problema urechea dreapta

17-07-2009
alexandru-valentin
Nu este medic/terapeut
alexandru-valentin
deci din cauza unei raceli mai vechi mi-a scazut auzul drastic , mai mult de jumatate decat este normal. prima data am crezut ca este doar o raceala minora, ca urechea este infundata si ca o sa treaaca dar dupa aproximativ o luna m-am dus la medic. acolo mi s-a spus ca totul a pornit de la raceala si ca urechea nu si-a mai revenit, la audiograma am iesit ca aud prost, pe jumatate cat aud cu urechea cea buna. doamna doctor mi-a prescris urmatoarele medicamente : BIORINIL, EURESPAL, XYZAL si KLABAX . dupa 10 zile de luat medicamente m-am dus la control si mi s-a spus ca am recuperat putin, aud cu 15 megaherzi in plus (decibeli sau ceva de genu nu stiu cum se numeste masura aceea pentru sunet ) mai bine, dar din pacate doar atata se poate recupera cu medicamente. acum doamna doctor spune ca jumatate din timpan este calcificat si dansa mi-a spus sa fac multa presiune pe urechi, deasemenea ma duc de 2 ori pe saptamana si cu o para imi face presiune. mi s-a mai spus ca in cazul in care nu va da rezultate mai este o solutie, aceea de a mi se pune un tubulet pentru a intra aerul mai bine, dansa crede ca nu este destul aer acolo. acum mi s-a mai dat un medicament AVAMYS. dumneavoastra ce parere aveti despre tratament si despre problema mea ? ce remediu imi recomandati si dumneavoastra ? si daca imi puteti da detalii despre acea operatie ? se mai poate recupera auzul ?
13 comentarii
0
17-07-2009, ora 13:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Calcifierea excesiva a corpului se trateaza si vindeca fara operatie cu ajutorul homeopatiei !
Asta a fost problema ta de la inceput la care doctorii nu vad decat efectul dar nu stiu cauza si nici nu o pot trata. Nu exista medicament chimic de eliminat depunerile de calciu din corp !
Medicamentele pe care le-ai luat nu au avut deci cum sa te ajute caci ele fac cu totul altceva (intoxica ficatul).
Un medic homeopat cu experienta te poate ajuta si fara bistruriu !
Caci cu homeopatia se poate redresa si vindeca si cauza care sta la baza acestei boli, care cu siguranta ca nu se va opri la o singura ureche ci care afecteaza intregul organsim.

In plus la persoanele care au probleme cu asimilarea sau prelucrarea calciului trebuie evitate toate produsele lactate, mai ales laptele si facuta o dieta de alimentatie.
Consulta un nutritionist de clasa veche.

De la depunerile de calciu in corp ca urmare a excesului de produse lactate vin o gramada de boli.
Cine crede ca laptele este bun la ceva se inseala. Este o minciuna gogonata in care ne-am nascut si am trait si care ne creeaza multe boli.
Gorila si elefantul nu beau de loc lapte si au niste dinti si oase ca ii putem invidia si asta la o greutate imensa fata de a noastra.
0
17-07-2009, ora 13:30
alexandru-valentin
Nu este medic/terapeut
alexandru-valentin
ce treaba are calciu cu asta, eu am zis doar ca pe jumatate de timpan doctorul vede ca este mai ingrosat, cum ar fi calcificat ! astept raspunsul unui medic !
0
17-07-2009, ora 14:57
alexandru-valentin
Nu este medic/terapeut
alexandru-valentin
ca sa nu se faca nici o confuzie, doamna doctor mi-a spus ca mai bine de jumatate din timpan este mai ingrosat deparca ar fi calcificat, nu are nicio treaba cu calciul din corp.
0
17-07-2009, ora 23:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Crezi tu ca nu are... problemele cu calciu sunt la nivel de celula, deci in tot corpul.
Posteaza atunci rezultatul tratamentelor dupa ce le-ai facut sa vedem daca te-au ajutat cu ceva.
Iti doresc succes !
0
18-07-2009, ora 08:58
alexandru-valentin
Nu este medic/terapeut
alexandru-valentin
si acele medicamente m-au ajutat auzul s-a recuperat putin, dar problema este alta eu vreau o parere despre acel tratament, sa vad ce imi recomanda domnul doctor in situaitia mea, ce rezolvare vede dansul, daca se va recupera auzul si as mai fi vrut cateva detalii despre operatie ( nu e chiar o operatie ci doar se pune un tubulet pentru a se oxigena urechea mai bine ) iar treaba cu calciu.mi-am facut analize etc si stau bine cu calciul, nu am probleme, revin inca odata si va spun ca doamna doctor a spus ca jumatate din timpan este mai ingrogat de parca ar fi calcificat !
0
18-07-2009, ora 11:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cand un tratament nu vindeca inseamna ca nu a fost bun. Aceasta este ori ce medicul a facut o greseala ori ca tratamentul general al medicii clasice nu da rezultate.
Tin sa te anunt ca mie intre 5-7 ani mi s-a distrus nervul auditiv la urechea stanga cu care nu mai aud nimic in urma acelor tratamente care nu difera mult de ale tale si de cate ori am fost la ORL m-au tratat intotdeauna fara rezultate, indiferent de ce boala a fost. Pe vremea aceea eram prea prost si prea mic sa-mi dau seama ca doctorii, de fapt nu stiu sa vindece nimic ci doar sa trateze cu mare probabilitate de esec total. La fel de orbi erau si parinti mei de alftel, desi voriau sa.-mi faca bine.

Daca nu te-ai prins inca de ce am spus vei simti curand pe propria piele...
Succes.
0
18-07-2009, ora 11:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fa ce-ti recomanda doctorii dar vino din nou aici si posteaza-ne rezultatele sa vedem cu ce te-a ajutat tratamentul.
0
18-07-2009, ora 17:43
alexandru-valentin
Nu este medic/terapeut
alexandru-valentin
deci ce a fost de vindecat cu medicamente s-a vindecat acum fac " o gimnastic" adica fac multa presiune pe timpan, merg la doctor de 2 ori pe saptamana unde foloseste dansa o para pentru a face presiune mai mare. in cazul in care nu se remediaza o sa trebuiasca sa mi se puna un tubulet pentru a patrunde mai mult aer, tubul care va disparea in 2-3 luni singur. eu vreau sa-l intreb pe domnul doctor ce parere are despre tratamentul pe care l-am luat, despre aceasta presiune pe care o fac acum, ce imi recomanda dansul, ce crede dansul si daca se va mai recupera auzul in urma operatiei ? si dupa cum v-am mai spus dar vad ca nu vedeti tratamentul pe care l-am facut cu pastle a remediat putin auzul, nu foarte mult dar putin, iar raspunsul doamnei doctor a fost urmatorul : ATATA A PUTUT FACE MEDICAMENTELE ! acum doar cand fac presiune folosesc 5 zile AVAMYS !
0
19-07-2009, ora 21:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai ce scuza este asta ? "atata a putut face medicamentul" ? Asta se intampla si daca nu faci nimic, trece de la sine...
Cand de la o boala se trece de la un stadiu la altul si mai rau fara ca cel dinainte sa dispara dupa un tratement medical inseamna ca tratamentul mai rau a facut decat sa fi facut bine.
asta de intampla zilnic, dar ati ajuns sa nu mai va dati seama de nimic...
Eu mi-am piedrdut nervul la urechea stanga de la tratamentul medical...
0
20-07-2009, ora 07:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
alexandru.
trimite.mi Audiograma completa( aer, os) tre sa aiba 2 linii pe fiecare ureche) si Timpanograma.
dupa ce vad aceste investigatii o sa pot sa ma dau cu parerea.
-
0
20-07-2009, ora 09:09
dava
Nu este medic/terapeut
dava
Este absolut evident ca TOTI userii ne-medici sunt mai desptepti decat medicii..
Oarece de ce nu ne facem noi doctori, ca sunte TOTI mai destepti decat doctorii..
Oare si doctorii sunt mai desptepri decat noi in meseria noastra?
0
26-07-2009, ora 20:10
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Unii sunt mai destepti, altii mai putin destepti...unii sunt supradotati, altii sunt pur si simplu doar inteligenti...altii asimileaza citind in mod industrial (sa nu spun tocind), altii doar rasfoind...VALOAREA NU TINE CONT DE STUDII SAU VARSTA, tine cont de bagajul genetic, functia cognitiva, comprehensivitate si mai ales de ce doreste Dumnezeu de la fiecare in parte...unii sunt culti, dar nu inteligenti, altii sunt inteligenti si culti, iar altii confunda inteligenta si cultura cu o simpla idee mai iteresanta...care pe care?! Eu zic ca fiecare sa ajute pe fiecare...dupa propriile forte fizico-psiho-afective!

Numai Bine;)
0
28-07-2015, ora 11:16
Loredana 86
Nu este medic/terapeut
Loredana 86
Buna ziua dl. doctor!
Am si eu o intrebare...acum 2 zile mi-a dat o palma peste ureche copilul meu de 2 ani. M-a durut tare 1-2minute si apoia am constatat ca nu mai aud decat f putin.
Problema este ca eu aveam problem din trecut la urechea stanga, timpan ingrosat si nu auzeam la fel de bine ca si cu urechea stanga.

Ce solutii ar fi sa aud din nou, macar cat auzeam.ca acum nu aud decat fff putin si o simt ca si cum mi-ar tine cineva mana la ureche.

Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.