probleme in zona genitala

22-08-2007
onnettepetrescu
Nu este medic/terapeut
onnettepetrescu
am de vreo 3 ani niste scurgeri cam abudente, poate mirositoare, mancari. am urmat 3 tratamente dar care si-au facut efectul doar pe moment, simptomele mai sus enumerate revenind. problema mai mare este ca si partenerul meu are ceva probleme se pare din cauza mea. in urma actului sexual are dureri, ii apar niste bubite si scurgeri. am sesizat ca aceste scurgeri si mancarimi mi-au aparut in urma adriministrarii unor antibiotice mai puternice. astept un raspuns si poate o recomandare la un medic in iasi. am auzit ca doctorita de la AVICENA iasi ar fi buna.
2 comentarii
0
01-10-2007, ora 00:00
gropite'
Nu este medic/terapeut
gropite'
salut, ma ingrijoreaza mesajul tau de 3 ani?fugi la 100 de doctori nu la unul, eu am avut niste bubite mici si am fost la doctor, de fapt se numesc negi vaginali adica virusul HPV care este cauza principala a cancerului de col uterin, am facut testul papanicolau si acu astept sa merg marti la doctor again and again.nu e placut sa mergi la ginecolog sau la doctorii in general...dar se pare ca trebuie sa-i vizitam fara sa avem dureri pentru ca e tirziu in unele cazuri, multa bafta si curaj
0
15-10-2007, ora 00:00
Ale_}LOVE{
Nu este medic/terapeut
Ale_}LOVE{
Am avut si inca am aceias problema ca si tine...e Candida Albicans si crede-ma ca nu e de joaca si nicidecum o gluma, eu de un an am aceasta problema si nu o pot rezolva nicicum. Am fost de 4 ori la ginecolog pana acum si mi sa spus acelasi lucru, cand candida exista e farte greu de tratat, cel putin asa a fost la mine. Sfaturi: sa nu faci dusuri vaginale, sa incerci sa nu te speli cu sapun in zona vaginala, relatii sexuale cat mai putin si alea cu prezervativ, sa nu iei antibiotice pentru ca ajuta candida sa se inmulteasca, la fel si anticonceptionalele, si sa te duci cat mai repede la medic, crede-ma ca nu e de gluma si la mine au aparut si complicatii. Iti doresc bafta si sa te faci bine cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •