problema mea

10-11-2009
despinetta
Nu este medic/terapeut
despinetta
De mult timp am discutii cu partenerul meu de viata in privinta sexului, mai exact al frecventei actului sexual. situatoia e inversa fata de a altor cupluri care s-au plans pe aici. Domnul e nemultumit de cat sunt dispusa sa ofer. am 31 de ani, el 30. amandoi ne-am inceput viata sexulala pe la 25 de ani. eu nu simt nevoia sa fac sex zilnic, uneori pot sa trec lejer peste o saptamana fara sa ma gandesc la asta. am o viata destul de agitata, ma lupt sa promovez in cariera si muncesc enorm. atentia mea este de multe ori acolo. bineinteles, ca sa fie liniste in casa ma sacrific si fac sex si cand nu simt nevoia, ceea ce cam ucide si cheful pe care as putea sa il mai am. discutiile erau de genul: daca el poate si vrea, iar eu nu pot, de ce sa cedeze el care poate si sa nu cedez eu care nu pot? i-am explicat ca e absurd ce cere, dar considera ca nu am dreptate. se simte chiar nefericit pentru ca nu primeste suficient de mult sex din partea mea si crede ca am o problema. pentru mine sexul nu este important. daca e, bine, daca nu e, nu se moare din asta. nu sexul ma face fericita si nu cred ca sexul este baza unei relatii, ci doar un condiment. nu sunt frigida. imi place sexul atunci cand organismul meu cere. cand nu.
Personal, nu consider ca am o problema, dar voiam sa stiu parerea unui specialist.
1 comentarii
0
10-11-2009, ora 10:48
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Categoric nu aveti niciunul absolut nicio problema. Exista o singura problema, se pare, un libidou diferit. Da, e normal ca fiecare sa vrea sa faca sex atunci cand simte nevoia, sexul din obligatie e in sine frustratant, la fel si abtinerea impusa, idiferent de femeie sau barbat. Ideea e ca niciunul nu e de condamnat, dar nu-ti face nici tu o lege din ideea ca sexul in cuplu nu este important, este chiar foarte important, fie ca unii recunosc sau nu. Deci, ati ajuns la etapa in care vedeti daca va potriviti si la acest capitol. E bine ca discutati deschis, iar rezolvarea tot impreuna o puteti afla, sau cu ajutorul cuiva specialist. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici