pot ramane insarcinata?

28-02-2011
marcy_elena
Nu este medic/terapeut
marcy_elena
bun ziua ma numesc elena am 25 de ani si sunt casatorita de 6 ani, acum 2 ani am fost la ginecolog pt prima oara si am fost diagnosticata cu ovar polichistic mi sa prescris un tratament compus din augmentin si fier dar cum am fost alergica la fier am intrerupt tratamentul cu fier am luat numai augmentinul.ciclu tot nu mi sa regulat anul trecut in septembrie am fost iar la alt ginecolog si acelasi diagnostic dar mi sa prescris numai orgametril, am luat dar nici la ora actuala nu mi sa reglat am avut regulat septembrie octombrie si noiembrie si de atunci pana pe 26 februarie nu am mai avut ciclu.Acum cateva zile mi-a venit si este foarte abundent si prezinta si cheaguri multe.
As dori si eu un raspuns; imi doresc un copil domnul doctor mi-a spus daca ma hotarascimi va prescrie un tratament pt a ramane insarcinata.Credeti ca ceea ce am impiedica sansa de a ramane insarcinata?
2 comentarii
0
08-03-2011, ora 21:22
marcy_elena
Nu este medic/terapeut
marcy_elena
nu-mi da si mie nimeni un raspuns va rog?
0
25-06-2011, ora 20:17
hemoroizi
Nu este medic/terapeut
hemoroizi
hei marcy_elena, ti-a mai raspuns cineva?ai reusit sa ramai inscarcinata?
buna seara
am un baietel sanatos de 5 ani si am hotarat ca trebuie sa mai facem un copil.insa mirarea ca am incercat si nu am ramas insarcinata.mentionez ca nu am luat anticonceptionale doar vreo 7 luni, yasmin, nu am avut probleme de sanatate.stiam ca dupa prima sarcina e mai usor sa ramai inscarcinata a 2 a oara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •