prietena mea este insarcinata ?

20-05-2009
capacel17
Nu este medic/terapeut
capacel17
Salut, am si eu o problema ft mare in legatura cu prietena mea.

Trebuia sa-i vina ciclul pe data de 12 luna aceasta, iar acum suntem in 20, deci i-a intarzaiat ciclul 8 zile. tin sa precizez k luna trecuta i-a venit bine, iar acum 2 luni i-a intarzaiat ciclul vre-o 9 zile.
Ea are niste probleme cu rinichii, are infiectie urinara din cate stiu si suflu sistolic la inima unul din aceste motive pot influenta intr-un fel intarzaierea ciclului menstrual ?
Am uitat sa spun k nu are ciclul regulat. cate o data mai are si caderi de calciu. a fost la doctor luna trecuta parca, si i-a spus k ea prin ciclu elimina ft mult calciu... probabil k asa este, nu prea ma pricep deci nu pot comenta prea mult.
Ea acum are niste stari d'astea cate o data are niste ameteli, stari de voma. i se mai umfla si picioarele. din cate stiu eu acele ameteli le avea si inainte presupun k din cauza problemelor pe care le are.
Sper sa nu fie nimic grav si intr-un final sa-i vina si ciclul, maine am sa ma duc sa cumpar un test de sarcina sa vedem ce si cum.
Inca ceva mai am de spus... ma scuzati k nu le iau si eu in ordine, dar sunt foarte stresat... cred k ma intelegeti :)... ea nici nu prea mananca este incapatanata... i-a luat mama ei vitamine pana mea medicamentele care trebuiesc luate pentru problemele care le are... si nu le ia. probabil d'astea i se mai face rau pana mea. nu stiu ce sa spun... astept niste raspunsuri de la voi.

Eu am 17 ani, ea are 16 :) !
2 comentarii
0
20-05-2009, ora 12:36
teea
Nu este medic/terapeut
teea
1. suflul sistolic nu are nici o legatura cu intarzierea menstruatiei
2.o infectie urinara ar putea avea legatura
3.de unde sa stim noi daca exista sansa sa fie insarcinata daca tu nu ai mentionat nimic legat de lucrul asta(daca ati folosit sau nu protectie, daca ia ac sau nu, etc etc)?
4.faptul ca nu mananca si ca nu ia nici vitaminele nu e o chestie tocmai inteligenta din partea ei.
Oricum, succes in rezolvarea "problemelor"(daca exista) si tine minte ca pentru a nu va "trezi" amandoi intr-o situatie neplacuta( a se citi sarcina nedorita) trebuie sa va protejati.
pa pa
0
20-05-2009, ora 20:03
capacel17
Nu este medic/terapeut
capacel17
Dupa ciclu am facut-o fara 3 zile iar dupa ne-am protejat.sa fiu sincer am facut-o de kteva ori si neprotejat luna aceasta, dar eu nu mi-am dat drumu in ea.
Azi de dimineata a venit la mine si mi-a spus k i-a curs ft putin a vazut k este patata. iar la pranz knd a venit la mine o cam durea burta.ar trebuii sa-i vina ciclul ? Sper sa se rezolve intr-un final.oricum iti multumesc pentru raspuns teea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici