pradaxa vs sintrom

18-10-2010
iulia daria
Nu este medic/terapeut
iulia daria
ce s-ar recomanda unei bolnave de 73 de ani (cu afectiuni cardiace) ca anticoagulant: pradaxa sau sintrom? din cate am aflat pana acum, utilizarea pradaxa nu mai face necesara verificarea INR-ului la 2-3 saptamani, ceea ce e un mare avantaj.
2 comentarii
0
11-11-2010, ora 22:14
liviuv
Nu este medic/terapeut
liviuv
Am 51 de ani si sufar de fibrilatie de un an.Mi s-a recomandat tratamentul cu sintrom. In urma examenului transesofagian, mi s-au gasit cheaguri de sange la inima.. Am auzit ca ar exista un alt medicament, PRADAXA. Va rog sa-mi spuneti si mie cine stie, daca e mai eficient decat sintrom. Multumesc mult!
0
12-11-2010, ora 10:20
iulia daria
Nu este medic/terapeut
iulia daria
dupa ce am postat comentariul pe acest site, am mai citit pe net despre pradaxa si din ce am citit eu, se pare ca e folosit dupa interventii chirurgicale majore pe perioade limitate de timp. totusi, doctorul care i-a recomandat mamei mela acest medicament, i l-a recomandat permanent si cu avantajul ca asigura o anticoagulare constanta, motiv pentru care nu ar mai fi nevoie de INR-ul periodic. cu toate acestea, informatiile sunt oarecum contradictorii. deocamdata a inceput cu sintrom.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici