pot sa raman gravida?

31-01-2010
anonimuss2
Nu este medic/terapeut
anonimuss2
Buna ziua, am o intrebare care este foarte ciudata dar sunt foarte stresata si nu stiu de unde sa aflu un raspuns. Acum 5 zile am facut un avort/chiuretaj, doctorul mi-a spus ca nu am voie contact sexual 2 saptamani, nu am avut contac sexual dar eu si prietenul meu am facut sex oral. In timpul felatiei prietenul meu a ejaculat si apoi ne-am sarutat si el mi-a facut cunilingus. Frica mea este daca e posibil sa raman gravida daca in timp ce ne-am sautat poate au ajuns ceva spermatozoizi la el in gura iar cand mi-a facut cunilingus sa ajunga la mine in vagin desi nu a ajuns nici cu limba si nici cu degetul in vagin.Imi este foarte frica deoarece doctorul mi-a spus ca dupa avort poti sa ramai foarte usor. u stiu ce sa fac.PAstila de a doua zi am inteles ca nu pot sa o iau pt ca iau antibiotice si ii diinuaza efectu si mai iau ergometrina si nu stiu ce reactii pot avea in contac cu pastila de a doua zi si imi este frica sa nu imi produca dereglari sau sa imi cauzeze sangerari deoarece acum vaginul meu este foarte sensibil si iritat din cauza avortului. Va multumesc anticipat, sper din tot sufletul sa ma ajutati si sa nu radeti de prostia mea.
3 comentarii
0
02-02-2010, ora 17:12
adinistor
Nu este medic/terapeut
adinistor
nu prea cred dupa parerea mea si am ceva ani
0
04-02-2010, ora 20:42
bibi23
Nu este medic/terapeut
bibi23
In primul rand, deja la voi s-a ajuns la un avort... asta e o chestie care trebuie sa ridice multe semne de intrebare si sa fiti mult mai atenti de acum in colo, pentru ca nu cred ca-ti mai doresti sa treci inca odata prin acea experienta.
Dupa parerea mea nu ai ramas insarcinata, atata timp cat nu te-a atins in mod direct cu sperma.
Insa mai multa grija data viitoare.
Aaa.. si daca iei pastila nu isi va face efectul, daca iei antibiotice in aceasta perioada.
1
08-07-2011, ora 23:42
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
Buna seara d-le/d-na doctor
Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti daca se poate la o intrebare. Am o fetita nascuta prin cezariana pe care inca o alaptez.. Contacte sexuale cu sotul meu am ft rar din anumite motive.Luna trecuta am avut menstruatia cu 8 zile mai devreme. Luna asta trebuia sa imi vina pe data de 6.Am avut o scurgere maronie dar care dupa 1 zi s-a oprit si asta a fost pe data de 4 (deci nu pe 6 cum stiam eu ) Intrebarea mea e: Sunt insarcinata ? daca da, (din pacate ) nu-mi doresc inca un copil...pot face intrerupere de sarcina daca sunt operata ?(operatie cezariana) ?
Va multumesc si astept un raspuns!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •