problema penis> bubite mici albe la baza preputului

20-03-2006
carol
Nu este medic/terapeut
carol
stimate dl/dna doctor, am o problema legata de penis. am observat aparitia unor bubite mici albe la baza preputului, ca niste varfuri de ac, pielea preputului imi este iritata si are o culoare mai rosiatica inspre baza. mentionez ca nu am intretinut raporturi sexuale. m-am masturbat destul de des in ultimii 3 ani. repet, nu am intretinut relatii sexuale. nu am scurgeri, mancarimi sau usturimi insa dupa ce m-am masturbat, am observat ca imi apar, uneori, 1-2 pete mici rosii, care trec dupa vreo 4 ore. pielea preputului imi este parca usor creponata si are o tenta rosiatica. ma ucide gandul ca mi-am facut rau cu mana mea. va rog lamurti-ma despre ce este vorba, daca e grav... si ce trebuie sa fac. va multumesc anticipat, c.
4 comentarii
0
21-03-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu cred ca ti-ai facut nici un rau.Acele mici bubite de care vorbesti sunt probabil niste chistulete aparute prin blocarea canalelor de excretie ale unor mici glande sebacee si sudoripare, aflate in zona cu pricina.
Mai departe, aspectul rosietic si usor iritat pe care zici ca il are "pielea preputului"ar putea avea legatura cu violenta cu care te masturbezi.
0
25-05-2010, ora 10:30
servus
Nu este medic/terapeut
servus
Dl/dna doctor, eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si carol. Am exact aceleasi simptome, insa nu stiu ce sa fac ca acele mici bubite sa dispara. Daca imi puteti indica un remediu, v-as fi foarte indatorad.
0
01-07-2010, ora 17:17
doryn_25us
Nu este medic/terapeut
doryn_25us
baietii si eu asa ceva nu e nimic grav sunt doar niste papule perlate ale penisului nu va afecteaza cu nimic eu le am de la varsta de 17 ani acum am 27 poate va streseaza aspectul si gandul ca daca te vede o fata zice ca ai ceva dar daca e curioasa zi sa citeasca pe net despre asa ceva sa vada ca asa apare la pubertate la uni baietii asa ca fara griji si viata voastra sexuala nu o sa fie afectata
sper ca v-am ajutat
0
02-07-2010, ora 13:51
servus
Nu este medic/terapeut
servus
Multumesc pentru lamuriri, doryn :) Chiar m-am mai linistit acum. Tot ce imi este mie teama este reactia fetelor daca vor vedea papulele perlate, mi-e ca ori o sa rada ori o sa se sperie... Eu am 15 ani, u esti mai mare si stii mai bine, daca poti sami zici si mie la tine daca ai avut vreo problema cand tiai inceput viata sexuala, sau cum au reactionat la tine fetele... Ti-am zis, mie teama sa mai vorbesc cu vreo fata cand ma gandesc la ce o sa zica daca o sa vada papulele perlate...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •