala este vina oricui, numai a lor nu..
0
06-08-2014, ora 22:38
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu e asta oare o eticheta generalizatoare? Sa nu se fi schimbat el niciodata in nicio privinta?
0
07-08-2014, ora 09:27
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Rares, eu vorbesc din experienta mea, din pacate pentru mine, nu am gasit pana acum (si nici nu mai caut) un barbat cu care sa ma inteleg bine.
Ori eu sunt eu mult prea dificila, ori am avut ghinion, ori barbatii sunt pe alte frecvente de unda..
0
07-08-2014, ora 11:21
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Eh, e greu om cu om, dar uitati-va la serialul 'poligamii' de pe national geografic sa vedeti acolo probleme, un barbat cu cate 2-3 sau mai multe neveste si poate va va trece ! :)

D-le Rares ati punctat foarte bine cu mesajul din 05.08, am gasit acest sfat practic dat de un duhovnic unei femei al carei sot venea beat si apoi iesea cu mare scandal si pe care a sfatuit-o ca in asemenea situatii sa spuna doar atat : 'Iarta-ma barbate' iar situatia s-a schimbat total, in cateva zile !
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul