prb cu gingia

28-01-2007
aurora74
Nu este medic/terapeut
aurora74
Mi s-a zis la dentist anul trecut ca gingia mea"putrezeste".Imi cer scuze dar nu pot traduce cuv in temeni stomatologic.Din 2005 nov a inceput sa-mi iasa in afara dintele din fata de sus.mi s-a zis ca nu poate fi salvat treb extrasi toti 4 si pusa o placa.AM AMINAT DAR ACUM ASA I DE IESIT CA ANUL ACESTA VOI FI NEVOITA SA-MIascult dentistul.Dv.imi puteti da ceva sfaturi si o eventuala explicatie de la ce provine boala aceasta? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
04-02-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
...Nu-i chiar asa usor.dar cred ca este vorba despre gingivostomatita ulcero-necrotica.Ar fi interesant de stiut varsta dumneavoastra, antecedentele in ceea ce priveste problemele de sanatate, etc, dar cred ca medicul dvs stie aceste lucruri.S-ar putea (nu vreau sa fiu rau intentionat) ca problema principala sa tina de modul in care realizati propria igiena orala, dar este doar o supozitie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: