problema capitala

19-02-2008
rares_sv
Nu este medic/terapeut
rares_sv
am 26 de ani la varsta de 6 ani am avut o interventie chirurgicala pt a cobora testicolele in prealabil am facut tratament cu pregnyl cred dar se apre ca nu s-a putut efectua coborarea lornici chirurgical intrabarea mea este urmatoarea se poate face ceva ?mentionez ca am o viata sexuala normala chiar cu performante foarte bune, ideea este se poate face un implant ceva ma omoara gandul ca se vede si cand mai schimbi partenera explicati...am inteles ca testicolele ramase in abdomen pot duce la cancer e o certitudine sau o probabilitate ?nu ma incanta idea unei operatii dar nici nu vreau sa fac cancer daca se scot mai poti avea o viata sexuala normala si ultima intrebare de copii nici nu poate fi vorba nu? va multumesc
1 comentarii
0
19-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este clar din ce cauză nu s-a putut face coborârea atunci. În ultimii 20 de ani tehnicile chirurgicale s-au mai schimbat. Căutaţi un chirurg bun şi cereţi-i opinia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul