problema cu urechea dreapta

31-03-2010
ioana asmarandi
Nu este medic/terapeut
ioana asmarandi
buna ziua!am 23 ani si am o problema legata de urechea dreapta.Am avut o otita supurata si am stat internata in spital timp de 10 zile si inca mai am secretii in ureche.Medicul nu stie ce sa-mi mai faca sa poata opri secretiile.Cat am stat in spital am luat amoxicilina injectabila dupa care m-ia dat ciprofloxacin perfuzabila si multe alte pastile pe care nu le mai stiu cum se numesc.In fiecare zi mi-a aspirat urechea si imi punea mese cu diverse picaturi si tot degeaba.Infectie nu mai am dar secretiile nu le poate opri.acum merg in fiecare zi sa-mi aspire urechea si sa-mi puna diverse picaturi iar acasa imi pun picaturi de acid boricat de 4% si tot degeaba.timpanu il am fisurat, dar medicul spune ca e ceva in spatele timpanului ce intretin secretiile si nu au aparatura necesara sa poata vedea in spatele timpanului.Mi-a spus ca trebuie sa ma duc la bucuresti, dar nu stiu ce sa fac.Poate o alta parere a altui medic ma poate face sa ma hotarasc.nu stiu ce sa fac.ajutati-ma va rog macar cu o parere.Multumesc!
8 comentarii
0
31-03-2010, ora 16:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
TREBUE SA MERGI IN CLINICA UNIVERSITARA ORL( IASI, BUSURESTI, CLUJ) SI SA OPEREZI URECHEA !
0
31-03-2010, ora 16:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu este bine sa-ti opreasca nimeni secretiile ! Secretiile nu sunt scoase de corp fara rost si este o mare greseala da fie oprite caci atunci aceea secretie iti va afecta creierul.
Medicina incearca sa opreasca tot ce iese fara sa se gandeasca de ce corpul face asta si nici la urmarile posibile. Trebuie tratata cauza infectiei si oprirea secretiei cu medicamente suprimante poate duce la infectii si boli grave.
Un chirug nu opreste puroiul ci incerca sa scoata corpul strain care duce la formarea puroiului iar corpul face puroiul pt. ca este inteligent: cu ajutorul microbilor dizolva tesutul ca corpul strain sa poata fi eliminat.
Vindecarea merge si fara operatie daca mergi la un medic homeopat cu experienta.
Acidul boricat este o mare toxina, bine nu iti faci cu acea otrava.
In ce oras locuiesti ?
0
31-03-2010, ora 17:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
auzi Draga scarafe !
dac a eceke secretii sunt purulente.. din cauza unei osteite.. si acel secretii continua.. se lizeaza osul care desparte creerul de urechea medie si face omul o meningita!
ai grija ce sfaturi dai !!!
0
31-03-2010, ora 18:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai tocmai acelasi lucru ziceam si eu Dl. Flueraru ! Nu am zis ca nu trebuie tratata infectia ci numai ca incercarea de a suprima numai secretia cu anumite mijloace gresite poate duce la daune si mai mari.
Ori ca se opereza ori ca se trateaza intr-un mod eficient trebuie sa faca ceva util. Nu ca pana acum.
0
01-04-2010, ora 17:38
ioana asmarandi
Nu este medic/terapeut
ioana asmarandi
Multumesc pentru sfaturi.locuiesc in brasov.Astazi mi-a spus ca fisura din timpan mai are un pic si se inchide, dar secretiile nu au disparut si mi-a spus sa-mi pun picaturi de apa oxigenata de 3% si iarasi antibiotice.Secretiile au o culoare alb-galbuie si e vascoasa.Iau antibiotice de aproape 1 luna fara nici o pauza si nu stiu daca e asa de bine.Dupa Paste m-am hotarat sa plec la bucuresti, dar nu stiu cu cati bani sa plec incolo.Multumesc pt sfaturi inca o data.
0
24-08-2012, ora 00:04
ioana asmarandi
Nu este medic/terapeut
ioana asmarandi
Buna seara!am o problema cu mama mea.in urma cu 1an a fost operata la cap de menigiom pe partea dreapta a capului si are si probleme cu inima(hipo si hipertensiune arteriala).la ultimul RMN efectuat acum 3 luni a fost diagnosticata cu sinuzita maxilara stanga, dar acum a inceput sa o doara foarte tare partea dreapta si i s-a si umflat.ea are coroana dentara dintr-o parte in alta de aproximativ 20 ani si acum a inceput sa o doara foarte tare si are foarte mare infectie si a luat tratament cu antibiotic 7 zile cu amoxicila si tot nu a lasat-o durerea.
Am fost cu ea la mai multi doctori stomatologi din pascani si nici unul nu se risca sa se bage si a trimis-o la spitalul SF Spiridon din iasi si as avea o intrebare-ce medici specialisti buni imi recomandati de la acest spital(care ar fi cel mai bun?).medici stomatologi spun ca trebuie sa faca operatie, dar nu stiu cate sanse ar avea sa se faca bine, avand in vedere problemele pe care la are pe langa aceasta durere(operatie la cap, hipo si hipertensiune arteriale).ma puteti ajuta cu un sfat referitor la operatie.Va multumesc.
0
25-08-2012, ora 19:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa mergeti la clinica de maxilo. facial.
nu la orl.
0
25-08-2012, ora 21:28
ioana asmarandi
Nu este medic/terapeut
ioana asmarandi
unde este aceasta clinica?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.