preput ingustat

20-11-2013
PREDOIU12345
Nu este medic/terapeut
PREDOIU12345
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatie! Fiul meu are aproape 13 ani si are urmatoarea problema:are preputul ingustat, in stare flasca poate sa decaloteze complet, dar in erectie nu poate face deloc acest lucru si il doare, pentru ca il sugruma. Am inteles ca sunt creme care ajuta in acest sens, imi puteti recomanda una si sa imi spuneti cum si cat timp trebuie sa o foloseasca, dar mai ales daca poate sa isi rezolve aceasta problema doar cu un unguent, fara operatie. Fiul meu este extrem de timid si nu ar accepta niciodata sa faca aceasta operatie. Va multumesc din inima!
4 comentarii
0
20-11-2013, ora 13:23
Dr. Genoveva Hiastru
Pediatrie, Bucuresti
Dr. Genoveva Hiastru
Buna ziua,

trebuie sa consultati un medic urolog pediatru, care sa-i explice tehnica de auto-decalotare corect.

Chirurgia nu este ultima solutie, trebuie sa invete sa se decaloteze singur, de cel putin 2 ori pe zi, la inceput in apa calda, si utilizand un pic de crema de bebelusi, cu blandete, fara sa forteze, si de fiecare data cand urineaza.

Crema cu cortizonic contine betametazona propionat, in concentratie de 0.5 mg/g, de utilizat de 2-3 ori pe zi, cate o aplicatie la nivelul preputului, si de decatotat imediat dupa aplicare, cu blandete, timp de maxim 3 luni.

Inca o data, cautati un medic urolog, de preferinta barbat, care sa-i explice.

Cu stima,

dr Genoveva Hiastru
0
20-11-2013, ora 16:41
PREDOIU12345
Nu este medic/terapeut
PREDOIU12345
Va multumesc mult ca ati avut amabilitatea sa-mi raspundeti !!!
0
20-11-2013, ora 19:02
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
doamna Predoiu


fiul dumneavoastra are 13 ani.el singur ar trebui sa stie ca atunci cand urinezi, preputul se decaloteaza(de fiecare data.daca nu risti sa sa urinezi imprastiat ca sa zic asa si plus de asta nu este igienic)...facand asta de la o varsta mai frageda decalotarea si in stare erecta a penisului devine absolut normala.si faza cu baia calda la ce a facut referire doamna doctor, sa stiti ca baietii isi decaloteaza penisul ca sa aiba igiena corecta.din cate vad eu..fiul dumneavoastra nu a facut nimic din toate astea (poate ca nu a stiut, poate ca nu a vorbit cu nimeni fiind timid)dar totusi curiozitatea asupra corpului tau pune stapanire pe fiecare dintre noi la o varsta frageda.sper sa treaca peste cat mai repede de timiditate si sa isi exploreze mai mult corpul pentru ca va avea de suferit (psihic si fizic la un moment dat)!!!multa sanatate!
0
23-11-2013, ora 19:58
PREDOIU12345
Nu este medic/terapeut
PREDOIU12345
Revin cu o alta intrebare, nu inainte de a va multumi pentru sfaturi! Dupa ce aplica acea crema, penisul trebuie lasat decalotat, sau nu? Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Bărbieritul la adolescenți - când să începi să te bărbierești și sfaturi utile
  • De ce nu-mi iese barba? De când e normal să ai barbă?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •