preludiul menstrual

01-10-2011
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna ziua,
In urma cu 4, 5 ani am avut prima data anexita. S-a vindecat insa, ca orice anexita, a si revenit, la inceput mai des, dupa care o data, de doua ori pe an. Am mers la medic de fiecare data si am urmat tratamentul cu seriozitate intrucat nu am dorit repercursiuni. Anexita inca revine din pacate insa problema este alta, problema ce a aparut o data cu anexita ( nu stiu daca este corect sa le asociez insa asa s-a intamplat) si anume acest preludiu menstrual cum l-a denumit medicul. Inainte de a incepe menstruatia propriu zisa, am scurgeri zilnice incepand cu pana la 7 zile in urma, in fiecare zi, foarte putin cantitativ, dupa care vine menstruatia la data precisa, intodeauna la 28, 29 zile si dureaza normal 3, 4 zile maxim. Imi dau seama cand incepe menstruatia datorita durerilor asociate si totodata abundenetei fluxului sangvin. Medicul mi-a spus ca este normal acest preludiu insa este foarte neplacut sa ai scurgeri chiar si 10 zile pe luna ori chiar mai mult in anumite luni. Este normal ce mi se intampla? Este posibil sa am alte probleme endocrine de care eu nu am habar? Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de acest enervant preludiu menstrual- mentionez ca si atunci cand iau contraceptive mai am scurgeri, nu la fel de multe zile insa tot se intampla, plus ca organismul meu nu tolereaza aceste pastile ( contraceptive), sunt extrem de depresiva, intervine inexistenta apetitului sexual, dureri de cap, de sani, stari de voma, deci pentru mine sunt afara din discutie administrarea lor pentru a opri mai mult sau mai putin acest preludiu menstrual.. Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
02-10-2011, ora 09:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este normal nici acest "preludiu menstrual", nici faptul ca apar atatea anexite pe an. Un consult homeopatic ar fi optiunea de prima alegere in continuare, presupunand ca un examen Pap si o ecografie s-au facut deja.
0
02-10-2011, ora 11:13
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Va multumesc pentru raspuns. Asa m-am gandit si eu, ca in viitorul apropiat sa merg la un hemeopat intrucat tratamentul medicamentos cu antibiotice si antiinflamatorii nu m-au ajutat. Examenul Papanicolau si ecografii s-au facut nenumarate si totul a fost in ordine. Multumesc inca o data pentru raspunsul promt.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Preludiul sexual - tot ce trebuie sa stii despre preludiu
  • Răceala la ovare
  •