problema inghinala

22-10-2014
hd_carmen
Nu este medic/terapeut
hd_carmen
problema mea! ma oparesc intre picioare dupa mers mult si am patit-0 acum in sensul in care desi eram deja oparita si cu pielea deja rosie, m-am ras. Dupa a fost o catastrofa, ma doare pielea e deja cu fistula *carne vie' am dat cu pudra dar nu e bine, apoi cu crema de bebe pe baza de oxid de zinc si degeaba, ma doare tare si nu imi trece. pielea cand se usuca devine patata si maronie si se vede ca am o problema. Paradoxal tot din prostia mea, m-am ras si la axila tot atunci si binenteles ca m-am infectat, mi-a aparut o roseata dupa ce m-am dat cu deodorant, care ma manaca rau. Acum nu stiu daca are legatura una cu alta dar cred ca da folosind aceeasi lama. Eu ma oparesc des cand merg mult si ma roade pantalonul dar pana acum nu am patit-o asa de rau. cu ce sa ma dau? mai mult ca sigur ca e pe baza de streptococ nu prezint o urma albicioasa pentru micoza. Folosesc deja un sapun pt bebe si nu mai folosesc deodorant iar inghinal spal locul si incerc sa il usuc bine. Pentru axila un medic mi-a recomandat advantan, un altul eryfluid. nu imi trece!!! si Pentru problema inghinala un sfat? multumesc
7 comentarii
0
22-10-2014, ora 23:07
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CARMEN eu am cam aceeasi problema ca a ta numai ca la mine uscarea pielii este din cauza chimioterapiei, si cand advantan-ul nu mai face fata imi dau cu bepanten si se rezolva dar mai stau si in apa calduta inainte pt a se hidrata pielea.
0
23-10-2014, ora 14:36
hd_carmen
Nu este medic/terapeut
hd_carmen
multumesc. multa multa sanatate!
0
02-03-2015, ora 20:25
hd_carmen
Nu este medic/terapeut
hd_carmen
am rezolvat problema insa observ ce putini sunt cei care citesc aceste probleme ale noastre si mai ales cei care ne si raspund!
0
03-03-2015, ora 17:06
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Unii medici nu au timp, altii nu se complica si altii nu vor, mai ales ca in tara viata a devenit o cursa de supravietuire si multi nu isi mai permit sa mearga la control si prefera sa se trateze dupa ureche sau reclame prin neimplicarea lor se incearca sa ii forteze sa se prezinte la control.
0
03-03-2015, ora 19:03
hd_carmen
Nu este medic/terapeut
hd_carmen
AVETI DREPTATE! Ma intreb la ce bun mai exista aceste sait-uri atunci doar pt a atrage bani? cred ca da. Si mai sunt probleme care necesita parerea mai multor specialisti intr0un domeniu, asa cum am patit eu! dupa 3 medici doar unul mi-a dat solutia corecta.
0
31-07-2015, ora 19:07
corina43
Nu este medic/terapeut
corina43
si eu patesc acelasi lucru: ma oparesc la mers mult vara, dar e ok unguentul Fluocinolon N aplicat pe zona, cam de 2-3 ori si trece, apoi, da cate ori am de mers prin oras, ma dau pur si simplu cu deodorant spray si nu mai am probleme.
0
05-08-2015, ora 12:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CARMEN daca esti medic aceste saituri iti pot aduce multi pacienti dar unora le este frica de urmarile postarilor celor care sunt pe acestea, eu de exemplu merg la medici la 6 spitale la ior, municipal, gral, cantacuzino, panduri, dorobanti pt a-mi rezolva problemele.
Stiti ce este si mai rau? si in presa scrisa si cae audio se face reclama mereu la centrele nonprofit sau nu numai pt ajutorarea bolnavilor si la grupuri de suport numai ca eu mam inscris cu peste un an in urma si nici acum nu am primit vreun raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.