pot ramane insarcinata????

14-02-2012
geoniky
Nu este medic/terapeut
geoniky
buna seara, in data de 27 apr 2011 am fost operata la un genunchi de Sindrom femuro patelar, si anume s-a facut mai exact avansare de tendon rotulian cu autogrefon ( bucata de os prelevata de la sold) prins in 2 suruburi, am mai avut si ruptura de menisc inf si ext, si deplasare de rotula. Au fost rezolvate toate, acum in data de 06 dec 2011 m-a operat pentru a scoate suruburile. As dorii sa stiu daca cu aceasta problema pot duce o sarcina pe picioare fara complicatii, dupa cat timp de la ultima operatie pot ramane insarcinata, ce greutate ar trebui sa am in momentul in care voi remane insarcinata mentionez ca acum am 65 kg, o inaltime de 167 cm si varsta de 23 de ani. Am uitat sa precizez ca mai am si o hernie de disc neoperata la L5-S1, si o tasare la L4-L5. Va rog mult astept un sfat! Mentionez ca sunt o fire activa deloc sedentara.
2 comentarii
0
15-02-2012, ora 21:10
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Raspunsurile astea vi le poate da cel mai bine dr ortoped care va operat. Legat de hernia de disc neoperata trebuie sa vorbiti inainte cu un neurochirurg sau un neurolog sa vada daca aveti sau nu indicatie operatorie. Bine ar fi sa rezolvati aceste probleme (daca sunt importante, urgente) inainte de a ramane gravida.
0
03-05-2012, ora 17:38
anonimblue
Nu este medic/terapeut
anonimblue
Buna! Intretin relatii sexuale cu prietenul meu de cateva luni si niciodata pana aku nu ne am protejat dar parca ma ingrijoresc deoarece in ultimile 3 luni chiar dak nu s a intamplat nimic intre noi mi a intarziat ciclu vreo 3 zile desi de la incput nu am avut ciclu regulat dar intarzia numa vreo zi, niciodata nu s a terminat in mine de fiecare dat s a sters cu ceva si erau momente cand dupa cateva minute continuam.au inceput sa mi creasaca sanii credeti ca e posibil sa fi ramas insarcinata acum trei luni?dureri nu prea am avut erau zile cand ma simteam ciudat dar nu neaparat simtome de sarcina.credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez si sa mi fac un test de sarcina?am stat linistita pana acum pentru ca ciclu a continuat sa mi vina dar eu ma ingrijorez in privinta saniilor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul